Сривът на индекса Dow Jones – здравословен!

Коригира раздуването на пазарите, коментира експерт
Обновена: 7 фев 2018 11:36 | 7 фев 2018 11:30, Петя Славова
7

3344 гледания   |  Още видео

Сривът на индекса Dow Jones през последните дни на практика е едно коригиращо движение, което е здравословно на фона на страхотното раздуване, което има на пазарите. Въпросът е дали страхът у инвеститорите ще се настани трайно. Това е мнението на пазарния анализатор Кузман Илиев.

Още по темата

"Големият ръст с 15% от началото на годината беше впечатляващ, той беше все едно за цяла година", обясни Илиев в студиото на "България сутрин".

Той подчерта още, че в зависимост от гледната точка и от кога сравняваме дали има спад или повишение на индексът, ще видим, че ситуацията не е толкова лоша.

"От началото на годината с процент, два или пет надолу не е някакъв феноменален проблем", подчерта Кузман Илиев, водещ на "Денят ON AIR" пред Bulgaria ON AIR.

Той напомни също така, че всяко нещо, което расте, по някое време ще започне да спада.

Кузман Илиев обясни още, че загубата на милиарди от най-богатите хора в света при единично явление, като това, не се отразява пряко върху обикновените хора. Това може да стане, когато цялостно пазарът бъде "натиснат".

 


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
....Джони би гууд...
4
1
 
15
 
! Отговори
бай х преди 1 година
много е здравословно .... особено ако имаш акции и загубиш пари
3
1
 
5
 
! Отговори
хамериканос преди 1 година
Гоу Джони..гоу...гоу
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според говедарската доктрина всяко едно здраво уссирране е здравословно, щом е тяхно. А постиженията и успехите на другите държави са агресия и незачитане на международното право.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Low Jones