"По брега на един живот" - вторият сингъл на Мери и Стойчо

Не правим музика, за да сме известни, категорични са те
8 мар 2019 17:22, Анисия Иванова
2

Младите изпълнители Мери Мердинян и Стойчо Стоянов записаха своя втори сингъл. Песента се казва "По брега на един живот" и разказва за живота на човек, който се намира на брега между два свята.

Мери и Стойчо гостуваха в "България сутрин", където разкриха, че скоро ще представят третото си парче. То няма да има нищо общо с досегашните им два проекта, а ще бъде доста по-безгрижно.

"В песента главният герой е на брега между два свята. Тя показва как в много случаи човек се обръща назад, за да преосмисли дали не е пропуснал нещо, дали е щастлив от живота си. Подготвяме трета песен. Тя ще е по-различна - ще бъде по-безгрижна и ще носи друго настроение. Песните хващат нашето настроение, в което се намираме в момента и ги записваме. Не правим музика, за да сме известни. Можеше да бъдем комерсиални, но решихме, че няма смисъл. Когато егото е самоцел, това е пагубно", заяви Стойчо пред Bulgaria ON AIR.

Дуетната му половинка Мери пък призна, че всичко в заобикалящия я свят я кара да твори. Тя допълни, че винаги много внимава какво послание иска да предаде на публиката.

"Всичко около нас ни кара да творим. Всеки музикант е строго индивидуален. Всеки знае сам какво може, какво цели и какво послание иска да предаде на публиката", завърши Мердинян.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Анисийче, какво е сингъл?