Кола се вряза в пешеходци в Германия, шестима са ранени

Според полицията няма данни за терористичен акт
Обновена: 26 ное 2017 13:23 | 26 ное 2017 13:21,
23
Кола се вряза в пешеходци в Германия, шестима са ранени
Снимка: Twitter

Автомобил се е врязал в група пешеходци рано тази сутрин пред дискотека в германския град Куксхафен, в провинция Долна Саксония, съобщиха германски медии.

"Обстоятелствата засега са неясни. В момента няма сигнали, че става дума за терористичен акт", съобщи полицията в Twitter, цитирана от ТАСС.

При инцидента са пострадали шестима души, състоянието на единия се оценява като тежко, предаде БТА.

Задържан е 29-годишният шофьор, който според полицията е бил под въздействие на алкохол. Според първоначални данни на разследващите органи обаче, той изглежда е действал съзнателно, пише електронното издание "Норд 24".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако не е бил джихадист, сигурно е бил нашмъркан догоре местен герой, който е решил да докаже колко ценно е немското чувство за хумор на връщане от дискотеката. ако изобщо е останало някакво място с нормални на планетата, то е в някоя дива провинция на щатите или скандинавска страна.
15
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В момента съм в Германия ,толкова много турци,то те преобладават,вече се чудя какво става,къде съм?
14
10
 
1
 
! Отговори
vili преди 6 години
kolko tapi komentari zatova vi vodqt po nosovete
13
3
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Щом като е действал съзнателно,това как се нарича,освен тероризъм?
12
3
 
50
 
! Отговори
Кико преди 6 години
Съвсем нормален ден в Меркелов Германистан. Нито първия, нито последния пътно-транспортен инцидент с някой, (обикновено до вчера добър съсед и тих и грижовен мюсюлманин), който решава, че неверниците са избуяли прекалено много и решава да ги подстриже като трева! А сега, с наближаването на Коледа тези пътно-транспортни инциденти ще станат ежедневие!
11
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само днес от 7 до 10 часа сутринта са станали 15 катастрофи в Германия. Тази сигурно няма да е последната за днес. Въпреки строгият контрол от страна на полицията се намират млади хора които под въздействието на алкохола и дрогата предизвикват пътни инциденти. Най лошото е че не се плашат от санкции които са доста солени. По всяка вероятност ще трябва да приложат закона при който се казва че при второ провинение се канфискува автомобила глоба 3 000 евро и книжката се отнема за 10 години.
10
38
 
11
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Престанете да раздухвате Ислямофобия от всеки пътнотранспортно произшествие!! Десетки милиони коли се движат ежедневно по пътищата в Германия, нормално е аджеба тук-там и такива неща да стават! В България като стават катастрофи, да не би Корана да е виновен?! Не така, ще обидите Аллаха!
9
5
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слава на братска Порша, която не прие нито един "бежанец". Всички европейци, които искат да имат весели и спокойни празници да ходят в Полша. Няма да купя и един продукт, произведен в ислямолюбски държави. Бойкот на мултикултурните марксисти
8
0
 
42
 
! Отговори
Веско преди 6 години
Щом за всяка катастрофа ни информират и се оправдават, значи тероризма си е свършил работата! Каквито и лозунги да вдигат, в Европа ги е страхххх
7
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом няма данни да е терорист със сигурност е такъв.Навремето старите хора се шегуваха "изчакакте Москва да отрече нещо за да разберете,че то е истина"...-и сега е същото.Колкото повече се променя нещо толкпва повече е същото.
6
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е европеец иначе и снимка и имена щеше да има.
5
2
 
47
 
! Отговори
не син преди 6 години
Не е важно как се казва, вече има второ поколение навлеци казващи се Ханс ! Вижте му цвета, той не лъже ! Гаранция, че е мътен и с от защитената религия - ислям !
4
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кришн Акбар!
3
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато безумието наречето ЕС не се разпадне, това ще бъде ежедневие във всички все още Европейски държави.Сорос преди няколко месеца създаде фондация, подпомагаща бедните Африкански държави.Въпросът е защо тези пари се дават тук в Европа, а не на място от където идват мигрантите?Всички знаем защо, унищожаване на Европа и бялата раса.
2
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Чист ариецАсан.
1
1
 
46
 
! Отговори
Чист ариец преди 6 години
Как се казва шофьорът?