Незаменимият Путин - към нов мандат като президент

Той пък обяви война на корупцията и равнодушието към проблемите
Обновена: 23 дек 2017 16:56 | 23 дек 2017 16:35, Камелия Цветанова
377
Незаменимият Путин - към нов мандат като президент
Снимка: Reuters, архив

Управляващата в Русия партия подкрепи официално кандидатурата на президента Владимир Путин на президентските избори догодина, предаде ТАСС.

На конгрес в столицата Москва днес партия "Единна Русия" очаквано застана зад Путин, който се кандидатира като независим на президентските избори на 18 март.

Още по темата

Управляващата в Русия партия иска "крайната победа" на президентските избори да е на Владимир Путин, заяви по-рано председателят на "Единна Русия" и премиер на страната Дмитрий Медведев, цитиран от Ройтерс.

В словото си Медведев каза, че сега, а и в бъдеще, формацията ще даде на Путин "цялата възможна подкрепа".
Масово се очаква президентът да бъде преизбран за още един шестгодишен мандат, отбелязва Ройтерс.

"Тази година партията навърши 16 години. И през всички тези години тя имаше един безспорен лидер. Лидер, който обединява най-различни хора. Обединява гражданите на нашата страна - Владимир Владимирович Путин", каза Медведев, цитиран от ТАСС.

Той посочи още, че съпартийците му "отдавна и твърдо са определили на кого ще окажат подкрепа".

На конгреса самият Путин призова за борба с корупцията и равнодушието към проблемите на хората, предаде още ТАСС.

"Нищо не подрива стабилността и не отнема ресурси за развитие толкова, колкото неправдата, несправедливостта, корупционната ръжда и подкупността, равнодушието към своята страна и откъсването от нуждите на гражданите, надменността и високомерието от страна на политиците, чиновниците, бизнеса или онези, които се наричат елит", каза руският президент.

Путин представи на конгреса визията си за модернизиране на Русия, отбелязва Асошиейтед прес. Агенцията посочва, че руският президент се е кандидатирал като независим, запазвайки дистанция от управляващата партия, на чиято репутация вредят обвиненията в корупция срещу нейни високопоставени функционери. Въпреки това Путин говори днес на конгреса, обещавайки повече стимули за бизнеса, борба с корупцията и допълнителни ресурси за недостатъчно финансираната здравна и образователна система.

С рейтинг от над 80 процента се очаква руският президент да бъде преизбран лесно при гласуването на 18 март, отбелязва АП. На изборите Путин ще се изправи срещу няколко други кандидати, сред които номинираните днес Павел Грудинин от комунистическата партия и телевизионната водеща Ксения Собчак от партия "Гражданска инициатива", както и издигнатият преди няколко дни председател на Либерално-демократическата партия Владимир Жириновски. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
307
3
 
7
 
! Отговори
Чапаев преди 6 години
А бе, да *** в жалките русофили, колкото и да се пънете да хвалите *** и разпадналия се СССР, нормалните хора предпочитат да ходят на Запад, а не в Масква, нали? А тези глу.пости за Аляска си ги наврете в сибирския кирлив миризлив ....
306
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя на снимката горе съвсем е заприличал на мумия. Готов е за мавзолея.
305
9
 
4
 
! Отговори
хаха преди 6 години
велик човек
304
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е най-великата страна на света, свикнахте ли евроатлантическите дебели глави?
303
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На всички българи весело посрещане на Коледа ! ...а понеже русофилите изостават с един век и две седмици да чакат догодина кремълското Гуру да ги поздрави.
302
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗА РУСИЯ НЕ ЗНАМ, НО СТАНА ЯСНО, ЧЕ В БРЮКСЕЛ НАРИЧАТ БЪЛГАРИЯ "ЗАДНИКЪТ НА ЕВРОПА".ТОВА ЗА СВЕДЕНИЕ НА ТРЕТОПОЛОВИТЕ ЕВРОПИТЕЦИ.
301
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типично по руски,вожд пожизнено,след като руснаците са се превърнали в безмозъчно стадо е нормално. Лошото е,че за половин век направиха това и с нас!
300
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аляска е била руска и ще бъде руска отново.............след разпада на империята на злото, наречена САЩ.Поняли, ребята?
299
8
 
6
 
! Отговори
anonymous преди 6 години
До ЧапаевАляска скоро може да бъде пак руска..............но има време за Аляска..........всичко с времето си.Русия е велика и непобедима, разбрахте ли?
298
5
 
7
 
! Отговори
Кирчо преди 6 години
До замунда291;В страната на *** само глад и мизерия. И винаги е било така.Когато ни окупираха след ДЕВЕТИ руснаците казваха ;Български дом магазин. Руските икономисти твърдят ,че до края на годината $1= 70 рубли. След изборите Март 2018 г до м.Май $1= 100 рубли. Врусия спина е ЕПИДЕМИЯ. Женския алкохолизъм е проблем.Населението всяка год. намалява с 600000. Болниците няма топла вода.Отивайте в Русия а не на западЗадниците ви ще пасат трева.
297
7
 
3
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 6 години
До Чапаев,Според тебе по-добре ли беше да загинат хиляди хора при един конфликт в Крим, Подобен на този в Донбас? Може би си пропуснал яростните антимайдански протести в Крим, но някои не сме ги пропуснали! Дефакто Крим никога не е бил напълно интегриран към Украйна! Лесно е да се говори наизуст като Плевела, трудно е да се разсъждава трезво явно!
296
4
 
6
 
! Отговори
Чапаев преди 6 години
До 323 червенясал анонимник. Изобщо не ги боли евроатлантици, защото не им пука, че жалкият изостанал Крим е руски, а не украински. Но аргументите ти са много елементарни - Крим е бил и турски. По твоята тъ.па логика сега Русия да си вземе и Аляска ли? Нека пробват.
295
2
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
До истината. Големи неистини си написал, дори абсолютни глу.пости. Не се появявай пак с пободен евтин коментар.
294
10
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Русия е велика.Крим не е анексиран, Крим е бил руски, сега е руски и ще бъде руски завинаги.Боли ли много, евроатлантици?
293
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анонимен 322Откакто джуджето анексира Крим и забрани вносът на европейски храни, вносът на палмово масло в Русия е увеличава с 40% на годишна база, всяка година. Смятай сам какви *** ядат руснаците.
292
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България няма място за комунисти. Имате голяма територия на север, защо искате и тук? Не сте от тук, не спазвате традициите, чудите сте ни
291
14
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Край на еднополюсния свят, Путин ви го каза преди години.Но ваште *** евроатлантически кратуни отказват да го разберат.Другите полюси са Русия и Китай.
290
12
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
САЩ се разпадат като Римската империя навремето.Айде сега, почвайте с минусите, като нямате аргументи.
289
15
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Мразите Русия и Путин , нали?Искате демокрация и ЕС, нали?Тогава купувайте западни буклуци от хранителните вериги, разболявайте се и умирайте от рак, това искат господарите ви.Само да можехте да се видите отстрани колко сте ***, прости и елементарни!Добро утро, селяни прости!
288
14
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Искате някой като предателя Горбачов или алкохолила Елцин, нали??Тоя филм сме го гледали , западни лицемери и БГ им *** и слуги!!!"Умни и красиви" платени лекенца и гадинки, знаем ви вас!