Албумът на Адел излиза на 19 ноември

Певицата с първи музикален проект след шест години пауза
14 окт 2021 10:00, Петя Славова
18
Албумът на Адел излиза на 19 ноември
Снимка: Getty Images

Дългоочакваният нов албум на Адел, първият ѝ от шест години, ще излезе на 19 ноември, обяви британската певица днес.

Записването на "30" е започнало преди три години, по времето, когато животът ѝ е бил "лабиринт от абсолютна бъркотия и вътрешни сътресения", написа тя в Туитър, цитирана от АФП.

Като се има предвид, че Адел е продала милиони албуми по целия свят и е спечелила множество награди, включително "Оскар" и 15 награди "Грами", излизането на албума е може би най-очакваното за годината.

Тя наруши петгодишно мълчание с интервю за  Vogue, публикувано миналата седмица, в което говори за своята „година на тревожност“ и живота ѝ като самотница, предава БГНЕС.

Тя започна с двата отменени концерта на лондонския стадион „Уембли“ през 2017 г. поради проблеми с гласа си и оттеглянето ѝ напълно поради това. През това време се разпадна и бракът ѝ.

"По пътя научих много истини за себе си", написа тя в публикацията в Twitter. "Най-накрая отново се намерих. Бих казала, че никога в живота си не съм се чувствала по-спокойна. И така най-накрая съм готова да пусна този албум."

Последният албум на Адел, „25“, задмина успеха на всички останали развлекателни продукти във Великобритания през 2015 г., включително видеоигри и касови филми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: албумграмиАдел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой хора много държат да се изхождат под статии, които според самите тях, не ги интересуват.Адел се е доказала, където трябва.Както виждате, никой не е дошъл във форума на днес.бг да иска признание или дори в България, да иска мнение за качествата на Адел или която и да е изпълнителка/ител.Та, плюйте си...Волът рине и на главата му пада.
11
2
 
1
 
! Отговори
До 8 преди 2 години
До АнонименНали знаеш, че обективността е винаги субективна, спрямо човека, който я заявява.Защото, обеквитно, според мен, Адел е изключителна певица.За теб, може би Миле Китич е невероятен.
10
1
 
1
 
! Отговори
УРКО преди 2 години
Аууууууу!!!!!
9
0
 
16
 
! Отговори
vlady преди 2 години
Посредствена блудкава псевдомеланхолия - еднообразни песни без смени на ритъма и мелодията, няма истински емоции, никакви интересни композиционни решения и т.н. Чуйте примерно излизащият днес албум Despartire на Clouds и сравнете - истински емоции, дълги разгърнати композиции с по няколко смени на ритъма и мелодията, качествено композиране и т.н. въпреки някои жанрови специфики трудно смилаеми за повечето хора като гроулинг и понижен строй на китарите.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази певица която Аз не харесвам и няма как да харесам защото няма една хубава песен запомняща и звучи по начин по който не носи настроение музиката й и любов.А музиката е Любов. Невъздейства както ВЕЛИКАТА Уитни Хюстън!!
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименХората са обективни.Интелигентни човеко.
6
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дежурните плювачи във форума отново са се изходили и под тази статия.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От публикацията разбрах едно - че жената има психични проблеми.
4
0
 
5
 
! Отговори
vlady преди 2 години
До ПрофесораТова не е проблем - няма нужда да се бълва продукция на конвейер, трябва да се обмисля внимателно и да се изпипва. Примерно My Dying Bride и Draconian издадоха силни албуми 2015 и 2020г.
3
0
 
8
 
! Отговори
vlady преди 2 години
Поредната посредствена блудкава псевдомеланхолия. Днес излиза далеч по-качествения нов албум на Clouds, през ноември новият албум на Swallow The Sun и има още много стойностна съвременна музика.
2
0
 
8
 
! Отговори
Беше различна преди 2 години
Харесваше ми в началото на кариерата си. Беше различна. Но...дотам .
1
2
 
8
 
! Отговори
Професора преди 2 години
Голяма певица, по една песен на година. Поне отслабна...