Брутално! Таксиджия изнасили 15-годишна в Благоевград

Насилникът е задържан, той е за 72 часа в ареста
26 мар 2018 10:30,
137
Брутално! Таксиджия изнасили 15-годишна в Благоевград
Снимка: архив "Булфото"

Таксиметров шофьор изнасилил брутално 15-годишно момиче в Благоевград.

Извергът е 40-годишен от квартал Грамада в града, пише местният сайт pirinsko.com, позовавайки се на свои източници.

Според тях насилникът завел момичето в таванско помещение на ул. Шар Планина №10, където и нанасял множество удари в областта на главата и корема, след което я изнасилвал брутално близо 3 часа.

След като момичто е избягало е подаден сигнал в 01 РУП - Благоевград.

Полицията е арестувала таксиметровия шофьор, който с прокурорско постановление е задържан за 72 часа в ареста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има доста въпросителни по този случаи защото майката на момичето имала стара вражда с жената на насилника.Тоя го познавям и за мен е пълен шматкар и не вярвам такъв загубеняк да има такава смелост и злоба за такова нещо.Не го защитавам защото не знам какво е станало.Просто си вадя изводи от конкретната информация за ,,момичето,, ,,майка и,, и ,,насилника,,.Светът не е това което беше!!!
56
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз също имам дъщеря но тези който си спомнят Тошовото време не са в час със сегашното.15 годишните вече не са това което са били едно време.Момичето е отраснало в лошо семейство на майка алкохоличка и в мизерия която я е подтикнала за по разкрепостени начини за набавяне на средства за нейните нужди.Това не е обикновенна схема за блудство.Как ще заведе насилствено момиче в жилищна кооперация до тавана без никой от живущите да чуят в тишината на ноща?Как три часа насилие няма да се чуят отживущите
55
3
 
4
 
! Отговори
Stelo1913.. преди 6 години
Само да кажа че не е никакъв таксиджия,от скоро кара цел живот е готвач и сервитьор и какъв таксиджия е няма договор за шофьор на такси,няма психо и водач за такси,ама такъв е живота кой изпадне зад борда става таксиметров а до преди това само плюват
54
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да,всеки изверг независимо от професията му го е правил.НО повярвайте,бакшишите колкото на работа толкова и на лов излизат на жени и т.н........Жалки са....
53
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те в затвора такива като него ги харесват много
52
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Познавам дъщерята на изнасилвача, тя е приятелка с жертвата и е на 17 години. Ужасно, наистина ужасно. Дали си представя това да се случи и на собствената му дъщеря?
51
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя загорял психопат трябва да бъде изнасилен.
50
6
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цели 3 часа измъчвал 15 годишното ДЕТЕ.Този смрад заслужава публична смърт нанесена от обществото.Долен ***.
49
3
 
38
 
! Отговори
Червен скорпион преди 6 години
Мноооого ме дразнят коментари от типа: и по комунистическо имаше такива неща, че и по-лоши... Алоооу, сега сме 21ви век. В правовите бели държави (визирам Югоизточна Азия) такива ги бесят с главата надолу, за да служат за пример.
48
13
 
9
 
! Отговори
Коректен преди 6 години
До Анонимен 43Аз съм на 53г. Факти. Нищо не си измислям. Побойща и изнасилвания си имаше, но не се съобщаваха по БНТ или в Работническо дело като сега. Изнасилвания с по 7-8 човека всяко лято. Качва я на мотора и отива в отдалечено място. След него 2 москвича и мотоциклети. Първите 2-*** по 4г., другите по 2-1, последните условно. Накрая видяха, че ни си заслужава и не се оплакваха на милицията, а родителите на "юнаците" си плащаха. А сега за толкова години, едно изнасилване преди година.
47
8
 
55
 
! Отговори
Бобов дол и сие преди 6 години
От БОБОВДОЛ сме и говорих с аверите за този "юнак"...Седмина го чакат само да го "Уважат" по три пъти за първия месец ...после влиза в График-а....
46
3
 
13
 
! Отговори
До 38 преди 6 години
Какво чакаш от този *** наречен Главен прокурор? 16 милиарда лева т.н. Агенция за приходите НАП не е събрала за 2017 година . Раздели ги на областните градове и ще видиш колко горе -долу за ни заробили. А същата НАП и нося справка за Граждански договори 2017 година , но понеже за първи път вместо април са променили срока 15 март въпреки , че аз точно на 15 март ги подадох електронно в сайта на НАП, но хартиеният носител го занесох на 21 искат обяснение за дакъснение.
45
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Криминалните престъпления по времето на комунизма бяха на второ място след политическите! Не мога да кажа че не се взимаха мерки спрямо криминалистите но имаше много случаи когато криминалното престъпление се замиташе под килима ако престъпника е роднина на активни борци, бивши ятаци и партийци! Владко например си се напиваше на воля, пикаеше по масите в ресторантите, чупеше пийнал каквото му дойде и изнасилваше! Жертвите бяха съветвани да мълчат!!!!
44
2
 
40
 
! Отговори
111 преди 6 години
Сега в ареста да пуснат няколко хомосексуалистта на таксиметровия шофьор, за да изпита това, което е изживяло младото непълнолетно момиче.
43
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Коректенне съм чул да е било баш така и повярвай аз съм много против комунизма, но сигурността е била по-добра от сега, на 35 години съм иначе.
42
2
 
57
 
! Отговори
Софиянеца преди 6 години
Докато "най-тежката мярка" е "задържане под стража", ще сме така
41
7
 
34
 
! Отговори
Псевдо коректен преди 6 години
До КоректенИмал съм честа да работя с хора започнали трудовия си път преди 47-***. Нямат нищо общо като качества и манталитет с тези започнали трудовия си път от 80-та насам.
40
19
 
22
 
! Отговори
Коректен преди 6 години
До Анонимен 33Въобще не вкарваха в затвора, ако са роднини на активен борец! В Белене вкарваха такива, като тоя старец на село дето свали портретите на членовете на политбюрото на КПСС и БКП от стената. Тези бяха престъпниците при бай Тошо. Затова сме на този хал. Да не припомням какви бяха освободени при първата амнистия след 10 ноември на червения президент Петър Младенов. Повечето не бяха по политически причини вкарани.
39
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Там го чака подобно.....ако влезе де
38
3
 
51
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
ТАКА ЩЕ Е КАТО СИ ИМАМЕ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, КОЙТО СЕ ЗАНИМАВА С ПЕШЕХОДНИТЕ ПЪТЕКИ, А НЕ С ПРЕСТЪПНОСТТА И КОРУПЦИЯТА.