Звезди и политици издигнаха кандидатурата на Путин

Седемстотин души заявиха подкрепата си за руския президент
26 дек 2017 22:30,
117
Звезди и политици издигнаха кандидатурата на Путин
Снимка: БТА

Стотици руски знаменитости, спортисти и политици, издигнаха днес кандидатурата на държавния глава Владимир Путин за президентските избори през март 2018 г., съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Седемстотин души заявиха подкрепата си за Путин, с 200 над необходимата бройка за издигане на президентска кандидатура. Самият той не можа да присъства на събитието в Москва заради натоварения си график.

Очаква се обаче лично да внесе необходимите документи в централната избирателна комисия.

Бившият офицер от КГБ ще участва на изборите като независим кандидат - ход, който изглежда цели да утвърди имиджа му на "баща на нацията", вместо на партийна политическа фигура, отбеляза Ройтерс.

Управляващата партия "Единна Русия" и партия "Справедлива Русия" казаха, че ще подкрепят кандидатурата му.

Тъй като Путин реши да участва в изборите като независим кандидат, събранието на инициативната група в негова подкрепа е задължителна процедура, за да може той да се включи в избирателната кампания. Според закона всеки независим кандидат трябва да получи подкрепа от не по-малко от 500 руски граждани, имащи активно избирателно право.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно,че тук антируските коментари ги пишат хора, които не знаят руски език, не са ходили в днешна Русия и не следят руската преса, която е много по-демократична и разнообразна от нашата.
66
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дайте бойко тиквата да го предложим на путин, може да му намере място някъде в сибир
65
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво!
64
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И другите две диктаторчета - и Кимчо и Ердоганчо се радвата на същата всенародна любов ! :)И естествено минимум 180% гласуват за тях - винаги ! :)
63
4
 
8
 
! Отговори
Свинаря преди 6 години
За това,че Достоевски е казал,че българите са живели по-добре от руснаците,трябва да съжаляваме,че са ни освободили ли? Руснаците са ни дали възможност сами да определяме съдбата си,а какво сме постигнали след това си е изцяло наша вина.
62
1
 
6
 
! Отговори
Достоевски преди 6 години
У нас и заможните мужици не се хранят така, както тоя поробен българин. А други по-късно направо стигнаха до извода, че именно русите са причината за всички български бедствия: ако не бяхме почнали да държим сметка на турците заради поробените българи, без да знаем как стоят нещата, и не беше се наложило след това да освобождаваме тия ограбени богаташи, българинът и досега щеше да си живее безгрижно. И продължават да го твърдят.
61
1
 
3
 
! Отговори
Достоевски преди 6 години
Естествено, няма. Напротив, би трябвало дори да се зарадвате, че той е жив и по-здрав от вас. Разбира се, човешко е да се ядосате малко но не за това, че влакът не му е отрязал краката! Та нима ще станете от масата и ще тръгнете да пишете дописки и анекдоти за него, да петните неговия характер и да вадите наяве недостатъците муА с българите се постъпи тъкмо така.
60
1
 
3
 
! Отговори
Достоевски преди 6 години
Зарязвате всичко и хуквате при горкия си брат и изведнъж срещате човек, по-здрав и от вас, седи си на масата, обядва, с радостен вик ви кани да седнете и се смее на вашата фалшива тревога, на станалото qui рго quo. Не е толкова важно дали обичате или не особено тоя човек, но нима ще му се разсърдите, задето не е бил ограбен или сгазен от влака? Ще му се разсърдите за червените му бузи и за това, че той с такъв апетит яде и пие вино?
59
8
 
9
 
! Отговори
нещастници преди 6 години
Както ние в очите на свободните нации изглеждаме, като жалки съзнания...така и тези усмихнати деца, дори не знаят колко са нещастни......но това е така във всяка диктатура .....доказателство------всички бягат навън, никой не бяга към...матушка Русия...... или хората са прости, а?
58
1
 
9
 
! Отговори
Достоевски преди 6 години
И ще се бием за вярата на поробените! Как смеят! кипнаха мигновено оскърбените сърца на някои освободители, лицата им пламнаха от обида. Ами ние сме дошли да ги спасяваме, значи те трябва да ни посрещат едва ли не на колене. Да, ама те не коленичат, те ни гледат накриво, даже май не ни се и радват! Не ни се радват на нас! Вярно е, посрещат ни с хляб и сол, ама гледат накриво, накриво!
57
2
 
7
 
! Отговори
Достоевски преди 6 години
Та с така изградена представа за българите ние тръгнахме от бреговете на Фниския залив и на всички руски реки да проливаме кръвта си за тях поробените и изтерзаните, и изведнъж видяхме китните български къщички с градинки около тях, цветя, плодове, ***, обработена земя, която богато се отблагодарява за грижите, и като връх на всичкото по три православни църкви на всяка джамия.
56
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПАЗАРДЖИКБили сме много по-свободни от крепостните. Това е факт, описан от Достоевски и други руски военни кореспонденти. Ама вие русофилите така сте се нагъл Талин с пропаганда, че дори Достоевски ще обявите за copocoид.
55
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лилипутин явно се вдъхновява от Ким Чен Ун и Сталин.Горката Русия.
54
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние, като *** на Европа си се чувстваме много добри! Ето, скоро ще има директива да се разрешат третополовите бракове, щото иначе ще има санкции (понеже сме свободни и суверенни). Ще излезе и директива всички гербари да участват в гей парадите, за да се масовизират. Така че шийте си шарени костюмчета, опашки и прочие атрибути и ... напред, свободни хора.
53
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забележете, че Путин е САМ сред децата. Ако беше Боко около него щеше да има двайсет души охрана, ако въобще се решеше "да слезе" при народа.
52
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПАЗАРДЖИКВ Токайто всички мислите така. Дори и в Османската империя българите сме били по-свободни от крепостните.
51
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руският народ е доволен когато някой го налага с нагайката.
50
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руският народ не е европейски народ а по-скоро азиатски.
49
11
 
19
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 6 години
Защо не го обявят за цар ами си играят на избори и демокрация? Руснаците винаги са били роби и им харесва да боготворят всеки мерзавец, който да ги плющи с нагайката и да ги лъже, че са най-великата нация на света.
48
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За руснаците френската революция преди повече от 200 години не е дошла.Искат си цар, бащица, сатрап. Думата свобода там е непонятна. Средновековие.