Хит в Русия! Путин за риба, Путин танцува, Путин сред тигри...

Календар с лика на президента се превърна в тотален хит в Русия
13 дек 2017 08:52, Петя Славова
173

Руският президент Владимир Путин се опитва да набере все по-голяма популярност в страната преди предстоящите президентски избори с доста нестандартен похват. Календар с неговия лик стана тотален хит в Русия.

Още по темата

За най-големите фенове на Путин излезе новогодишен календар, предлагащ някои от най-емблематичните моменти на държавния глава, съобщава Bulgaria ON AIR.

На почти всяка снимка сините очи на лидера гледат уверено фокусирани напред в бъдещето, където чакат новите президентски избори.

Всеки месец представя и различен цитат на Путин. Сред снимките присъстват и редица постижения на президента – от изявата му на игрището за хокей до неговите умения по танци и близки срещи с китове и тигри.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
3
 
2
 
! Отговори
дядо Мраз преди 6 години
само космонафт не са го направели този руски Батман
117
2
 
5
 
! Отговори
Крим не е руски преди 6 години
руснаците са туристи и гости на полуострова !!!!И България и светът не признават Крим за руски!!!
116
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пийте си спокойно кафето-Крим е руски завинаги, политиката на Русия е в интереса на народа, не сме чули и видели някой да е умраял от глад, санкциите не уплашиха руснаците.....хайде, народе български, ти който позволи да променят историята ти с турско присъствие-мълчи и си пий кафето!
115
2
 
1
 
! Отговори
Украинец преди 6 години
към 108 абе верно си много неориентиран не можеш и 5 рубли за пропаганда да изкараш. Нали Елцин издигна КБЕиста Путин.
114
1
 
3
 
! Отговори
Чапай преди 6 години
към 111 може и към Монголия да хванеш пътя и там не е лошо ако се адаптираш с малко късмет и препоръки от Путн може и към Куба ама гъзо ти трябва да почервенее като руското знаме или като роза на пленум на БСП
113
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До пророка ОлегХристиянска ценност ли е развода ?
112
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоалетна хартия с джуджето има ли ?
111
2
 
1
 
! Отговори
Чапай преди 6 години
Абе този момък *** с тоя разноглед поглед ми прилича на пиян грузинец, този младеж да няма нещо грузинско в жилката. А тоя Сталин не беше ли и той грузинец? То пък сега ще ми се обидят грузинците то явно си е обида.
110
1
 
1
 
! Отговори
Троцки хаха преди 6 години
Към 91 Русия. Левски е предаден от див селянин , където после от простотия и наглост ни предава на болшевишка Русия изнася златото и фондовете на царска България и след това в посока Кремъл. Такива като вас предаваха съседите си колегите си с доноси създадаха конслагерите.Начи си историята ако въобще си българин, Всички революционери както и Левски са се изказали остро и негативно за окупаторската политика на Русия.Ако си руснак пак се опитай да си начиш истинската история.
109
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е тоя Путин типично по социалистически по партийна линия Батман руски вариянт или манекен на руска водка,утре герой аналог на ,,Бързи и яростни " с москвич купе от 70 те години с турбо двигател осуетява пратка на руска водка която минава българската граница безмитно
108
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-големият хит би бил Путин се бръсне пред огледалото, но няма как да се случи, понеже е кьосаво жоженце с тънко пишуенце.Ммда...
107
3
 
6
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Искам календар с Маршал Ким Чен Ун...с оная снимка дето е седнал на бюро с лампа на самолетната писта, а в далечината излита ракетата за Краваристан.....Ммммммммммм...
106
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Московският запартък съвсем полудя. Мисли се за много висок, млад и красив.Каква полова ориентация трябва да имаш за да гледаш тоя дрътляк а не някоя млада красавица.
105
13
 
20
 
! Отговори
пророка Олег преди 6 години
и аз бих си купил такъв календар , защо не. на кой да купя - на Тиквата или Тръмпона лиПутин е най сериозният политик за 21 век - родолюбец и стратег. Да е жив и здрав дълги години, да отстоява християнските ценности и да държи далече краварите и ционистите
104
7
 
16
 
! Отговори
за Русия преди 6 години
Путин е велик президент на велика сила - Русия.Не е като алкохолика Елцин и предателя Горбачов, нали?Свикнаха ли западняците?
103
7
 
10
 
! Отговори
за Русия преди 6 години
Русия е велика с Медведев, Путин и Лавров.Крим е руски завинаги, свикнахте ли???
102
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До пущинякМы все это знаем. Реально мы сейчас живем лучше чем когда либо. Кто работает и хочет работать живут нормально. Минимальная зарплата влияет на штрафы и платежи, реально она ничего не отражает
101
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Велико велико е джуджето. Да му мисли руският народ голям глад го чака.
100
4
 
3
 
! Отговори
пущиняк преди 6 години
До анонимен 103,Не, просто се опитвам да им отворя очите на някои, които се захласват прекалено много по Путин!
99
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Минималната заплата в Русия може да интересува само руснаците.Мен не ме интересува, а ти явно си се загрижил...