Банова и Плевнелиев on air! Пререждат българин на "Хийтроу"

Говорителка ли, синоптичка ли... Приятел ли, президент ли?
Обновена: 21 ное 2017 12:10 | 21 ное 2017 12:08,
163

Снимка: Facebook

Българин успя да заснеме президента Росен Плевнелиев и синоптичката Деси Банова на летище в Лондон.

Още по темата

Снимките са направени вчера на Летище "Хитроу", а президента и синоптичката са се чекирали за полет на British Airways за САЩ.

Александър Митев пише в профила си във Facebook:

$Регистрирам се на гишето на British airways в Лондон, но ми казват че полета бил overbooked. "Could you please wait sir"... ми казват и аз чакам. По едно време гледам една се прережда, говори нещо на гишето и става ясно, че е взела билет. И то не само тя минава, а и приятеля й. Безобразие, ама я гледам позната ми изглежда. Да, май беше говорителка или синоптичка. Е сигурно е бързала за телевизията... Впрочем за мен място така и не намериха... трябваше да се кача на следващия самолет..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
13
 
63
 
! Отговори
9К51 преди 6 години
Синоптичката хвана едър шаран, явно плюейки всекидневно по Русия получава подобаващо възнаграждение от хамериканските фондации, нищо че е син на партийни комунистически величия от близкото минало. Който дава гущерчета, по негова *** играе въпросният на снимката любовник .., Нищо чудно, че е прередил човека, по навик е свикнал с привилегиите
3
7
 
36
 
! Отговори
Psiholog преди 6 години
До tarbuhГлупчо, той сам е повикал медийте да го отразят. Има да връща на бившата, защото тя го е третирала като жена.
2
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рошко е издействал билетче, ама къде така в пътническата масовка. Значи е последна дупка на кавала в Световното правителство.
1
58
 
70
 
! Отговори
tarbuh преди 6 години
Какъвто и да е като политик, какво се бъркате в личния живот на хората? Може да е бил в първа класа, но някакъв мишок решил, че го предредили.