Взеха им най-милото! Ким Чен Ун забрани алкохола...

Нова порция севернокорейски "страсти" разкриха световните медии
21 ное 2017 21:55, Екип на Bloomberg
82
Взеха им най-милото! Ким Чен Ун забрани алкохола...
Снимка: KCNA

Севернокроейският лидер Ким Чен Ун държи гражданите си „изкъсо“, както съдим по разказите на хора, избягали от страната, но сега той затяга още повече контрола си върху тях, забранявайки им дори алкохола и песните, съобщава телевизия Fox News, цитирана от Bloomberg TV Bulgaria.

Севернокорейците вече няма да могат да участват в каквито и да било „събирания, включващи пиене на алкохол, пеене или други забавления“, цитира южнокорейската агенция Yonhap американският телеканал.

Режимът в Пхенян също така ще затегне и без това намиращия се изцяло в ръцете на държавната машина контрол върху информацията, идваща от външния свят.

Целта – да се предотврати „възможният негативен ефект“ от новия пакет от санкции срещу Северна Корея заради продължаващите ядрени провокации от нейна страна.

Ударни проверки биват провеждани и в политбюрото на севернокорейската армия, една от най-големите (поне по брой военнослужещи) в света.

Още новини от света на икономиката и политиката четете на страницата на Bloomberg TV Bulgaria

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
7
 
11
 
! Отговори
Антифаке преди 6 години
Ким е диктатор, но това не е начина с пропаганда ла се правиш на по добър от него
30
4
 
16
 
! Отговори
Пак Коко преди 6 години
Те и тук вече се опитват такива неща, НО хората в България акъл и пари може да нямат, ама сърце имат ДГД ББ
29
1
 
10
 
! Отговори
Коко преди 6 години
Баси
28
14
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами , хайде бе ***, бегайте при Ким. Там е рая на земята, всички са бедни, мразят Щатите, няма интернет, няма еврейски новини. Какво правите тук, да овонявате с гнусотията си ефира? Там ще ви носят на ръце. Какво чакате, мили дами?
27
11
 
36
 
! Отговори
Омерзен преди 6 години
Колко болен трябва да е мозъка на някои, че да защитават подобен *** като севернокорейския диктатор.
26
18
 
13
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
"Световните медии" много обичат да си бутат носа без покана и да обясняват кое е правилно и кое не.
25
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма такова нещо. прохибишън е имало само при кравите и това роди организираната престъпност на държавно ниво. Освен това на азиатците и една малка водка им стига.
24
35
 
24
 
! Отговори
Дърт пергиш преди 6 години
Северна Корея е единсгвената нация, която успя да построи социализма и да развие истинско социалистическо общество. У нас беше позьорщина и нищо не се получи. Въпреки жестоките саткции и тоталната изолация, 25 милионна нация има ядрена и космическа програма, мощна армия и съперничи и всява страх у хартиената суперсила САЩ. Заслужават уважение и признание а не като нас вечните послушковци.
23
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** пропагандата без никакви доказаталства само твърдения бест фейк нюз.
22
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Край, пада от власт. Американците ще обещаят огнена вода за всички жадни корейци. Горбачов въведе сух режим и падна.
21
5
 
26
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
Ким е като Нео в комунистическата матрица. Прекроява я яко! Мъчи да прави паралелна реалност, но не става нещо.
20
20
 
13
 
! Отговори
Пръц преди 6 години
Фокс, Блуберг, Дриc... все *** медии, вервайте им, като на царо с 800- те дни. Че и той от жидовата гилдия де. Та дезинформация, дезинформация.....
19
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той им е забранил да ядат и да живеят...Ще преглътнат и това. Комунистите всичко преглъщат те са пречупени и уморени хора. Създаден им е виртуален свят ...И няма друго. Жалко за животите им.
18
7
 
17
 
! Отговори
bolbov преди 6 години
След такава нехуманна и направо антидемократична проява дните на Ким са преброени.Крайно време е президент Тръмп подкрепен от демократична общност да им стовари своя атомен юмрук и да се превърнат в акохолнш пари.Мръсни червени диктатори не даватна хората да се напият?
17
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен(17)Очевидно забраната е само "събрания, ключващи и т.н..."Демек пие се, но не в големи компании.Тоя може би няма да изкара дълго, колкото баща си или дядо си..дано..
16
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един от избягалите предполага, че е дебел нарочно, за да прилича визуално на дядо си Ким Ир Сен, който е смятан за бог и управлява посмъртно като "вечен президент". Забраната може да значи, че парите за подаръци свършват и се опитва да направи от алкохола привилегия за номенклатурата, на която се крепи властта му. Войната срещу С. Корея се води на финансово ниво, и то не само чрез официалните санкции.
15
16
 
11
 
! Отговори
bolbov преди 6 години
Това е грижа за човека ,а не забрана.Бил съм там и си спомням,че имаха доста алкохол водка със жен шен със змия и разни други измишьоти,които сега Ким забранява.Бъдещия човек не може да бъде алкохолик .
14
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди месец един севернокорейски войник успя да избяга през демилитаризираната зона при което е бил ранен в крака от стрелящите по него севернокорейци. Преди 2 дни войникът е бил изписан от болницата а лекуващият го лекар е съобщил че за първи път в 30 годишната си практика вижда човек с толкова много *** в организма си. Всички видове тении, *** и т.н. ***, като най-големият червей изваден от организма му е бил 48 сантиметра. Пълна загадка е с какво е бил хранен този войник на Ким.
13
4
 
31
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
Ким тежи колкото цялата първа редица войничета. С гаранция и яде повече от тях.
12
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обаче Свинечилякът смуче швейцарски коняк и пафка хавански пури...