Гавра с бездомник! 14-годишен го бие и убива, друго дете снима!

Клошарят бил нападан от момчетата няколко пъти, последният - фатален
Обновена: 23 яну 2018 11:10 | 22 яну 2018 17:04, Камелия Цветанова
244
Гавра с бездомник! 14-годишен го бие и убива, друго дете снима!
Снимка: Булфото, архив

Заради жестоко убийство на бездомник прокуратурата във Варна привлече като обвиняем 14-годишно момче.

53-годишният Красимир Куртев е издъхнал след брутален побой, а убиецът му е в ареста за 72 часа, уточниха от държавното обвинение.

Съучастник на задържания е 13-годишно малолетно момче, което не може да носи наказателна отговорност по закон и заради това е пратен в Дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни извършители на престъпления.

Бездомникът бил намерен в безпомощно състояние в района на пазара до блок 20 в кв. "Владиславово" във Варна. Случаен минувач повикал Бърза помощ.

Лекарите са установили, че по тялото на клошаря имало видими следи от наранявания.

Аутопсията на тялото е показала, че смъртта е настъпила вследствие на тежка черепно-мозъчна травма. Починалият е и със счупени ребра, причинили разкъсване на вътрешните му органи.

Зад смъртта му стоели две момчета на 14 и две на 13 години. Разследващите са категорични, че извършители на тежкото криминално престъпление са 14-годишният Д. Ж. и 13-годишният му съучастник К. М. 

Засега не е установена вина на останалите две момчета - едното от които снимало грозната сцена на зверския побой, а другото наблюдавало случващото се.

На 16 януари 2018 г. момчетата се скарали с бездомно живеещия Красимир. На следващия ден го набили.

Три дни по-късно двете момчета отново го нападнали като този път боят се оказал фатален за бездомника.

Досъдебното производство е образувано за умишлено убийство по особено мъчителен начин, извършено в съучастие и по хулигански подбуди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
7
 
15
 
! Отговори
Не свиквайте преди 6 години
До тук докара нещата феминизмът. Вместо да се грижат за децата си и да създават полезност за тях и обществото като цяло, жените да работят за господарите си работодатели и да им създават свръхпечалби. Като приемат пък Истанбулската конвенция провокирана от крейзи феминистките плюс разнополови психопати , от семейството и морала нищо няма да остане и случаи като този ще станат ежедневие .
160
4
 
11
 
! Отговори
чудото на демокраци преди 6 години
яжте от чудото на демокрацията.. и няма няма, ще има за всички!
159
0
 
42
 
! Отговори
една баба преди 6 години
Вървя си по улицата и минавам покрай 5-6 дечурлига. Гръмва ми пиратка в краката а те се смеят щастливи че уплашили бабата ???? Ана мен сърцето ми отиде в петите!! Да ги биеш не дават властите, ако им се скараш пак си виновен, а може и да те набият. НАЙ -ДОБРЕ ИМ БЛАГОДАРИ БЕГАЙ БЪРЗО ако искаш да си жив!
158
4
 
