Страната ни - фаворит за победа на Евровизия

Николова: Така можем да привлечем младежи за пътуване у нас
19
Страната ни - фаворит за победа на Евровизия
Снимка: Министерство на туризма

Чрез конкурси като Евровизия можем да достигнем до младата аудитория, която целево искаме да привличаме за пътувания в България.

Това посочи вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова по време на среща с Виктория Георгиева, която ще представя страната в предстоящото издание на събитието, и родните организатори на надпреварата.

Благодарение на нейното участие имаме възможност да популяризираме както талантите у нас, така и разнообразните природни и културно-исторически богатства, коментира Николова. По думите ѝ подобни международно утвърдени конкурси са добра платформа за маркетинг на България като бранд и туристическа дестинация.

По думите ѝ конкурсът би могъл да бъде още една инициатива, чрез която да отправим послание към публиката, че България е сигурна и здравословна дестинация за пътувания дори по време на разпространение на Ковид-19.

Организаторите на конкурса информираха, че надпреварата има публика в цял свят, като финалът се гледа от повече от 200 млн. зрители в 42 държави. Според анализите България е фаворит за победа, което ще е възможност да се насочи вниманието към страната и тя да се позиционира като привлекателна туристическа дестинация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
6
 
! Отговори
Край преди 3 години
За 10 г. ББ успя да убеди българите че от всяко дърво става министър.
17
2
 
5
 
! Отговори
мхм преди 3 години
тази николова й плащат да говори огромни глупости, далеч от реалността. Джъстин бийбр ли ще ставаме, че да идват други младежи специално в България заради това?
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Евровизия ще спечелим като си платим!На кого да си платим? Това са отделни журита на 40-45 държави със стари договорки помежду си. Ако ставаше с пари, Англия и Швейцария нямаше от десетилетия да са на опашката, а Германия да се класира последна 2 поредни години, което беше прието в нея като едва ли не национален позор.
15
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с тези клишета. Песента на Виктория беше фаворитът на букмейкърите за победа на отменената Евровизия 2020, а този на публиката беше joke entry-то на Русия на едни комици със 162 милиона гледания в Ютюб. Нямаше нито един ЛГБТ изпълнител. Предишни години беше пълно с песни на ЛГБТ, чернокожи, роми и други малцинства, много от които изобщо не се класираха. Това изобщо не е гаранция за победа и прекалено много държави го правеха едновременно.
14
1
 
4
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Ако има Ад то това е място където се пускат само парчета от евровизия!
13
0
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
Евровизия ще спечелим като си платим!
12
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имаме шанс да спечелим наистина! Ако тази каже, че е от петия пол, от ромски произход с баща негро, а като дете е била бита и насилвана от расисти, а в България не приемат Истанбулската конвенция на която тя толкова държи и това че тя е ЛБЖДБИ или там каквото беше, и призова всички роми да не се страхуват да кажат че са жендъри, 100% печели конкурса дори само да излезе и да изпсува без музика! Конкурс за толерастия е това, отдавна музиката няма значение!
11
2
 
8
 
! Отговори
до мак преди 3 години
Не, тази е ненормална ! А,защо Бойко ни ги набива все такива ? то една ,ама нито една не сложи поне малко да става деса,лиляна,теменужка,цецка,менда, цвета,николина все прости,лоши,злобни ,а Грозниии е Задължително !
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иде ми да се гръмна като слушам някои калинки, особено тези, които са се озовали на някой пост понеже са от някоя партия и поста е запазен точно за калинки от тази партия. Бойко требва да натири тъпчовците в коалицията, щото му ядат от избирателите, хората си мислят че дъртатакифла е от ГЕРБ, а не е така!
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Конкурсът Евровизия толерантен ли е към LGBT+27=2%56BPK ?
8
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне я прекръстете на джендървизия повече ще отива като има.
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що да не ни представя ***?
6
2
 
11
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 години
Айде Нема Нужда
5
4
 
17
 
! Отговори
Православен преди 3 години
Евровизия е пропаганда на извращения, богохулство и сатанизъм
4
3
 
17
 
! Отговори
мак преди 3 години
Тази не е нормална.
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Притрябвало ми е либерасти да идват в България.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
LGBTV
1
1
 
4
 
! Отговори
Бау преди 3 години
много ясно, че ще спечелим Евровизия, когато света е в пълен хаос. Късмета ни ....