Русия се размина с терористичен акт! Путин благодари на Тръмп

Обект на бомбената атака щяла да е Казанската катедрала
Обновена: 17 дек 2017 21:24 | 17 дек 2017 19:11, Веселина Йорданова
156
Русия се размина с терористичен акт! Путин благодари на Тръмп
Снимка: архив, Ройтерс

Руският президент Владимир Путин е телефонирал на американския си колега Доналд Тръмп, за да му благодари за информацията, която е позволила предотвратяването на терористичен атентат в Русия.

Това съобщи Интерфакс, като се позова на Кремъл.

Информация, осигурена от ЦРУ, е дала възможност на руските правоприлагащи органи да предотвратят планирана самоубийствена бомбена атака в Казанската катедрала в Санкт Петербург.

Терористите са арестувани.

Путин е заявил, че Русия ще предупреди властите в САЩ, ако получи данни, че се готви атака в Америка, предаде БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
53
 
24
 
! Отговори
до 120 преди 6 години
по време на турското владичество България е имало ,чорбаджии,право на религия, свободно да напускаш и да се връщаш в империята,право на народност,право да притежаваш земя,,Султана дава независимост на БПЦ.....А през руско иго всичко това е забранено. България праща еничари да защитават руско-советските интереси ...за 500 през турско сме се запазили като народ , а руснаците измислиха македонска нация и накараха българите да мразят всичко българско само за 50г
93
6
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
ДПС и ДОСТ-двете пипала на турската мафия в България, етнически партии----да се забранят!Има ли прокуратура в тая държава? Цацаров къде спи?
92
10
 
29
 
! Отговори
anonymous преди 6 години
До Ястреб ОсманлиятаТурция е вечен враг на България, не сме забравили историята-5 века турско робство.
91
35
 
7
 
! Отговори
до Румен преди 6 години
Прочутия "прабългарски знак" I Y I бил тамга на още по прочутото /като предци на османските турци/ племе кайъ?Плюс това за 500г чрез полови контакти и и взимането на моми и еничери от османската власт сме се омешали та сме по близо генетично с турците отколкото със "славянските" народи измислени от руската лъжлива пропаганда.
90
4
 
23
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 6 години
До ястреб османлията,Не знам колко българите са славянизирани турци, ама когато Аспарух води българите в Мизия, никой не е и чувал за турци! Впоследствие билгари и славяни са се омешали доста сериозно, и и тогава все още никой не е и чувал за турци!
89
0
 
14
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
Идеята ми беше,че не е толкова просто и хубаво да се нарушава реда от страна на силата.Независимо кой вярва в америка,русия или други... Някой например пита ли татарите като ги изселваше Сталин да не са българи ? Или пък да вземем индианците които американците избиваха масово. Те може би са искали да се самоопределят но не са случили :(...Аз винаги порицавам когато се работи със сила.
88
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 111111Ти слу4айно да знаеш 4е от вси4ки турски султани ...мисля 4е са 12....само на 5 от тях майките им са туркини .....имало е румънка ...рускиня/украинка....и какви ли не последния турски сулатан е имал само 10% турско !!!и какво ??той се е възприемал като тур4ин ....!!!
87
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 111111Майка ми е туркиня ...баща ми е българин ....от село до Кърджали съм ...знам и турски и български...определено не ми се иска Къджали да е в Турция ...още пове4е сега след като сме в ЕС..
86
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Solar PowerВ Цариград може да си искат каквото искат ...въпросът е какво ще реши народа на реферндума ...ако такъв се състои ....а в Разград повее от 50% от населението не гори от желание да станат Турция ....
85
7
 
3
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
До АнонименИмам имам :) Редовно ходя до Цариград за покупки.Знам много добре какво искат. А има и райони с над 90% население.Чакай да отмине данданията в Сирия и султана ще се обърна насам към нас, Гърция и загубените владения по Тракия. Ех надявам се тогава със същия плам да защитаваш свободата на хората да се самопределят дали са турци, българи или марсиянци.
84
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Solar Powerми да си го направят ....ако са толкоз навити да отидат към Анадолска Турция ....но се съмнявам резултата да е като този в Крим ...където 97% казаха ДА за русия !Явно нямаш никакви познания за българските турци !
83
5
 
5
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
До АнонименВ такъв случай предлагам в родопите да направят също референдум и да се самоопределят. Важи и за района на Разград и Кърджали :)
82
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Solar PowerКрим е Руски защото народа го реши на референдум !!!!
81
9
 
2
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
"Крим е руски" И защо точно руски ? Бил е Български по дълго време от колкото руски или турски :)И за твое огромно съжаление, мразя еднакво силно: Русия, Америка, Англия, Германия, Франция, Турция, Сърбия и всичко около нас :)Твоето въодушевление може да си затъкнеш отзад.
80
7
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли западните лицемери от Англия, Франция и САЩ и слугите им в България?
79
18
 
2
 
! Отговори
Юри преди 6 години
Те това е най големия грях на американците - за пореден път спасяват диваците. Ако не бяха спрели навремето Хитлер можеше и да направи хора от тях.
78
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредно доказателство, че всички те са от един отбор, а другия отбор сме ние - данъкоплатците във всяка ддържава, които правим военния апарат все по-угоен!
77
0
 
3
 
! Отговори
Зевзек преди 6 години
Василев!!!Ти са върна уа чуек!!!!Упраскаха ли та в затвора?Евреите управлявали света а???Малиии ъм тва сефте го чувам!Аз си мислих че извънземните гущери са управляващите път то евреите....Кажи за илюминатите дето ти искали голи снимки
76
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-интерсното на критикуващите Путине не че са простии им плащат за товаа че сио вярват в глупоститеследователно са дебиили
75
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Armagedon"От тука на сетне всеки опит на САЩ да ръчкат огъня на войната ги застрашава тотално от катастрофа."Това вече не е някакъв извод почиващ на обективни факти а една проста форма на русофилско бръщолевене. Жив и здрав да си но не си ми повече интересен.