20-годишен и 16-годишен –- с 6 кражби за година

Отмъквали цигари, алкохол и пари от магазини в Горна Оряховица
16 фев 2018 12:00, Анисия Иванова
7
20-годишен и 16-годишен –- с 6 кражби за година
Снимка: архив Reuters

20-годишен мъж и 16-годишният му приятел направили 6 кражби за по-малко от година от магазини в Горна Оряховица. Вчера при спецоперация в града двамата са задържани, съобщиха от МВР.

От проведеното до момента разследване било установено, че двамата в периода от май миналата година до 4 февруари тази година са извършили общо шест взломни кражби на цигари, алкохол и пари от магазини в града.

Вчера 16-годишният е привлечен като обвиняем. Направил е пълни самопризнания. Наложена му е мярка за неотклонение "Надзор на инспектор от детска педагогическа стая", а приятелят му е задържан в ареста за 24 часа.

По случаите са образувани досъдебни производства. Работата по документиране на цялата им престъпна дейност продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Етноса трябва да се храни все пак ,да не са луди да работят ;) !!!
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, щом не сакате шериатски закони, тогава мангазарите има още много да ви обират, бият и иббат! Какво да правя, заслужавате си съдбата мизерна, великите ми бългейри!==================Искаме швейцарски закони - шариатските за идЬотите.
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, щом не сакате шериатски закони, тогава мангазарите има още много да ви обират, бият и иббат! Какво да правя, заслужавате си съдбата мизерна, великите ми бългейри!
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен мен някой друг да желае въвеждането на шериатските закони в тази балаканска *** булгейристан?
2
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Веднага да се осъдят на ефективен затвор - да се учат на занаят ! Какви са тези кокошкарски работи - магазини и лафки /дано не е онази Лафка ... /!
1
0
 
13
 
! Отговори
Ако имахме закони преди 6 години
6 от кражбите им са установени.А колко ли не са установени?И ако имахме законите на САЩ ...Горна Оряховица не е голямо селище. Ако съответните служби се бяха разтичали и разследвали докрай още при първите една-две кражби, и ако тези "герои" и след това бяха продължили да крадат, сега щяха да ги тикнат зад решетките ЗАВИНАГИ. Това щеше да е урок за много други.