Ким се закани: КНДР ще е най-голямата ядрена сила в света!

САЩ готови на преговори без предварителни условия
13 дек 2017 07:56, Елка Василева
59
Ким се закани: КНДР ще е най-голямата ядрена сила в света!
Снимка: архив, Reuters

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун е решен да направи страната си "най-голямата ядрена сила" в света, съобщи севернокорейската информационна агенция КЦТА, цитирана от Франс прес.

Ким е заявил вчера пред хора, работещи по програмата за балистични ракети, че Северна Корея "ще върви победоносно напред и ще стане най-голямата ядрена и военна сила на света", съобщи КЦТА.

На 28 ноември Пхенян изстреля междуконтинентална балистична ракета, способна според експерти да достигне САЩ.

По-рано вчера американският държавен секретар Рекс Тилърсън заяви пред базирания във Вашингтон мозъчен тръст "Атлантически съвет", че САЩ са готови да преговарят със Северна Корея без предварителни условия.

Досега САЩ изключваха възможността да преговарят със севернокорейците, ако Пхенян не се откаже от ядрените си оръжия.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким Чен Грух - най-голямата пържола на всички земни кълбета!
26
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким, много си мазничко бе, момчето. Ако беше жив Хитлер , бая мас щеше да изцеди от теб.
25
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДядотоА защо има корупция в ЮК, защо не им достигат парите та се налага да заработват допълнително ????? Замиминавай за ЮК и си стой там.
24
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стара българска:"На голо шкембе - Чифте пиштоф!"Ун (Прасето) ще се пръсне по шевовете, а 95% от нацията му са "гладна въшка на самоиздръжка"!Ако не бяха проблемите с последствията от радиоактивното заразяване за Китай, Южна Корея, Росия и Япония, то цялата територия на КНДР може да се превърне в "лунен пейзаж" за 20-25 минути!
23
6
 
18
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Анонимен6, продължение на 21. Къде е българската микровълнова печка, българския телевизор, компютър, мобилен телефон? Къде са българските автомобили? Въобще, има ли нещо българско, което все още се произвежда, и основите му да не са далеч назад в годините? Застинали сме на ниво търговия, кредити, Евро пари.В промишленоста-при нас има завод, произвеждащ велосипеди, но основните части идват от далечния изток, тук само хамалогията се прави.Това е нашето ниво, тия поне развиват наука и технологи
22
14
 
14
 
! Отговори
сащ=тероризъм преди 6 години
Краварите на колене пред началник Ким!Ким, след като свърши с краварите, ще отправи поглед към нашите про-американски черкези! Жалките сороски центове, няма да ви спасят "господа" предатели!
21
1
 
23
 
! Отговори
Дядото преди 6 години
Бил съм и в двете . В северна през 1982 , в южна 4 пъти . Пожелавам Ти да посетиш Южна Корея , има какво да видиш и научиш ! В затвора имат доста политици (за корупция ; ако това Ти говори нещо . Ако бях заможен човек с удоволствие бих прекарвал по 2 3 месеца там . Храната и хората са невероятни !!
20
7
 
16
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Много е лесно, да си далеч зад океана, недосегаем за конвенционалните оръжия, и да раздаваш демокрация на по-технологично изостаналите от теб, без опасност да ти го върнат-Югославия, Ирак, Косово, или да правиш тук там цветни революции и майдани.Или направо да си купуваш дисиденти, опозиция и правителства. Друго си е да срещнеш срещу себе си "рунтави гърди" както казваме по нашия край.
19
9
 
16
 
! Отговори
Ким преди 6 години
Пак повтарям КНДР не преговаря с терористи-САЩ.
18
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен6 "Шестосният влекач със сигурност беше руски, но за ракетата никой нищо не знае.".......................Не позна.Руснаците още по времето на СССР им дадоха лицензи за какво ли не, включително им дадога цели технологични линии , свалени след монернизацията на заводите им.Произвеждат по лиценз почти всички руски камиони, май само камаз не произвеждат, но имат и корейски модификации на тяхна база.Щом ракети произвеждат и тестват, могат и влекач .А ние-цинкова кофа за нас е постижение
17
5
 
10
 
! Отговори
Турчина преди 6 години
По-рано вчера американският държавен секретар Рекс Тилърсън заяви пред базирания във Вашингтон мозъчен тръст "Атлантически съвет", че САЩ са готови да преговарят със Северна Корея без предварителни условия.Досега САЩ изключваха възможността да преговарят със севернокорейците, ако Пхенян не се откаже от ядрените си оръжияЯ виж ти, като видят, че противника е набарал голямата секира и веднага се съгласяват за преговори. Същото щеше да стане и с Иран, но там успяха да им спрат ядрената програма.
16
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким не преговаря със терористи, мачкай другарю Ким да живее червената армия.
15
2
 
17
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Да оставим настрана пропагандата за най-голяма ядрена сила, по-важен е факта, че трябва да си ядрена държава, за да можеш да преговаряш равнопоставено с янките, в противен случай просто те "демократизират".
14
9
 
8
 
! Отговори
Дядото преди 6 години
Чета коментарите и гледам жално ! И Боко е прав и Иво Христов също . За материала по тези ширини става въпрос . Що не земете да се изнесете в прехвалената Ви Северна Корея ама си земете и тв. Самсунг и Хюндайчето от гаража . Щото разликата между двете Кореи е колкото от Калифорния до цяла Раша !!!!
13
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким завря краварите в миша дупка. Не така другарю Ким, на теб ти трябва много либерастия и демокрация. Прави като умните българи и се кланяй на краварите.
12
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако тук де--лите са 80 процента, то там процента клони към 100.
11
8
 
15
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Е Ким. Опасен..С баща си увеличиха свойно населението, създадоха държава от работещи ,без гейски ,наркомански,бандитски, и либерастични идиотщини ..А ние в канала на историята..
10
5
 
8
 
! Отговори
Планината протестира преди 6 години
Вижте внимателно ушите на мъжете на снимката.ИМа остър откат на увредения от ядрени опити регион срещу нагли чужди диверсанти внушаващи на подставени на власт в пхЕНЯН НАГЛА ПИАР СТРАТЕГИЯ .Ограбват народа на КНДР безмилостно за ненужни допотопни техники с които най много да направят жестоки трайни проблеми на огромни региони
9
5
 
22
 
! Отговори
Ким преди 6 години
КНДР не преговаря с терористи.
8
5
 
15
 
! Отговори
Даа, преди 6 години
най-мощната държава в света дето знае да удря само слабаци, като видя дебелия, клекна на преговори без условия...