С горещ котлон в главата – така е убита жената от Окорш

Съпругът на Айшегюл - Джебраим е в ареста за 72 часа
9 яну 2018 14:40,
44
С горещ котлон в главата – така е убита жената от Окорш
Снимка: архив, Булфото

Вчера сутринта близки на 67–годишната Айшегюл Салиева подават сигнал в полицията, че нещо се е случило в дома им. Отишли да я търсят, но съпругът й Джебраим ги върнал.

Потърсили я пак и се усъмнили в поведението му. Дошлите униформени установили смъртта на жената, а наличните доказателства били безспорни, че извършителят на убийството е именно съпругът й.

Още по темата

Задържан е първо за 24, а след това мярката му е удължена на 72 часа. Предстои прокуратурата да внесе искане за постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

Все още няма данни от аутопсията за причината за смъртта на жената. По непотвърдена информация е била пребита от бой – с горещ котлон е била удряна в главата. Имало е и прободни рани.

Джебраим е привлечен като обвиняем, като наказанието, което предвижда законът е затвор от 15 до 20 години, доживотна присъда или доживотен затвор без право на замяна, съобщи говорителят на Окръжна прокуратура в Силистра Ивелин Чафаланов, цитиран от "24 часа" .

Хора от село казват, че семейството се е заселило в Окорш преди малко повече от 10 години. Настанили се в къщата на свой племенник. Имали син, на когото не били биологични родители. Говорят, че проиграл техния имот на комар. Племенникът им бил откупил дължимото, продал после къщата и ги взел при себе си.

Съседите казват още, че Джебраим бил психично болен, но не бил освидетелстван. Непрекъснато тормозел жена си за пари, които харчел за пиене. Гонил я от къщи, спяла по комшии.

По думи на кметът на селото Емилия Кралева, Айшегюл често се е оплаквала от побоите у дома. Искала била да затворят съпруга й в психиатрия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
5
 
! Отговори
тр мамата преди 6 години
тр драмсъстава е на ниво
17
2
 
20
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Ердогане, вземи ги тез хора да ги вкараш в правият път.
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изостанала работа!Убийство с чиния и тиган не върви!Интересни са застреляните!
15
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
О, вече пишете и новини за Турция, виждам? Машала.
14
5
 
8
 
! Отговори
Аллаху преди 6 години
акбар! Иншала
13
5
 
26
 
! Отговори
Кико преди 6 години
Този последовател на Мохамед дали е спазил до буква каноните на Истанбулската конвенция, или е действал директно по каноните на Корана, как мислите?
12
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама нали турците не пиеха бе ХАХАХАХААААААААА
11
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Културни особености
10
3
 
28
 
! Отговори
историкус преди 6 години
старите турци в родопите не говорят турски.. само децата им тепърва ходят на ексурзии и обучения!Говорих е един познат - вика турчина съм. Питам го - а турски знаеш ли? Знае! А родителите ти, а дядовците ти - те не знаят. Викам е как така не знаят? Ами така, ми отговаря той, забравили са го щото през вековете живеели в България..хубава история ама реална
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубава работа.....
8
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До: 1 и 2Когато в Турция кюрд убие турчин, не казват "кюрд уби турчин", ами "турчин уби турчин". В Турция всички са турци.Така и в България - всички са българи.
7
3
 
29
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Старите туркини много носят на бой. Мълчат, стискат само и само да не разделят семейството. Добре, че вече съвременните жени от турски произход стане ли нещо веднага теглят чертата. Преди години един такъв пребил жена си после я завързал със сезал за уличния стълб и я залял с една кофа ледена вода през зимата. После комшиите са спасили жената от премръзване. След това пък дошъл синът й от София и такъв бой тегли на баща си че оня беше една седмица на системи.
6
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко живо по тези земи е с много тежка диагноза.
5
2
 
20
 
! Отговори
С.Стоилов преди 6 години
Драма-доказателство котлон!Не е важно къкъв е извършитела турчин или българин-ами да влезе там където му е мястото.този Джебраил ще сънува доста години котлон ако пък има бял *** -дупето да му яко
4
6
 
3
 
! Отговори
До Бай Оня преди 6 години
Ти ако си в някоя по развита страна щете заключват в психиатрична клиника.
3
5
 
3
 
! Отговори
До 1,2,3 преди 6 години
Имаш не лечима диагноза !!!
2
3
 
47
 
! Отговори
? преди 6 години
Защо след като жената се е оплаквала от постоянен тормоз, кметицата не е задвижила процедира за психиатрия ? Освен мизерия и бюрокрацията ще ни умори.И сега какво ? Констататори.....
1
12
 
10
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
Защо не кажете че се касае не за турци, а за турски ***!