Британски депутат към безработните: Вазектомиите са безплатни!

Пост на Бен Брадли от 2012 г. му навлече гнева на обществото
18 яну 2018 21:15,
84
Британски депутат към безработните: Вазектомиите са безплатни!
Снимка: Parliament.uk

Депутат на Тереза Мей, назначен за да подобри имиджа на консерваторите пред младото общество във Великобритания, предизвика гнева на обществото.

Британски депутат към безработните: Вазектомиите са безплатни!
Снимка: Buzzfeed

Бен Брадли, назначен за вицепредседател на младежкото движение миналата седмица, е написал в блога си през 2012 г. пост в подкрепа на спорния таван на помощите за социално слаби, подкрепян от тогавашните управляващи.

"Вазектомиите са безплатни", написал Брадли в блога си consbradders21, в пост, обясняващ защо орязването на социалните помощи е жизненоважно за опазването на британската култура.

"Извинявайте, но това колко деца да имаш е въпрос на избор - ако не може да си ги позволиш, спри да раждаш!", пише Брадли.

"Семейства, които никога не са работили и ден в живота си имат 4 или 5 деца, междувременно останалите от нас имат 1 или 2 и това означава, че не след дълго ще се давим в широкото море от ненаети загубеняци, за които си плащаме да задържим", продължава Брадли.

Британски депутат към безработните: Вазектомиите са безплатни!
Снимка: Buzzfeed

Попитан за поста си обаче Брадли го трие от блога и се извинява публично чрез централата на Торите.

Той твърди, че е станал по-мъдър след публикуването на поста и съжалява за коментарите.

"Извинявам се за тези постове. Времето ми в политиката ми позволи да израстна и сега осъзнавам, че този език не е подходящ", гласи извинението на Брадли, пише британския "Телеграф".

Кат Смит, министър в сянка за проблемите на младежта заяви: "Тези отвратителни коментари разкриват отношението на торите към безработните хора".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Юналка ДжемиловаПрез монитора ли бе .............ХАХАХАХААААААААААААААААААА
30
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"При капитализма само умните и кадърните успяват"Сигурно имаш пред вид, че най-безскрупулните, алчни, амбициозни и ампутирани откъм емпатия успяват? Защото нали това са качествата, необходими да се осъществи капиталистическата мантра - носи пари, значи е добро?
29
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само пpocтите комунисти разрешаваха на всеки да ражда и да работи. При пазарната икономика с капитализма и деморакрацията само кадърните и умните имат право на работа, пазарът на труда е най-добрият регулатор, и материлно обезпечените могат да раждат деца, бедните трябва да се стерилизират, не са необоходими.
28
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На следващия референдум въпроса ще бъде:Какво искате да бъде официалното име на Обединеното кралство?отговор 1 - Малка Индияотговор 2 - Нов Пакистан
27
11
 
6
 
! Отговори
С БКП Напред! преди 6 години
А навремето комунистите ни учеха че Малтосианството било погрешно. Нефта съдържал всичките химични елементи от Менделеевата таблица и щяха да ни хранят с нефт и нефтпоизводни. Даже направиха експедиция като се хранеха с планктон (поне така твърдяха).
26
1
 
36
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Казал човекът нещата както са си и веднага са го погнали...Това лицемерие ще ни затрие!
25
23
 
7
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
Капитализмът с деморакция е най-съвършената система. При капитализма само умните и кадърните успяват, а загубеняците и некадърниците са бедни и безработни, капитализмът е най-съвършената система, има си природни закони, Дарвин научно е доказал, че некадърното и негодното да си отиде. Обществото трябва да се изчисти от некадърниците и загубеняците които нямат пари, негодното да си отиде, затова не трябва да раждат като нямат пари, капитализмът е най-справедливата система.
24
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама тя и кастрацията е безплатна.Виж шефе това мързеливо общество ви сте си го създали и сега не се оплаквай.По принцип във всяка страна трябва да има лимит на децата в едно семейство,не заради друго а защото планетата много скоро няма да може да изхранва човечеството.За това има превенции за контрол над населението като рак,СПИН,вредни добавки в храните и лекарствата е единствения начин за момента.
23
4
 
2
 
! Отговори
Хай циганинът преди 6 години
Само за щуротии мислите ще ви кажа тая свободния ще омръзне на всички управници на Европа и диктатурата ще бъде решение, колко деца, колко хляб,в какво вярваш, какво говори, на кого се кланят, защо гледате много телевизия и др. ама после няма да ви изнася вие най много ще ревете.
22
3
 
3
 
! Отговори
Циник до 20 преди 6 години
ГАЛOШ!ИМАМ ПРЕДВИД ТЕБ!:-)
21
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако не може да си ги позволиш, спри да раждаш---Това момче някой да му обясни как работи природата. Всъщност е точно обратното на това, което мисли той. Колкото по-малко потомство можеш да си позволиш, толкова повече имаш. Колкото по-надолу в хранителната пирамида си, толкова повече наследници имаш, за да повишиш шанса за предаване на наследствената информация. Мишката може да роди стотици малки за година, орела снася едно.
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦиникИМА ПРЕДВИД ТАКИВА КАТО ТЕБ
19
3
 
7
 
! Отговори
А бе преди 6 години
До АнонименТия глупости ги разправяй на Богоизбраните*,да видим как ще реагират,ха-ха.Щото напоследък са се вживели направо в ролята на Богове.*за евреите става дума,ако не се сещаш.
18
42
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой няма право да казва кой как да живее и колко деца да има. Това право има само Бог. Човешкото същество е създадено от Бог но не е Бог. Всеки който създава деца изпълнява волята Божия. Така пише в Библията. Това че капиталистите не създават работни места и гледат колкото се може повече да крадът това не е проблем на Бог. Проблема е в самите хора които избират капитализма за свой водител. А както знаете капитализма гледа на хората като на роби. Сами виждате за 28 години до къде стигнахте!
17
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България 28 г я принуждават точно такива като британските пикл#вци ДА ПЛАЩАМЕ на мaн # га ./лите сметките и общо взето стискаме зъби и го правим ,а те там от няколко години почнали и да им дават и сега се оплакват. Както казват активните сексуално затворници "Не се дърпай ,ще свикнеш". Време е Европа да свиква с даването на помощи и грижата на специални нужди на окаяните бедни бежанци.и ГЕНА ТРЯБВА ДА СЕ ПО СМЕНИ ,СТИГА ВЕЧЕ С ТАЗИ БЯЛА КРАЛИЦА ! ВРЕМЕ ЕДИН АБАНОСОВ КРАЛ ДА СИ ИМАТ !
16
4
 
22
 
! Отговори
100% преди 6 години
Съгласен.... истината е такава...
15
1
 
26
 
! Отговори
Хм преди 6 години
У нас вазектомията на едни определени "хора" въобще няма да помогне-1 от 10 да остане функционален и програмата се обезсмисля.Обаче хистеректомията много ще помогне....
14
3
 
4
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Всъщност не - не мога да споделям личния си номер:-)
13
3
 
12
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Който не ми вярва за ваучера - да постне мобилен телефон телефон - пращам го!:-)
12
2
 
30
 
! Отговори
българина преди 6 години
вазектомията да е задължителна ако нямаш 8 клас и за жените и за мъжете...както и казармата