Дилиън Уайт се закани на Кобрата: Мога да те победя!

Сблъсъкът между двамата ще определи претендента на Джошуа
7 апр 2018 16:18, Екип на Dnes.bg
29
Дилиън Уайт се закани на Кобрата: Мога да те победя!
Снимка: Булфото, архив

Британецът Дилиън Уайт даде зелена светлина за бой Кубрат Пулев.

Сблъсъкът между двамата ще определи задължителния претендент на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа.

"Това е много добра битка, но от неговия щаб искат да организират срещата в България. Защо? Какъв е смисълът? Рекламата, парите, зрителите, всичко е във Великобритания. Тогава защо трябва да се бия с него в България? "¸ изяви единствената си претенция Уайт.

"Но това е битка, която определено искам. Това ще ми даде възможност да стана задължителен претендент за титлата на IBF. Вярвам, че мога да победя Пулев", добави Уайт.

В кариерата си той има 24 мача, от които 23 победи със 17 нокаута, и една загуба. Тя е именно от Джошуа, който го свали на земята в 7-ия рунд в края н а 2015 г.

Първия успех в професионалния бокс на Уайт е на 13 май 2011 г., когато печели по точки над българина Таяр Мехмед. В кариерата си той е побеждавал още един наш сънародник – Кристиан Кирилов, за петата си победа. На 2 март 2012 г. британецът печели още в първия рунд след технически нокаут.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уайт съвсем не е толкова слаб, просот Джошуа е много силен. Той е много "изчистен", докато нашия е сланина до сланина, освен Уайт е много бърз. Може да нява голяма разлика в класите, но все пак предимството е на страната на Уайт.
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пулев не е лош за нашите ширини, но заканите му към големи имена като Кличко, Джошуа, Дилън Уайт го правят да изглежда смешен. Преди години обсняваше какав голяма фирма за Зауерланд, а в моменат те са пред фалиг. Един свестен спаринг не можаха да спретнат с Поветкин преди мача с Кличко. Липсват му техника, взривонст, издръжливост....ако по-малко говори и повече работи над себе си, повече хора ще го приемат насериозно. Иначе евала, че стигна дотук, но можеше и още.
26
3
 
4
 
! Отговори
Неанонимен преди 6 години
Не ми било кобра, най-ми било смок.
25
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ето по това се различаваме от сърби македонци турци те са истински националисти ако те имаха боксьор от ранга на ПУЛЕВ шяха да го боготворят щяха да са горди с него а ние с нашите дребни робски душици гледаме само как да го удавим в блатото да не съществува злоба .завист злоба и пак завист това е българинът затова цял свят ни мрази и как няма да ни мрази като ние помежду си се мразим
24
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредният "пунта-мара" мач.Сега се зарибяват баламурник-*** и сие.Иначе няма кой да купи билетчетата (като на Прасчо лотариите).Така и не разбрахте че Пульо повече няма да играе за КУПАТА.Не разбирам що за гьон трябва да си след като Кличко измете ринга с него тояпак да се прави на мъж.
23
3
 
13
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Джошуа размаза Уайт като червейче, а Кубрат се уплаши от Джошуа. Уайт и Кубрат са една и съща класа, т.е. 2 класи под Джошуа...
22
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кубрат може и той като желязото с още неколко човека да нападнат черния и може и да му скукат някоя пичаа въшка :)))
21
14
 
9
 
! Отговори
Дими преди 6 години
Дано Дилан да пръсне от бой тоя *** Кобрата. Да му го натърти яко яко, вътре, вътре, сух, сух...Дилан ***, Кобрата - най-***!
20
9
 
17
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 6 години
Битка между Бритиш анонимец и софийски полу-анонимец не може да определи претендент за пояса... Поветкин е в играта и доста по напред от тия двамата.
19
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 18 Бе той нашия все пенсионери си избираше, ама на един украиснки пенсионер не случи, понеже забрави малкия факт, че оня беше световния шампион и след което оня пенсионер му откъсна на нашия главата!
18
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чалго - баксьора ще трябва да се лекува след този мач. Този не е от онези префтасали пенсионери, които внимателно си подбираше за да не го бият случайно.
17
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опулев ще бъде опулен с този боксьор. Това да не са му пуберите дето бие по дискотеките, които му треперят. А Опулев винаги ходи с 5-6 "приятели" за да му е по-сигурно.
16
9
 
23
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Няма смисъл от двубой Пулев- Уайт за да определи претендента на Джошуа. Антъни Джошуа нацапа на Пулев гащите от респекта си, преби от бой оня другия Уайт и го вкара в кома, а за Поветкин няма смисъл да говорим- 39 годишния дъртак след побоя му от Кличко(тогава Поветкин беше на 33 в разцвета на силите си) се бие само с посредственяци, понеже Кличко го отказа от големите завинаги. Така че чакаме само едно...Уайлдър-Джошуа! Другото е губене на време!
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да видим и Поветкин докъде ще стигне. Как ще завърши мача между Пулев и Уайт никой не знае. Това, че много хора имат някакви статистически предпочетания, не означава, че ще познаят. Понякога има късмет, спортно щастие или там каквото се вярва че е.
14
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** отговори на въпроса
13
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 12 Искаше да кажеш, че си пиян. Разбрахме!***!
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Исках да кажа как кобрата мина през Чисора
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, спомни си как Доброта мина мина през Чисора и после виж как Уайт се озари с него.Плямпате само на вятъра.
10
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 7 Кубрат стигна до бой с Кличко, защото ги нямаше още Джошуа и Уайлдър, бе тъппан. А Поветкин беше хванат с допинг. Същото като наш Гришо като стана номер 3 в тениса при отсъствието на Джоко, Мъри, Вавринка и Нишикори. И като дойде Кличко и видхме цял свят колко е далеч нашия от истинския бокс.
9
10
 
7
 
! Отговори
До 7 преди 6 години
*** си ти щом не си даваш сметка че Кубрат, стигна до бой с Кличко не защото е много хубав.