Знаците, че на мъжете, които привличате, им липсва зрялост

Може би го правите подсъзнателно
15 юни 2024 20:49, Теодора Драгоева
8
Знаците, че на мъжете, които привличате, им липсва зрялост
Снимка: iStock

Навлизането в света на връзките и запознанствата може да е като скитане из лабиринт, особено когато един и същи тип мъже продължава да се появява на всяка крачка.

Ако въпреки всичките ви усилия, продължавате да привличате мъже, които са емоционално незрели, не съвсем готови да се обвържат или просто като цяло не отговарят на вашите стандарти, то проблемът може би е във вас самата.

Може би се чудите защо на мъжете, които привличате, изглежда им липсва зрялост, дори когато всичко останало изглежда перфектно.

Ето как да разберете със сигурност, че подсъзнателно привличате мъже, които имат нужда от повече израстване. Тази статия е за онези жени, които са уморени от бъркотията в любовния си живот и са готови да разберат защо продължават да излизат с неподходящите момчета.

А ето и кои са 8-те знака, които показват, че несъзнателно привличате незрели мъже в живота си и е време да разчупите този модел:

1. Вие винаги сте по-отговорната страна във връзката

В една балансирана връзка и двамата партньори споделят отговорности. Въпреки това, ако установите, че постоянно поемате тежестта на важни решения, финанси или дори основни задачи като планиране на почивки, срещи и др., това може да е знак, че привличате незрели мъже.

Емоционално зрелите хора разбират важността на споделянето на отговорности и не се страхуват да поемат отговорността, когато е необходимо.

Ако постоянно сте заседнали в ролята на „възрастния“ във връзките си, това може да е индикация, че подсъзнателно привличате мъже, които все още не са съвсем пораснали.

Реалността е, че връзките изискват работа в екип и ако един човек винаги е оставен да държи цялата тежест, това не е просто несправедливо, а е неустойчиво. Така че, ако вие винаги сте отговорният, може би е време да преразгледате модела  си на поведение.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: незрели мъже
Още от За да се разбираме
Съвети за щастлива връзка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Конфуций преди 3 седмици
Извинете ме, минавам само да попитам дали съществуват незрели, несигурни или комплексирани жени? Че никъде нищо не прочетох досега.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И тук числото е осем! Бреееей!
5
0
 
2
 
! Отговори
Мечо пух преди 3 седмици
Ако привличате пчели, добре, но ако привличате мухи, вече имате проблем.
4
1
 
2
 
! Отговори
Т преди 3 седмици
Има нелепо хоби - колоездене, ски, катерене на скали, и трите заедно или друга такава нелепа дейност.
3
2
 
7
 
! Отговори
Емилия до 2 преди 3 седмици
Aз съм 150 см и не, не хaресвaм мъже под 185 см, не се чувствaм и зaтовa и ня прaвя компромис с товa, кaкто и с други нещa естествено. Но нямa дa влязa във връзкa в която от сaмото нaчaло ще се чувствaм кофти дори зa товa. В крaйнa сметкa имa избор и не виждaм причинa дa бъдa с човек, който не ми хaресвa. Рaно или късно ще ми попaдне нa пилезрение някой висок с всички остaнaли кaчествa и кaкво прaвим?Не прaви компромиси, кaто тръгнaт тaкa, от сaмото нaчaло от външен вид тa до изневярa дори.
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Катяти колко котки имаш вкъщи ? и колко килограма си
1
9
 
5
 
! Отговори
Катя преди 3 седмици
Момичета, никога, ама никога не правете грешката, да правите компромиси с ръста и статуса на мъжа. Целете се нависоко. Избирайте само мъже над 190 сантиметра, да има високоплатена и престижна професия, да е красив и с атлетично тяло и да има собствено жилище. Несигурни комплексари ще ви изтровят живота.