Купон по време на пандемия: Глория е с COVID след участие в Пловдив

Здравните власти ще се заемат със случая
2 яну 2021 19:12, Анисия Иванова
239

Денят е 25 декември, а мястото - луксозен спа хотел край Пловдив. От кадри в социалните мрежи се вижда, че въпреки забраните за празнични програми в ресторанта на хотела има празненство, а главно действащо лице е фолк певицата Глория.

Дасингът е пълен, а дистанцията – скъсена, показват кадрите. Само седмица след участието си Глория обяви сама в социалните мрежи, че е заразена с COVID–19.

Още по темата

Областният управител на Пловдив Дани Каназирева коментира пред Bulgaria ON AIR, че здравните власти ще се заемат със случая, а ден преди участието на певицата - в хотела е имало проверка.

"Искам да отбележа, че още на 24 декември е направена проверка, дадени са предписания за спазване на заповедта на министъра, относно работното време и възможния капацитет. Оттук нататък РЗИ следва да проучи контактните лица, но за спокойствие и на хората от персонала, както и на самите жители на самото място, ще изискваме списък на клиентите и ще се предприемат необходимите действия", допълни Дани Каназирева.

От хотела обясниха, че ще коментират случая в първия работен ден от годината. Говорителят на фолк певицата Глория също отказа да коментира случая.

Вижте повече в репортажа на Михаела Карабельова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
0
 
1
 
! Отговори
ами, преди 3 години
Спешно трябва да се разработи ваксина против чалгавируса. По-опасен е от ковида. Върлува у нас и на Балканите повече от 30 години и убива мозъчни клетки затова и не можем да се измъкнем от дъното.
203
0
 
0
 
! Отговори
А ха преди 3 години
До анонимен 214Хаха, обявила се е чалгарката против дървоядите в гардероба...Деликатно се оформи ПР кампания
202
0
 
11
 
! Отговори
Роси преди 3 години
А толкова ли е зле примата, че веднага в болница, а обикновените хора си умират в линейките
201
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глория, моля те не умирай! Поне не и преди да си издала нов албум с кючеци. На следващата Коледа на какво ще друсаме гюбеци?
200
22
 
3
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Защо изкривявате истината?!? Аз изгледах видеото и не виждам пълен дансинга, а основно момичетата от балета. В този хотел мерките се спазват безкомпромисно. Мери се и температурата на гостите преди да влязат в ресторанта, а и твърде скоро след изявата й там тя е с доказан ковид, така че аз бих заложила на вероятността тя вече да е била заразена на Коледа.
199
25
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Избийте си от главата този коронавирус. Вирус НЯМА!
198
5
 
12
 
! Отговори
Зрител на Нова преди 3 години
Защо обиждате Глория? Гала в На Кафе каза, че Глория била поп-фолк икона, а Гала знае всичко най-добре!
197
1
 
20
 
! Отговори
Ричи Алибегов преди 3 години
По-важно от всичко друго е чалготеките, наргиле-баровете и дюнерджийниците да бъдат спасени!
196
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"За голямо съжаление идеологии като самолишаване и смиренност в името на по-голяма цел"А ние си мислехме че социалистическата пропаганда е свършила. Явно само името е сменено със соросоидддна, а иначе лозунгите и обещанията за светлото бъдеще идват от една и съща ционистка централа.
195
7
 
24
 
! Отговори
Dido преди 3 години
"ден за ден живеем, важнУтУ е да куфеем, па утре нека мрем" - мотото на повечето Българи! *** в последен етеп! Тумбака да е пълен, чалгата на макс! Фики ни е идол, Левски, Ботев са отбори! Няма толкова *** народ!
194
2
 
16
 
! Отговори
студентка преди 3 години
До Анонимен Народът ***, животът скучен, живот със маска, но без грим, много сакам в дискотека, див кючек да извъртим !
193
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До dvbЗа голямо съжаление идеологии като самолишаване и смиренност в името на по-голяма цел,че дори и собствено здраве не е в характера на повечето българи.Ако собственното си здраве не цениш,аз не зная как можеш да оцениш друго.Много тъжно.
192
3
 
29
 
! Отговори
dvb преди 3 години
Не мога и не мога да го разбера това това.. Какви са тези небивалици, и нямам предвид мерките и контрола а отношението на самите хора. Дори и без забрани а само с препоръчителни мерки подобни банкети и събирания не трябва да се случват а хората да изтърпят няколко месеца без яденЬе, пиенЬе и чалги по кръчмите. Що за постоянно-жизнено-необходима потребност изпитва българинът на жули ракия и яде замразени пържоли по кръчмите, не го разбирам това..
191
1
 
16
 
! Отговори
Човекът преди 3 години
Тежка глоба.... Неможе богатите да си правят кефа 😒😒😒
190
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За съжаление знаем какво ще се сучи,живеем все пак в България за богатите е майка а за бедните мащеха.Ако законите се спазват от всички и са за всички тази държава ще ВЪЗКРЪСНЕ!!!
189
0
 
42
 
! Отговори
Shark преди 3 години
И какво сега, затворихте малките бизнеси, хората фалираха, а разни *** с ресторанти, които шарят където трябва може да правят каквото си искат. Сега да затворят заведението, тлъста глоба на собствениците и на всички участници, начело с Глория. Какво като е Глория, кой знае коя е, чалгаджийка. Нали правилата са за всички, или едни може да фалират, а други да купонясват.
188
0
 
42
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Най-доброто което направи ковид пандемията е, че задуши чалга пандемията .
187
0
 
26
 
! Отговори
Друга планета преди 3 години
Планета Ковид Фолк
186
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глори Ковида
185
3
 
49
 
! Отговори
se преди 3 години
За едни има забрани а за други не.Е какво ще кажат сега щаба и здравните власти?На дисциплина от южните народи не се надявай!Пълен локдаун и глоби е решението.А Глория и участниците и организаторите са за солени глоби.И кой е хотела?Пак крием информация...