Ето я и българската песен на "Евровизия"

Виктория Георгиева работи по музиката и текста
7 мар 2020 11:15, Петя Славова
83
Ето я и българската песен на "Евровизия"
Снимка: БГНЕС

Вече е ясна българското предложение за конкурса "Евровизия".  По музиката и текста на "Tears Getting Sober"  работи самата Виктория Георгиева заедно с  композитора от Symphonix International - Борислав Миланов.

В проекта участие взимат още Лукас Оскар от Австрия и Корнелия Виболс от Швеция. Песента е продуцирана от българската компания Ligna Studios.

От края на март българският представител на "Евровизия" започва своето промоционално турне в Европа. Виктория ще пее в Лондон на 29 март, в Амстердам на 4 април и в Мадрид на 11 април.

Младата изпълнителка ще се срещне и с българите зад граница в тези градове, като на 27 март ще бъде част от концерта на Б.Т.Р. в британската столица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
14
 
11
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Колеги, познанията ми по суахили са скромни и затова бих искал да ме осветлите като как се превеждат заглавието и текста на песента.
50
17
 
18
 
! Отговори
Православен преди 4 години
Евровизия е сборище на *** и сатанисти. Не го гледайте и не позволявайте на децата си да го гледат.България трябва да се откаже от този вещерски шибаш на официално равнище, както вече направи Унгария!
49
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БългаринНе пее на български поради същата причина поради която АББА не пеят на шведски, Скорпионс на немски, и пр. Хайде стига с тоя изкуствен патриотизъм. Ако искате да бъдете патриоти,направете така че България да прилича на съвременна държава по бит и култура. Защото именно такива патриоти като вас я карат да прилича на страна от Ориента.
48
17
 
31
 
! Отговори
Химна на обречените преди 4 години
Страшно подходящо за наш химн...Защо:1.У нас е тъжно;2.Тона е приспивен, като отчет за успехите;3.Като жаби, бавно загрявани, не усещаме края;4.Газът падна, г.зът - не;5.Камерата се върти около нас,а всъщност десетилетия стоим на едно място;6.Крадем оттук, оттам, докато ни хванат;7.Хвърляме пари на вятъра, а той вее все към ГРОБ и ща та;8.Чужди консултанти делят парите ни с наши разбойници;9.Света ни плюе,а ние мислим, че е Божия роса;10. Излагаме се, но се гордеем с това.
47
19
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая песен никога няма да влезе в челните места. Прекалено къхърна и тегава. Язък за момичето, защото е добра певица.
46
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скука!
45
17
 
28
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Типично българска песен. толкова българска, колкото аз съм индонезиец. Предпоследното място ни е вече резервирано. За последното се знае, че там са германците.
44
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С имитация на Били Айлиш няма да станат нещата. С тъжни, самоубийствени песни, също. Въпреки че на днешната младеж, явно точно депресията и самоубийството са и централни теми...може би от скука и презобване с консуматорство. Поне ще отчетем участие на олимпийския принцип. Моето лично мнение е, че по принцип трябва да се откажем от участие в този хомофилски конкура.
43
17
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държавата няма пари за нищо важно,но ще плати тази порнография. Престанете вече тази Евровизия и тъпите и песни.
42
6
 
20
 
! Отговори
пояснение преди 4 години
пак ше пада смях на евровизия :)
41
8
 
35
 
! Отговори
Eurofan! преди 4 години
Виктория е страхотен изпълнител! Очаквах песента да разкрие гласовия и потенциал, но...безлична песничка! Нищо българско в нея! Кристиан пя под родопска гайда в Китай, бе! Не ви ли е срам! Виктория я защитават, че не имитира Били Айлиш, ами широки дрехи, безмислени ланци и суйцидни балади! 200 млн. ще я гледат и ще я опреличат, като техен идол...ми, не! Най-ЛОШИЯТ ОРИГИНАЛ Е ПО-ДОБЪР ОТ ПЕРФЕКТНАТА ИМИТАЦИЯ! БНТ спаха ли?! Да не забравите да прожектирате гробища на екран зад нея! Ще се класира!
40
11
 
21
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Моме защо не пееш на БЪЛГАРСКИ ? Който е талантлив НЕ го бърка езика! КОЙТО ГО МОЖЕ ГО МОЖЕ .Това важи за певци и композитори !
39
5
 
27
 
! Отговори
Пинко преди 4 години
Не ми харесва тази песен. Съжалявам.
38
8
 
12
 
! Отговори
Уомми преди 4 години
До 38Ами как тогаз украинците си пеят на украински език, и никой не им казва да пеят на "световния" английски!?Така и ние можем
37
3
 
15
 
! Отговори
мдаа преди 4 години
Tears Getting Sober,... Symphonix International.... мъле кък са я напомпили с празни думички цялата гюрултия, а иде рач за махленсо дрънкане и мрънкане, а да бе на инглиш бе, божествено чуду. Ще я продаваме ли, що ли?
36
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 34Всеки език е прекрасен за тези, които го говорят. Езиците на които се пее на световна сцена, обаче са няколко. А английският е номер едно за поп и рок.
35
8
 
19
 
! Отговори
Норге преди 4 години
Това "НЕЩО" става за приспивна песничка вместо епизод на "Сънчо"! Не си спомням да сме имали по-безлична песен за Евровизия. Дори изпълнението на "Кафе" беше с класи над това недоразумение, което изобщо няма да се класира за втората фаза на конкурса.
34
5
 
17
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Момето,ако се яви с тази...приспивна песен в Гласа на България,никой от менторите няма да се обърне,да я хареса за...отбора си.Може пък да я харесат в...други държави и...континенти и да гласуват за нея.Късмет на момето на евроконкурса.
33
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Приспивна песен ли е?
32
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо е нужно да пеем на английски? Нима българския език не е прекрасен?