Горчиво: Елена Брусарска в едно легло с Азис

Тя представи нова песен и видео
25 ное 2019 10:18, Александър Попов
15

Бившата вокалистка на Ice Cream Елена Брусарска пусна ново парче, което е озаглавено "Горчиво". Едно рамо за проекта й е сложил и Азис.

На фолкпевеца е поверена главната роля в клипа като той се включва в любовния романс с Елена. Двамата са се снимали в едно легло, а Брусарска приковава погледа на Азис и в банята, където почти нищо не е оставено на фантазията.

"Влюбена съм в Азис и отношението му към живота! Поканих го, защото той е истински професионалист в това, което създава и са много малко хора в този бранш, които биха се отнесли с такова уважение и респект към труда на другите. Не харесвам стиловото разделение, което се появи в музикалния бизнес. Считам, че зад всяка музика стои труд, талант и си има публика. Ако трябва да кажа за някой, че си разбира от работата и прави всичко с душа и сърце, то освен Васко, ще са много малко хората, които бих могла да изредя. Аз и той споделяме една и съща теза за разделението, затова сме заедно в това видео. И съм щастлива, че дръзнах да го поканя и той да приеме", сподели Елена Брусарска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
5
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Отврат! За щастие в България все още има стойностна музика - в петък е представянето на новия албум на Hyperborea.
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В последно време върви някаква политика , да започнем да приемаме "бразилското" малцинство като равни на нас братя и сестри ! Това е и посланието на видеото ! Със сигурност не е конспиративна теория !
8
4
 
4
 
! Отговори
Саркастичен преди 4 години
Мхм, като не виждаш граници между стиловете, що не покани Бинка Добрева, Валя Балканска или Теодосий Спасов? Щото те "не са професионалисти" ли? И в какво минаваш стилови граници с парчето си, освен с присъствието на Азис?
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ориенталските гени на Българина се показват с факта че Азис е най-продавания БГ изпълнител. Иначе никой в България не го слуша нали.. *** мислите ли че купуват. Хората не виждат проблем да слушат метъл а "на маса" да пускат Азис и всичко е леко на майтап но го правят тоя майтап редовно от 10-20 години вече... голям майтап Ганев, над нещата си
6
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пфууууу, жалък/жалка си!Какво точно те погнуси ?Снимай се ти, да те видим !Изобщо не си вникнал в думите на Елена, а като чуеш "Азис" и почваш да се подхилкваш и да сочиш с пръст, да не се изложиш пред компанията от псевдо-рокаджии или рапъри или каквото и да е друго, щото сте от "голямото добрутро".
5
6
 
8
 
! Отговори
Бунгар преди 4 години
На тази какафония и викаме парче..проект...песен...предизвикателство...Това ако е изкуство,здраве му кажи.
4
6
 
15
 
! Отговори
интеграция ромска преди 4 години
чалгата фалира много отдавна...в момента е в изкуствена кома,но държавата продължава да ни я навира в очите.няма отърване-това!аман!
3
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво , хубава песен, пък и окото има къде да оплакне човек,
2
7
 
21
 
! Отговори
Пфууууу преди 4 години
Потръпнах от погнуса
1
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Местя го .