Гавра с бездомник! 14-годишен го бие и убива, друго дете снима!

Клошарят бил нападан от момчетата няколко пъти, последният - фатален
Обновена: 23 яну 2018 11:10 | 22 яну 2018 17:04, Камелия Цветанова
244
Гавра с бездомник! 14-годишен го бие и убива, друго дете снима!
Снимка: Булфото, архив

Заради жестоко убийство на бездомник прокуратурата във Варна привлече като обвиняем 14-годишно момче.

53-годишният Красимир Куртев е издъхнал след брутален побой, а убиецът му е в ареста за 72 часа, уточниха от държавното обвинение.

Съучастник на задържания е 13-годишно малолетно момче, което не може да носи наказателна отговорност по закон и заради това е пратен в Дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни извършители на престъпления.

Бездомникът бил намерен в безпомощно състояние в района на пазара до блок 20 в кв. "Владиславово" във Варна. Случаен минувач повикал Бърза помощ.

Лекарите са установили, че по тялото на клошаря имало видими следи от наранявания.

Аутопсията на тялото е показала, че смъртта е настъпила вследствие на тежка черепно-мозъчна травма. Починалият е и със счупени ребра, причинили разкъсване на вътрешните му органи.

Зад смъртта му стоели две момчета на 14 и две на 13 години. Разследващите са категорични, че извършители на тежкото криминално престъпление са 14-годишният Д. Ж. и 13-годишният му съучастник К. М. 

Засега не е установена вина на останалите две момчета - едното от които снимало грозната сцена на зверския побой, а другото наблюдавало случващото се.

На 16 януари 2018 г. момчетата се скарали с бездомно живеещия Красимир. На следващия ден го набили.

Три дни по-късно двете момчета отново го нападнали като този път боят се оказал фатален за бездомника.

Досъдебното производство е образувано за умишлено убийство по особено мъчителен начин, извършено в съучастие и по хулигански подбуди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименВярно е , колкото "хората" по -далеч от Бога , толкова по - близко до саморазрушението
120
10
 
24
 
! Отговори
Йоаким Сарингапорски преди 6 години
Да се върне вероучението в училищата. Липсата на морално етичните ценности е станала все по - разпространена. Познават се чалга идолите , а не се знае кога е създадена Българската държава. Да ясно е , че някой има за цел всичко чисто и истинско в хората да се унищожи , но то ще стане ,когато всички хора позволят това да се случи. Това се случва ,когато спим , приспани от заблудата . Осъзнайте се хора , защото утре всеки може да е на мястото на този убит човечец......
119
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типични бг диваци. За съжаление целия ни народ е такъв.
118
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичките дребни нещастници заедно с малолетния и този който е снимал да ги пратят при батковците и чичковците в затвора. За по дълго за да имат време да се упражняват в бойните изкуства
117
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо им давате инициалите на убийците? А на жертвата цялото име?Ще му се скарат и ще го пуснат - знаем процедурата в БГ...
116
0
 
90
 
! Отговори
Убийци преди 6 години
Непълнолетният убиец си е просто УБИЕЦ!!! Трябва да бъде съден като такъв!!!!ПРОМЕНЕТЕ ЗАКОНА !!!!!
115
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
расте все по нечестиво -безморално,зло беззаконно безбожно поколение предало се на дявола да върши престъпни дела и няма да се оправят докато родителите медиите,политиците,филмите и други са същите безбожни неморални извратени лъжци,крадци,убийци и се покланят на идоли -парите,динозаври, секса, и други идоли от дявола
114
0
 
