Тръмп нареди: Грандиозен военен парад във Вашингтон!

На него американците да засвидетелстват почит към армията
7 фев 2018 07:40, Елка Василева
82
Тръмп нареди: Грандиозен военен парад във Вашингтон!
Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters

Белият дом заяви, че президентът Доналд Тръмп е наредил на Пентагона да организира военен парад във Вашингтон, предаде Асошиейтед прес.

Вестник "Вашингтон пост", който пръв съобщи новината, написа, че Тръмп иска тази година в столицата да се състои грандиозен военен парад с войници и танкове.

Говорителка на Белия дом потвърди информацията. Тя каза, че Тръмп иска Пентагонът "да помисли за тържествена проява", която да даде възможност на американците да засвидетелстват почитта си към армията.

Говорител на Пентагона заяви, че ведомството знае за искането и "обмисля вариантите".

Американското министерство на отбраната оповести и че войната в Афганистан е струвала на данъкоплатците в САЩ средно по 45 милиарда долара на година. Тъй като засега не се очертава конфликтът да свърши, изглежда тази сметка ще продължи да се плаща още години наред, отбелязва Асошиейтед прес. Данните бяха оповестени на изслушване в Конгреса.
 

/БТА/


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА = ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО !
45
4
 
14
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
ФАЩ=империя на злото!
44
13
 
9
 
! Отговори
nemam nervi преди 6 години
Много ми е интересно, всички фенове на путин карат немски или други западни автомобили, половината от тях са с айфони и постоянно плюят по щатите и запада- ами хващайте влака за масква да сте по-близо до путин
43
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ са номер 1.
42
8
 
8
 
! Отговори
123 преди 6 години
Не ги мислете вие американците. Те винаги ще са по-добре от много други......
41
6
 
14
 
! Отговори
тнт преди 6 години
В първия миг,като прочетох за голям парад във Вашингтон се обърках ,че пак ще има гей-парад. Извинявам се на чичо Тръмп за объркването,ама кво да праиш,свикнали сме от там на такива новини...
40
9
 
18
 
! Отговори
666 преди 6 години
Руската армия също планира военен парад във Вашингтон!
39
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един знаменик парад на армията ще даде възможност на Пентагона да натрупа милиарди от оръжия. Защо трябва специално да има повод, за да демонстрират своята мощ? колкото по-мощни оръжия толкова повече мангизи, на всеки парад целта е да се види колко по-напреднал си във военните технологии.
38
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Превъоръжаването започна. Обама бе оставил Русия да нахлуе в Крим, и 6 месеца не пращаше Кери, бе като нас-ран. Оттегли се от Либия, там оперираше основно Франция. Руски изтребител направи луди войниците на американски самолетоносач. Тръмп усети накъде духа вятърът и започна превъоръжване. Духа вятърът на промяната. задава се нова Студена война и ядрена надпревара.
37
7
 
24
 
! Отговори
X-man преди 6 години
Американците да засвидетелстват почит към армията? Коя армия тази която има само загуби, която е на страната на Ислямска държава и я въоръжава с оръжие и инструкция, Армия която няма победа в никоя война и е за войната. Такава армия не заслужава почит. Заради тази армия здравно-осигурителна система в Щатите дори няма. Не им се полага парад. Те дори не знаят кога е деня на американската армия.
36
3
 
15
 
! Отговори
Митове и легенди преди 6 години
А между другото каква "победа" искат да отбележат?Последно време (последните 80години) не знам да са завършили и един военен конфликт?!НО "ведомството знае за искането и "обмисля вариантите"."ХА ХА!
35
1
 
13
 
! Отговори
И...Кой победи? преди 6 години
"войната в Афганистан е струвала на данъкоплатците в САЩ средно по 45 милиарда долара на година. Тъй като засега не се очертава конфликтът да свърши..."(забавно е да го видя дори сложено между редовете ):):):)
34
2
 
19
 
! Отговори
видяла жабата преди 6 години
Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак . Какво да отбеляват. Година и 5 месеца от идването на Тръпн на власт ли или къде са имали победа, че да Имат "Ден победъй". Какво има да мисли ведомството? какво ще отпразнуват. 10 години от началото на световната криза или победата на янките над ГМО продуктите или справяне с продажбите на оръжия в магазините си? Те нямат никаква победа над нищо, че да празнуват с военен парад. Където са правли войни са били винаги страна на победените
33
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не види нещо от руснаците.Ден пабедай по америкенски.
32
2
 
19
 
! Отговори
Даа преди 6 години
Мн зомбирана нация, откриват супербола с военни знамена и оръжия, като че ли отиват на война, яко надминават рашките по военно напъване и пъчене пред камери.
31
3
 
7
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Да вземе Ким като консултант по организацията на парада.
30
17
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Просто иска да увеличи износа на памперси за Русия...
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВНИМАТЕЛНО С ЖЕЛАНИЯ...и колата пред конгреса ще се продава по 3 рубли.
28
5
 
21
 
! Отговори
ВНИМАТЕЛНО С ЖЕЛАНИЯ преди 6 години
АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА ДРАЗНИ ....МЕЧКАТА , ВЯРНО ЩЕ ИМА ГРАНДИОЗЕН ПАРАД И ВЪВ ВАШИНГТОН.....като в Берлин !!!
27
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще има грандиозен парад на трансгендери