Непълнолетен нападна и прободе с нож жена при грабеж в дома й

Пострадалата е в болница с опасност за живота, нападателят - задържан
73
Непълнолетен нападна и прободе с нож жена при грабеж в дома й
Снимка: Булфото, архив

Жена на 46 години от Дупница е настанена в болница с опасност за живота, след като е била нападната при грабеж в дома й.

Жертвата е настанена в столично здравно заведение с опасност за живота с множество травми, прободни и прорезни рани, съобщиха от полицията.

За нападението е задържан 15-годишен младеж, след като жената сама е успяла да сигнализира за помощ.

Инцидентът е станал снощи, около 22,30 часа, в дупнишката Горна махала. Нападателят е разбил прозорец на къща, бил е въоръжен с нож, и е откраднал чанта с документи и пари.
За случая е уведомен и дежурен прокурор.

Задържаният младеж ще остане в ареста за 72 часа, каза говорителят на полицията Катя Табачка. Открити са оръжието на престъплението - нож и чантата на жетвата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще остане във ареста за 72 часа? Вие шегувате ли се. ДО ЖИВОТ.
24
1
 
48
 
! Отговори
Който не е завършил преди 6 години
средно образование и отказва да служи в Строителни войски - лишаване от българско гражданство, но ако родителите му не са се осигурявали и не са плащали данъци, първо ще отработи подарените от данъкоплатците средства, с които е отгледан до 18 г.!Мекокитковците може да вият като усойници срещу такива предложения, но ако искаме да има България и българи, трябва да отрежем тумора, наречен тунеядство за сметка на работещите данъкоплатци! Хрантутниците създават такива малолетни престъпници!
23
1
 
60
 
! Отговори
такъв малолетен преди 6 години
само Строителни войски ще го оправят донякъде.От 18 до 21 г. - труд за родината, която е плащала майчински на майка му и детски плюс социални помощи за него, а семейството му не е внесло и стотинка данъци и осигуровки.Джендърите, незавършили средно образование поради мързел или некадърност, могат да сложат колкото щат минуси и да пишат сърцераздирателни коментари против възстановяването на Строителните войски, но аз започвам агитация да има такива за всеки, незавършил средно образование!
22
1
 
36
 
! Отговори
цц преди 6 години
швеицарците се исхитриха пращат все непълнолетни по бизнес начинания , щото знаят че после няма да ги вземат на хотел, а те си седят вкъщи и пият
21
1
 
28
 
! Отговори
Жо преди 6 години
НЕПЪЛНОЛЕТЕН е младеж на възраст между 16 и 18 години. На 15 години младежът е МАЛОЛЕТЕН. Има голяма разлика, относно носенето на отговорност.
20
7
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не пишете , че е манннгузта ??? Предатели ... след месеци мигрирам и ще ви забравя жалкото подобие на държава !!! Да гори знамето ви жалко и всичко тук !!! *** *** !!!
19
0
 
58
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Въоръжен грабеж с опит за убийство.Тоя трябва да е в панделата до 24ч.
18
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бож.Питиетата не ходят на училище или, ако си направят труда да идат, стоят само докато им раздадат полагащата им се безплатна храна. Дотогава или се мотаят в двора или в коридорите на школото, или седят в клас и пречат на останалите деца да учат.Има изключения, но те за съжаление не са много.
17
22
 
10
 
! Отговори
Бож. преди 6 години
Това е заради липсата на християнско вероучение в училищата,което е една от безбройните "заслуги" на комунизма-кретенизма!
16
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 17Ясно е, че за народа това положение е вече нетърпимо. Докато се организира да направи нещо като народ, ти прави това, което е по силите ти. Аз се придържам към това правило. И други постъпват така.Успех!
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До AndreshkoПредложението ти е добро, но само ако засяга единствено тези, които биват осъзнавани като тийнейджъри от своята общност и самите те се осъзнават така.Ако обаче общността им ги счита за вече навлезли в брачна възраст, а и те самите се мислят за такива, значи спрямо тях трябва да се прилагат закони като за пълнолетни хора.Така е логично.
14
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 12Дойдохме си на думата.Ти мислиш, че ако подкрепим конвенцията, насилията ще спрат или чувствително ще намалеят?Ами ако не стане така? Тогава какво предлагаш? Ако след приемането на конвенцията етносът продължи да вилнее както досега, тогава какво правим? Законите не му влияят. Ако и конвенцията не му повлияе, тогава какво да направим с този етнос, защото така повече не може да продължава?Хайде, отговори на въпроса!
13
3
 
34
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Време е законодателството да се промени като тинейджери от 13 до 17 години да могат да влизат до 5 години затвор,а за убийство затворът да се утрои. Тогава нещата ще си дойдат на местата,защото може възрастни престъпници да карат умишлено малолетни да вършат престъпления.
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като влезе престъпника на конвенцията в съд. В дълга встъпителна реч на адвоката ще се споменат дамите и господата и дълго изреждане на сортовете джентрита.
11
2
 
16
 
! Отговори
Некой си... преди 6 години
"нож и чантата на жетвата"... явно младежът е бачкал жетвар, остава да намерят и сърпа.
10
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 12и с какво тази конвенция ще промени това че едно малцинство коли и изнасилва без страх. Ще се стреснат ли? Хайде по-сериозно
9
42
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който е против конвенцията нека да нападнат детето му или жена му или майка му та набързо да си промени мнението
8
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ УЖ ЗА ЗАЩИТА НА ЖЕНИТЕ ОТ НАСИЛИЕ ПЕТ ПАРИ НЕ СТРУВА, АКО МЕСТНИТЕ ВЛАСТИ, КМЕТОВЕ, ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРАТУРА И СЪД НЕ ИСКАТ ИЛИ НЯМАТ ВОЛЯ ДА СИ ВЪРШАТ СЪВЕСТНО ЗАДЪЛЖЕНИЯТА, ЗА КОИТО ИМ СЕ ПЛАЩА ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ!АКО НЕ СЕ УВЕЛИЧАТ ДЕСЕТОКРАТНО РАЗМЕРИТЕ НА САНКЦИИТЕ, ГЛОБИТЕ, ГОДИНИТЕ ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ НАРУШИТЕЛИ НА КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА НИ! ОЩЕ ЕДИН ПОВОД ЗА ИЗМАМНАТА РОЛЯ НА ПОКВАРЕНАТА КОНВЕНЦИЯ!НАПЪЛНО Е ИЗЛИШНО ДА СЕ НАТРАПВА ТАКАВА КОНВЕНЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ
7
13
 
48
 
! Отговори
кварталния преди 6 години
При бая ви тошо нямаше полиция и джандари .Нямаше го обаче проблема с убийците и рецидивистите нямаше мафиози.Хващаха ги тихо и никой не чуваше повече за тях.. Крадяха се наденици и чистачки най много.
6
9
 
14
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Защо ли тези прояви на агресия са ми много познати, от форумът в който пиша!? Агресията и вулгарното отношение към събеседника се пренасят дъректно на улицата, за жалост!