31
 
! Отговори
Defender of Justice преди 6 години
До Анонимен при такава корумпирана съдебна система няма шанс за правосъдие, щом адвокати лъжат доверениците си за да вземат подкупи от другата старана и съдии лъжат и наричат факти голословни лъжи и приемат фалшивите документи на свързаните с тях закононарушители за да ограбят жертвите им заедно, и дори ги осъждат да плащат съдебните и адвокатски разноски на тези които са ги ограбили с измама затова че са ограбени- и то под прикритие на правните институции-полиция,адвокатура,прокуратура и др.
113
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали във Варна охраната на един мол уби в подземието на мола също един човек, като преди това се гавриха с него, само понеже им се сторил пиян. Какво стана с онези убийци осъдиха ли ги вече или пак ги покриха!?
112
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 116ИЗОБЩО НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СА ОТ ЕТНОСА!!! ОНЕЯ ДЕТО ПРЕБИХА КОТЕТО И ГО ЗАСНЕМАХА ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ДОКАТО СЕ ХИЛЯТ НЕ БЯХА ОТ ЕТНОСА А БЪЛГАРЧЕТА НАГЛИ БЕЗБОЖНИ И ГАДНОЗЛИ!
111
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НИЩО НОВО ЗА ВАРНА!!! ПОМНИТЕ КАК ПРЕБИХА ВЕРОЯТНО ДО СМЪРТ ЕДНО КОТЕ И ГО ЗАСНЕХА С ТЕЛЕФОНА И СЕ ХИЛЕХА!!! ПАК НА ТАЯ ВЪЗРАСТ!!!СЕГА ВЕЧЕ НЕ Е КОТЕ А ЧОВЕК!
110
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"... извършители на тежкото криминално престъпление са 14-годишният Д. Ж. и 13-годишният му съучастник К. М."---Като споменавате само инициалите и възрастта, не мислете, че не се сещаме за етноса им! ... Владиславово ... тийнейдъри в постоянен контакт с бездомен (той е с пълното си име) ... БХК не протестира ...
109
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива е младежта на днешна България.Ни е да го пречукаш ,ни е да го търпиш.
108
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде сега, на келемета демокрацията им е виновна...
107
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жестокостта и простотоята са присъщи. Жалко за бедомника.
106
0
 
50
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Боже, Боже какви са тези изр-оди, коя майка ги ражда такива бе!? На 14 години да мъчиш, пребиеш и убиеш безпомощен човек? От тези двамата хора няма да стане, жалко, че нямаме смъртно наказание. Ако питате мен още на другия ден на въжето.
105
2
 
11
 
! Отговори
13 х 3.14 = 40.82 преди 6 години
малолетен бие малкомного бият многолетните13 годишния за да му закръглим едно пълнолетие си требе да гумножим годините му 13 по 3.14 = 40.82демек тва си е 40 и кусур годишен убиец. гнети го у зандано и да га яя-ят чичковците по оня срамен орган
104
0
 
41
 
! Отговори
Загрижен преди 6 години
Как така, 13-годишно момче не може да носи наказателна отговорност при предумишлено убийство и дори да присъства само (не да записва с телефона си престъплението) трябва да му се предяви обвинение за съучасничество в убийство. Не знам защо тези "невинни" момчета не се назовават по име и не им се разкрива произхода им или социалната група.
103
1
 
54
 
! Отговори
нЕма лабаво преди 6 години
Докато не започнем сами да раздаваме правосъдие на виновните за кражби, изнасилвания, убийства, продажба на наркотици и т.н. няма да стане. Око за око, зъб за два! Държава НЯМА! Не се надявайте да ви защити някоя институция - веднага ще наскачат НПО-та за защита на престъпниците!Те са се оплели като св.нски черва. След 20-30 години ще сме малцинство-тогава жална ни майка. П.С. Такава гавра с народа нямаше преди 1989!
102
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 106 Въпрос-а,Не бе, баба ми е виновна! Ще ти цитирам директорът във филма "Маргарит и Маргарита", който след като Маргарит разби вратата на кабинета му връхлитайки с един негов съученик каза на класната му: "Костова, един ден ще заколят и учител, Костова! Видяхте ли докъде я докарахме с вашата игра на демокразия, Костова?"