Звезди и политици издигнаха кандидатурата на Путин

Седемстотин души заявиха подкрепата си за руския президент
26 дек 2017 22:30,
117
Звезди и политици издигнаха кандидатурата на Путин
Снимка: БТА

Стотици руски знаменитости, спортисти и политици, издигнаха днес кандидатурата на държавния глава Владимир Путин за президентските избори през март 2018 г., съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Седемстотин души заявиха подкрепата си за Путин, с 200 над необходимата бройка за издигане на президентска кандидатура. Самият той не можа да присъства на събитието в Москва заради натоварения си график.

Очаква се обаче лично да внесе необходимите документи в централната избирателна комисия.

Бившият офицер от КГБ ще участва на изборите като независим кандидат - ход, който изглежда цели да утвърди имиджа му на "баща на нацията", вместо на партийна политическа фигура, отбеляза Ройтерс.

Управляващата партия "Единна Русия" и партия "Справедлива Русия" казаха, че ще подкрепят кандидатурата му.

Тъй като Путин реши да участва в изборите като независим кандидат, събранието на инициативната група в негова подкрепа е задължителна процедура, за да може той да се включи в избирателната кампания. Според закона всеки независим кандидат трябва да получи подкрепа от не по-малко от 500 руски граждани, имащи активно избирателно право.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
15
 
20
 
! Отговори
Koleshef преди 6 години
Полската жидо-масонска *** възхвалява либералния оркестър на нав. Алний. Само, че товарищ Путин вече няма абсолютно никакво намерение да се съобразява с краварските напъни да превърнат света в един голям Краварник пиещ кока кола и използващ 1% от мозъчното си вещество за изпълняване на товарно-разтоварна дейност през храносмилателния тракт към дебелите черва. Мечтата на либералния рептилоид. Путин е човек с мисия!
26
12
 
24
 
! Отговори
Koleshef преди 6 години
Както навремето спомена небезизвестният Франк Лойд Райд: Демокрацията в България повреди много хора. А младежта вече е толкова объркана,че е готова да се впише в графата "трети евроатлантически пол" - хибрид от херм***фр0идните рептили. Успешен продукт на НАСА и ЦРУ, който слуша Азис и хвърля салфетки над масата със своеобразни х0м0сексуални движения от кръста надолу.При Тато такива едно време ги инквизитораха в Белене под мотото: "кирката и лопатата! Най-добър приятел на рептилоида"Слава на Тато
25
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Вова.Мачкай зорошите.
24
16
 
23
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Това е най добрата новина днес. Слава на Русия, слава на Путин.Агент Хари Гот!ЦРУ!!!
23
18
 
19
 
! Отговори
Koleshef преди 6 години
Фашисткият режим преди 9-ти изби 30 000 българи! Впоследствие справедливият Народен съд осъди 20 000 фашистки инквизитори и западни шпиони на смърт, а останалата буржоазно-капиталистическа орда прати да блъскат цимент и кирпич наравно с чаветата на Индия от "малцинството". През 89-та пролетариата загуби властта си, затова "малцинството" стана така привелигировано. Без народовластието БГ ще се превърне в първата индийска държава на Балканите. Не вярвайте на полската жидо масонска ***!
22
7
 
20
 
! Отговори
Тръмп преди 6 години
Императора ще спечели изборите!
21
8
 
18
 
! Отговори
Блъди Мери преди 6 години
За Родину .... За Сталину и путину .... !!!
20
13
 
24
 
! Отговори
Koleshef преди 6 години
Най-голямото достойнство на Владимир Владимирович е, че смаза рептилоид Ото прозападно крило от либерали. Царь Владимир държи здраво властта в ръцете си, а Тиквата от Банкя тайно му завижда, ама го е срам да си признае. Тук има платени полски шл.юхи, които пишат Володя Цезарь и Матушка. Дървоядите обаче не знаят, че лидерът и чичо Шорош вече е персона нон грата в Унгария. Русия вече е в настъпление и от това замириса на краварско ако. С наступающим, друзья!
19
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 26Пить надо менше!
18
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
23 написал си тотална щуротия
17
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
23 Боже колко си зле , как е възможно да има хора като теб
16
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Русия няма демокрация. Демокрация - това е власт на богатите и на търговците, а в Русия има власт в името на народа и за народа. Главната опора на Путин са хората. Цялата му власт се основава на народното доверие и затова е толкова важно хората да получават плодовете на неговото управление.
15
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Виж тиБорбата е безмилостно жестока, както е казал поетът. Плюе се по всички възможни начини по Русия, ако не беше Путин по друг щеше да бъде, всичко е повод за изливане на помия, ако беше нобелов лауреат за литература а не бивш шеф на ФСБ щяха да го напишат бившия тоталитарен писател комунист - това е днешната евроатлантическа етика и морал.
14
10
 
26
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Силна и модерно въоръжена Русия, под ръководството на Путин, е добра за световния мур. Успех на Путин и в бъдеще начело на тази велика сила!
13
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A бившият наркотрафикант и мутра Бойко Борисов, за когото дори в Уикилийкс излезе, че в ЦРУ имат данни за участвието му в наркотрафик - него колко платени български звезди и политици го подкрепиха когато бяха изборите?
12
9
 
23
 
! Отговори
България преди 6 години
Вова,с теб сме!
11
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин няма да си ходи демократично а насилствено
10
7
 
4
 
! Отговори
Виж ти преди 6 години
До 13Не се величай толкова, Русия е огромна страна, има там много д.били и ти въобще не би се класирал в първите редици. Така, че стой си пръв на село.
9
1
 
9
 
! Отговори
Виж ти преди 6 години
До 625 июля 1998 9 августа 1999Путин е Директор на ФСБ
8
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
90% от руснаците не просто се би чат Путин - те направо го боготворят.Защото това е човекът, изправил Русия на крака след сриването й при *** те Горбачов и Елицин.