Втори полицай получил лекарска помощ след "Скрипал"

Тереза Мей: Руската заплаха не зачита граници!
22 мар 2018 18:31, Красимир Ангелов
57
Втори полицай получил лекарска помощ след "Скрипал"
Снимка: БТА

Втори британски полицай е получил медицинска помощ в болница заради предполагаемо отравяне след химическата атака срещу бивш руски двоен агент Сергей Скрипал, съобщава "Дейли мейл", цитиран от Ройтерс.

Симптомите при него обаче не са сериозни, твърди изданието.

Още по темата
Британският премиер Тереза Мей обвини руския президент Владимир Путин за станалото и изгони 23 дипломати от руското посолство, на което Москва отговори с реципрочна мярка.

Русия отрича да е замесена в нападението срещу бившия шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия, които са в критично състояние в болница, след като загубиха съзнание на 4 март в град Солсбъри.

Малко по-рано през деня Тереза Мей посочи, че "руската заплаха не зачита граници" по повод случая "Скрипал", предаде Франс прес.

"Очевидно руската заплаха не признава граници и случилото се в Солсбъри е част от модел на руска агресия срещу Европа и нейните близки съседи на Западните Балкани и в Близкия изток", каза Мей.

В кулоарите на срещата на върха в Брюксел френският президент Еманюел Макрон и германският канцлер Ангела Меркел ще разговарят тази вечер с британската министър-председателка във връзка с аферата с отравянето на бившия руски агент във Великобритания, съобщи Елисейският дворец.

Те ще дискутират множество международни въпроси, включително случая с отравянето, предизвикал остро дипломатическо напрежение в отношенията с Москва.

Очаква се Европейският съвет да изрази солидарността на всички страни членки на ЕС с Великобритания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
25
 
! Отговори
l преди 6 години
изкукала, глобална бабичко,вдигай 3-тополовите, милионите исламски и африкански "бежанци", пакистанския кмет на Лондон и превърнатото в лайт *** бяло макцинство и тругвай на война с Русия 1кой те спира искукало бабче !?а колкото до нас - ние не се Боим от Русия, който се бои той и да воюва !
24
6
 
10
 
! Отговори
А бе преди 6 години
До СТВДа не ровим кокалите на Даяна,тя имаше лош късмет-десет години по-рано нямаше да посмее да тръгне с арабин,десет години по-късно нямаше да посмеят да я убият....
23
3
 
26
 
! Отговори
в следващата серия преди 6 години
В следващата серия още един полицай ще вдигне кръвното и Борето Джонсън ще каже, че руснаците са виновни и скоро ще вдигнат кръвното на целия свят.
22
3
 
23
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Британската шизофрения продължава. Това не се случва за пръв път, и интересно, че само Великобритания е била инициатор. Помня, че по времето на Горбачов също британците бяха експулсирали руски дипломати, тогава за "шпионска дейност". Горбачов отпрати обратно също толкова британски дипломати от Москва обратно на острова. Татчър не миряса от първия път и отпрати нови руски, Горбачов - същия брой нови британски. И ги попита "Ще продължавате ли?". С това се приключи.Та нищо ново под слънцето.
21
4
 
20
 
! Отговори
епруветката на Колин преди 6 години
Много е възможно изобщо да не съществува никаква отрова, и Скрипал и дъщеря му изобщо да не са отровени. Вероятно са живи и здрави и ги крият на някой далечен остров. Случаят е скалъпен и го ползват за пропаганда. Иначе щяха да покажат снимки от болницата и някоя епруветка с отровата. Като тази, която размахваше Колин Пауъл.
20
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След обилното наcиpане на руските служби във Великобритания, днес последва още по-голямо насиpане на същите служби в Украйна.
19
2
 
24
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Тука всичко е голи лъжи,като се размята една руска дума(Новичок).А в Източна Гута беше намерена цяла отлично оборудвана лаборатория за хим. оръжие,собственост на брадатите демократи подкрепяни от САЩ и същата тая Великобритания!.И добре че я намериха навреме,щото ракетите за удар по Сирия бяха готови,а изявленията за хим.атака от правителствената армия-написани.
18
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До не си 17Че как да са нормални? Че те не живеят в Русия, а в загубената еуропка!!! Тия освен интриги, лъжи, измами, нападения на чужди държави, разни видове кръстоносни походи и масонски заговори, концлагери, геноцид....абе.....еуропейска им работа!!! Христос им беше изпратен преди 2000 години за да спаси това блато на грях и раз.врат, но......ЗА СЕГА НИЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА!!! Но има шанс и надежда да дойде спасението.........ОТ ИЗТОК, ОТ РУСИЯ!!!!! НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ВИЗАНТИЯ!
17
1
 
8
 
! Отговори
не си преди 6 години
До Анонимен 12Какви са тези глупости,ти нормален ли си?
16
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като стана дума за "агресия, която не знае граници", вчера се навършиха 15 години от унищожаването на Ирак с 1,2 милиона жертви, извършено съвместно от САЩ и Великобритания, чрез изфабрикувани "доказателства" за химическо оръжие, което никога не е намерено, нито лаборатории за изготвянето му. Нарича се геноцид.
15
3
 
12
 
! Отговори
НЕ преди 6 години
Солидарност с лъжци и провокатори,който може да докарат големи беди на света?!
14
2
 
24
 
! Отговори
А бе преди 6 години
Тия нямат спирка!Ще изтровят сума ти народ,само за да им минат лъжите!
13
11
 
2
 
! Отговори
Варианти преди 6 години
Низходящ ред по вероятност(т.е. 1 е най-вероятно):1. КГБ е отровило предателя(факта че е бил осъден и си излежал присъдата е удобен за пред световния матрял, но агентите си знаят че единственото наказание за предателство е смърт)2. Тоя се е опитал да пласира от отровата но не е успял да я съхрани3. Чужди агенти са го отровили(няма какво да постигнат по принцип с това, защото реномето на русия се крепи само на военна сила и никой не може да им каже нищо)
12
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
8 В Грузия, Украйна, Сирия, Великобритания
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ!
10
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТая нЕма спиране ще изтровят сума ти народ само и само да "докажат" нещо си.------Що си мислиш че някой нещо ти доказва бе у'шанка ?
9
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
7 Какво стига вече , стига вече ще викаш на Русия , няма кой друг да го направи
8
1
 
13
 
! Отговори
невидима преди 6 години
До Анонимен 6Къде е тази агресия?къде?
7
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1 На теб нищо не може да бъде доказано защото си бетонна глава
6
7
 
19
 
! Отговори
стига вече преди 6 години
Няма край тази провокации и лъжи....тези са готови да избият хиляди само и само да обвинят Русия,те са убийците.