След 10 г. пауза: Аврил Лавин отново на сцената

Певицата с концерти във Великобритания
16 окт 2019 20:17, Петя Славова
6
След 10 г. пауза: Аврил Лавин отново на сцената
Снимка: архив, Reuters

Канадската певица Аврил Лавин ще изнесе догодина два концерта във Великобритания - първите й шоута отвъд океана от 2011 г., съобщи Контактмюзик.

Концертите - част от турнето й "Нead Above Water", ще бъдат организирани на 1 април в "Брикстън Академи" в Лондон и на 2 април в "O2 Аполо" в Манчестър. Шоутата са в подкрепа на едноименния албум на певицата, документиращ продължителната битка с лаймската болест, която разви през 2014 г.

Аврил Лавин не е имала изяви във Великобритания от 2011 г., когато гостува в страната в рамките на турнето си "The Black Star", припомня БТА.

Северноамериканската част от концертната обиколка на 35-годишната изпълнителка - първата й от пет години, приключи миналата седмица. Аврил Лавин сподели, че завръщането й на сцената след продължителната битка с болестта я е направило "изключително щастлива".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
ники преди 4 години
ЗНАЧИ..сложете актуална снимка на Аврил 1во!!ТАЗИ СНИМКА Е ОТ 2011-2012НЕ можете да съдите по човек по снимката и..ВИЕ ВЪОБЩЕ ПРОЧЕТОХТЕ ЛИ,ЧЕ ЗАМАЛСО НЕ СИ Е ОТИШЛА И СЕГА ПРАВИ ПОРЕДНАТА ФОНДАЦИЯ???"Тъпата пънкарка с пресъхналия кладенец" и "била"сладка..МНОГО РАЗБИРАЧИ МНОГО НЕЩО И ТО ГЛАВНО "МЪЖЕ"Ако си покаже половината тяло наяве ще ви направи по-голямо впечатление и това говори какви търкачи на бастуните си сте всички!!!ЧУХТЕ ЛИ НОВИЯТ Й АЛБУМ??ВИДЯХТЕ ЛИ Я КАК ИЗГЛЕЖДА СЕГА?НЕ!
5
2
 
4
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Тази мацка беше N1 на времето, мегакрасива...алкохола и наркотиците и са и разказали играта.
4
1
 
3
 
! Отговори
лично мнение преди 4 години
Като малка беше сладка,ама сега защо си е остригала половината коса? И къде и са цветните лещи?
3
0
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
а, изглежда са свършили паричките ...
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не съм забелязал да е липсвала през тези 10г.
1
4
 
4
 
! Отговори
PUNK IS DEAD преди 4 години
И на тая пънкарка и пресъхна кладенеца... Остарява грозно... Ще заприлича на Милена... До 27-28 годишна възраст е готино да си пънкар, но после става грозно и смешно... Сид Вишъс си е отишъл млад и вечно ще си остане млад и готин за всички времена а е 57-ми набор! ... Докато колегата му Джон Ротън още се излага на стари години....