25
 
! Отговори
Жертви на системата. преди 6 години
Карат хората да работят на 3 смени, да оставят малките си деца сами с къщи по цел ден или по цяла нощ без родителска грижа, любов, подкрепа, напътствие,.., само с телефона или компютъра до тях. Няма кой да поговори с децата за техните проблеми, няма кой да ги насочи в правилната посока къса се връзката родител - дете , и когато децата се учат от интернета и от улицата резултата го виждаме ежедневно. Това са нашите деца на съвременните роби.
157
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само публична екзекуция на виновниците и техните семейства...И да се излъчва на живо по телевизията...
156
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държавата наистина трябва да обезщетява родителите,че превърна децата ни в това което са в момента.Незаинтересовани,мързеливи,безчуствени,зомбирани.Инертни.Неграмотни.Единственото което ги оживява за момент е да застанат пред компютъра или телефона.Родителя не може да не ходи на работа,трябва да се яде.
155
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как да възпитаваш дете, на което закона не ти позволява да се налагаш? Няма начин това да стане. Сега родителите на децата да искат обещетение от държавата, за това, че им е отнела правото да възпитават децата си, а не ги е възпитала както трябва. И ВСИЧКО ТОВА ЗАРАДИ СКАПАНИТЕ СОЦИППАТКИ ФЕМИНИСТКИТЕ!!!!! Имбецилки фригидни!
154
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да могат да направят децата ни *** - гъвкави ни отнеха инструментите за контрол над тях като родители. С пръст не можеш да го докоснеш без след това да ти се наложи да изпишеш 2 кофи мастило. Ами като нямаме ние контрол върху тях, поемете го вие бе, лалугери феминистични смотани! Сега родителите на децата ще страдат заради това, което ВИЕ предизвикахте, гадни мръсни социопатични феминистки!
153
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И айде стига с тия родители.Родителите са едно,децата друго.Колко приятели имам,свестни хора,обаче същото изобщо не може да се каже за децата им.Особено от една възраст нататък.Вложиха маса усилия в тях,но резултата не е положителен.Много по-голяма е ролята на средствата за масова информация,филмите, компютърните игри.Там насилието прелива,кървищата са с тонове.Това в комплект с липсата на страх от присъди в България довежда до очевидния резултат.Просто са решили да убият някой,като в игрите
152
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление от малки са задръстени от компютърни игри и филми с насилие,като се прибави и слабото възпитание в семейство и училище и ето го резултата!
151
2
 
14
 
! Отговори
До Американ преди 6 години
Да наричате убийците"деца"!
150
2
 
19
 
! Отговори
Американ преди 6 години
Български roвeдаa, престанете да наричате "децат" убийци, па били те и на 10 години!!В нормалните страни такива ги съдят като възрастни...
149
22
 
4
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
Това са глупости колко сила има 14 годишно момче да убие 50 и кусур годишен мъж.Та то е на един шамар!Има нещо гнило тука!
148
1
 
10
 
! Отговори
ГЕРБЕРАСТИ преди 6 години
Герб се борят със безработицата и бедността със децата си .Каратисти на 13 и 14 години убиват за пореден път.Терорестичната организация ГЕРБ пое отговорността .Амин !
147
4
 
5
 
! Отговори
Борис преди 6 години
ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС Е ТОЯ КОЙТО СЪДИ ДНЕС, УТРЕ И ЗАВИНАГИ.
146
2
 
12
 
! Отговори
Киномания преди 6 години
Тея деца нямат ли снимки и родители .Искам да им видя родителите по всички телевизии утре !Нека такива родители биват убавани бавно а децата им да снимат филма и да го гледатв затвора .
145
0
 
5
 
! Отговори
Борис преди 6 години
До АнонименТИЯ ДЕЦА СТАВАТ ГОЛЕМИ НА ГОДИНИ И СЕ СРАСТВАТ С ОБЩЕСТВОТО.
144
3
 
16
 
! Отговори
СМЪРТ за СМЪРТ преди 6 години
Убават всички бавно и завинаги !Ако беше станало в Америка щяха да ги изпържат на електрическият стол заедно със снимащият извратеняга .
143
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някъде четох,че хората и децата доброволно ще станат до такава степен толкова злобни,прости и зли, и че със злите си дела ще надминат и самият дявол и сатана. Това,че са непълнолетни деца,никак не ги оневинява-може да получат помилване тука,но за това грозно и гнусно престъпление няма да получат милост и ще горят в ада! Децата не са така невинни и чисти като сълза,наблюдавам,че с всеки изминал ден,хората и децата стават все по-безмилости,по-жестоки,а човешкото в хората изчезва безвъзвратно.
142
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някъде четох,че хората и децата доброволно ще станат до такава степен толкова злобни,прости и зли, и че със злите си дела ще надминат и самият дявол и сатана. Това,че с анепълнолетни деца,никак не ги оневинява-може да получат помилване тука,но за това грозно и гнусно престъпление няма да получат милост и ще горят в ада! Децата не са така невинни и чисти като сълза,наблюдавам,че с всеки изминал ден,хората и децата стават вс епо-безмилости,по-жестоки,а човешкото в хората изчезва безвъзвратно.