Екшън в Русе: Мъж нападна полицай, искал му документите

Нападателят е в ареста по обвинение в хулиганство
4
Екшън в Русе: Мъж нападна полицай, искал му документите
Снимка: Булфото, архив

Полицай е пострадал по време на рутинна проверка в Русе. Бил е нападнат от 35-годишен мъж, който е арестуван, съобщиха от полицията.

Срещу мъжа е образувано бързо производство за хулиганска проява, защото опитал да осуети действията на служителите на МВР.

Вчера сутринта пътни полицаи спрели кола, но докато униформените извършвали проверка на шофьора, друг мъж влязъл в пререкания с тях, опитвайки се да осуети действията им.

Полицаите му поискали документите за самоличност, но той побягнал.

Бил е настигнат от полицаите и е оказал физическа съпротива при ареста, при което единият от униформените е получил нараняване на ръката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВИЖДАЛ СЪМ ТАКАВА НАГЛОСТ ОТ СТРАНА НА ПОЛИЦИЯТА 4-*** ПРОВЕРЯВАТ ЕДНО МОМЧЕ НА УЛИЦАТА ПРЕД МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО ТОВА БЕШЕ ДЕНЯ СЛЕД ЗАПОЧВАНЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ ЗА ЕС!ИЗОБЩО НЕ ИМ ВЯРВАМ НА ПОЛИЦИЯТА !!! БЕЗ ТЯХ НЕ МОЖЕ НО И ВЯРА ИМ НЯМАМ НИКАКВА !!А НА ПРОКУРАТУРАТА ТАМ СА ДИРЕКТНО ЗА ЗАТВОРА!
3
2
 
28
 
! Отговори
бурсук преди 6 години
Вероятно го е ухапал, след което са били инжекции, против бяс, тетанус и чума, и полицаят е освободен от болницата. По-интересно е дали въз основа на ненаказани нападения, шведите ще си извоюват привилегията да не им проверяват личните документи.
2
0
 
45
 
! Отговори
закона за държавния преди 6 години
служител. Полицая е също длъжен да се представи
1
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ромът се е уплашил и в опит за самозащита е нападнал полицаят.