"Дива река" - лятното, цветно парче на трио "Вива"

Предстои им да представят творчеството си пред чуждестранна публика
Обновена: 8 юни 2023 16:58 | 8 юни 2023 11:06, Анисия Иванова
0
"Дива река" - лятното, цветно парче на трио "Вива"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Музикалното трио "Вива" представи новото си видео към песента "Дива река". Автор на музиката и текста е Славчо Николов от Б.Т.Р.

"Дива река" се роди преди 2 години. Тя е една от най-харесваните наши песни. Изпълняваме я отдавна по участия и дойде време да я клипираме. Парчето е лятно, цветно и живо", разказаха момичетата от трио "Вива" в студиото на "България сутрин".

По клипа са работили съвместно с режисьора Силвестър Силвестров, който е накарал момичетата да излязат от зоната си на комфорт. По думите им по този начин са успели да научат изключително много нови неща.

"Тъй като той е актьор, голяма част от репетициите ни с него бяха точно като актьорски задачи към нас самите - да направим неща, които до момента не сме", подчертаха те, като допълниха, че идеята за клипа е на Боряна Николова и  в него се наблюдава поп арт от 60-те.

Пред Bulgaria ON AIR трио "Вива" издаде, че първият им албум е почти завършен. "За момента най-голямото ни колебание е колко песни да вкараме в албума", признаха момичетата.

Предстои им за пръв път да представят творчеството си пред чуждестранна публика. Това ще се случи в Брюксел през уикенда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари