Ердоган си САЩ думаше: Един от нас ще загине, хиляди ще възкръснат!

Турция не е палаткова държава, отсече турският президент
13 фев 2018 22:15,
571
Ердоган си САЩ думаше: Един от нас ще загине, хиляди ще възкръснат!
Снимка: БТА

Президентът на Турция и генерален председател на управляващата Партия на справедливостта и развитието Реджеп Тайип Ердоган изнесе емоционална реч пред неговата Парламентарната група в Меджлиса и се нахвърли открито срещу политиката и действията на САЩ в Сирия, предаде информационната агенция Догу хабер ажансъ.

"Много е очевидно: онези, които ни заплашват с категоричен отговор, ако бъдат нападнати; никога през живота си не са получавали Османски шамар. Ако си мислят, че могат да си правят всичко с Турция, много скоро ще видят, че това не е така", отсече Ердоган.

Още по темата

"Турция не е палаткова държава. Един ще загине, на негово място ще възкръснат хиляди. Това трябва да се знае много добре", oтправи послание Ердоган.

Той посочи още, че за да бъде Турция в НАТО САЩ трябва да се съгласяват с клаузите на съюза, така както и Анкара го прави.

"Като президент на Турция аз съм равен и контактувам с НАТО, а не със САЩ. Всички страни-членки на НАТО са равни със САЩ", посочи турският президент.

"Каква граница имаш ти (т.е. -  Вашингтон) със Сирия, каква е връзката? Ако става въпрос за пари – даваш пари. Първите пристигнали сведения са за $550 млн.", попита Ердоган.

По заобиколен начин се говори, че те ще нараснат на $3 млрд. Каква борба досега осъществи срещу "Ислямска държава", колко джихадисти унищожи, или къде ги препрати? Ние много добре знаем в района кой с кого си сътрудничи. Вече никой няма право да използва ИД. Вече дойде краят на театъра ИД в Сирия, заканва се Ердоган на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


571
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
6
 
54
 
! Отговори
Даниел преди 6 години
Ако имахме поне един политик от неговия ранк, нямаше да има чак толкова дълги опашки по терминалите...
12
5
 
17
 
! Отговори
Osman преди 6 години
Gogo, стягайте армията. Докато ги бием за островите, слизайте надолу за Серес и Солун. Ама първо стегнете редиците, че гърците не са най-слаби.
11
3
 
11
 
! Отговори
Defender of Justice преди 6 години
Да според Библията единният истинен небесен Бог наистина ще възкреси всички мъртви за Неговия праведен съд, само праведните Божии слуги пазещи Божия морален закон на Мойсей ще бъдат спасени и отидат в рая, а всички злодейците ще отида в ада с дявола на който са избрали да служат с дяволските си неморални беззаконни дела като измама, клевета,кражба, убийство и др. против Бога и разрушаващи Божиите живи творения
10
9
 
10
 
! Отговори
Zamir преди 6 години
До Куртибат Реджепе! si pisal ? Zashto se draznite s nas. samo ako pusnem polovinata bejanstsi shte vi e yasno. No nie ne uvajavame strani kato vas. Jalki ste. Po Turski se kazva " Yazik za debelite prosti glavi bez um "
9
4
 
24
 
! Отговори
gogo преди 6 години
До Osmanедин излаз за българия искаме на Егейско море
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се знае вече кой с кой е и кой против кого е.
7
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе тоя що ми прилича на Садам Хюсеин!Само лае,и си прави вятър на устата !
6
31
 
27
 
! Отговори
Osman преди 6 години
Ето лидер, ето генерал! Османският токат докато не изядат няма да мирясат, комутанъм. И гърците са на опашка. След кюрдите ги почваме за островите. Да видят така ли се дупчи в турски води за капка петрол. Гладни, щото са. Островите са наши!
5
12
 
60
 
! Отговори
gogo преди 6 години
ще го убият американците .. ама казва истината мъжкар е поне не като нашите плазмодий
4
8
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Султана раздава шамари ама ще яде юфка скоро в палатката.Гринговците са подмолни и не се знае как ще завърши тоя театър с кюрдите.
3
17
 
40
 
! Отговори
aa1830 преди 6 години
Ердо изтрещява все повече.
2
22
 
38
 
! Отговори
Курти преди 6 години
Ши идеш хурката, бат Реджепе!
1
27
 
43
 
! Отговори
Zamir преди 6 години
Prav e, tochka.