Андре Рийо отлага концерта си в София за ноември 2021

Всички закупени билети са валидни за новата дата
1 окт 2020 18:08, Петя Славова
1
Андре Рийо отлага концерта си в София за ноември 2021
Снимка: PR

Заради тревожната ситуацията с разпространение на коронавируса в Европа, както и поради удължаването на извънредната епидемична обстановка в България до края на ноември, за огромно съжаление Андре Рийо и неговият оркестър "Йохан Щраус" се налага да обявят нова дата за концерта си в София –  13 ноември 2021 г., в зала "Арена Армеец".

Андре Рийо казва: "Скъпи мои приятели от България, аз и и моят оркестър очаквахме с огромно нетърпение да се върнем във вашата прекрасна страна и отново да ви донесем радост с нашата музика. Но запазване на здравето и сигурността – за вас, моите прекрасни фенове – на моите музиканти и на екипа ми, на всички от семейството на Андре Рийо, стои на първо място.

Сега чакаме с нетърпение срещата си с вас догодина в София и аз съм много любопитен да се върна отново в България. Благодаря ви, че ще ме чакате и моля ви - пазете се и останете здрави! Валсът трябва да продължи и ще продължи. Уверявам ви! С много обич – от Маастрихт."

Всички закупени билети за концерта на Андре Рийо остават валидни за новата дата, която е 13 ноември 2021 г., зала "Арена Армеец" София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
0
 
! Отговори
Железничар без вирус преди 3 години
А колко време ще отлагате пускането на влака за ЮЖто?Искам да ям плескавици на Цап-Цап!!!!