Край на терористите единаци, почват да се прегрупират. Защо?

Често пъти не се дава цялостната информация, смята Боян Чуков
9 апр 2018 19:19,
38
Край на терористите единаци, почват да се прегрупират. Защо?
Снимка: БТА

Самостоятелните изпълнения на единаци терористи приключват. Това каза експертът по борба с тероризма Боян Чуков в ефира на bTV.

По думите му терористите единаци в момента се прегрупират и след време ще станем свидетели на атентати в Европа, зад които стоят цели организации от хора.

По повод нападението в Мюнстер, за което местните власти казват, че е дело на психично болен германец, Чуков каза, че имало данни, че нападателят е кюрд.

Още по темата

"Ако информацията се потвърди, това ще бъде първият случай на кюрд, който участва в терористичен акт в Западна Европа”, коментира Чуков.

"Често пъти не се дава цялата информация, защото тя ще има много лошо влияние върху обществото”, коментира още експертът по повод случая в Мюнстер.

Относно предполагаемата химическа атака в Дума в Сирия, Чуков каза, че и преди сме били свидетели на подобни постановки.

"Ако това беше химическо оръжие може ли да ми обясните тези хора без ръкавици и маски как не са засегнати”, коментира Чуков.

"Тези химически атаки се използват като претекст, след който следват определени действия.

По случая с отровените Сергей и Юлия Скрипал Чуков отново изрази съмнение да е използван нервнопаралитичен газ.

"Не е необходимо да си супер експерт и да не разбереш, че след като те оживяват и двамата, отделно нито санитарят, нито полицая са засегнати… Това може да е всичко друго, но не и газ”, коментира Чуков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
26
 
! Отговори
Циник преди 6 години
В Германия - слугинажните медии ( на Мурксул - ханъм ) упорито НЕ публикуват снимка на "немеца"от Мюнстер но във FB се разпространява снимката на мyргав хубавец с брада ( юзъра е написал - какво ви прави впечатление?)- веднага слугинажните медии - излязоха с "опровержение", БЕЗ ДА ПУБЛИКУВАТ СНИМКА.Всички лъжи - в името на "фюрерката", която вече "обръгна" в изказване на съболезнования!Както казва немска поговорка - Повторението - прави майстора!" Напишете Jens.R. и кликнете на изображения
10
2
 
23
 
! Отговори
Руснака преди 6 години
Единствените терористи са тези, които държат в страх от терора населението. Точно те са терористите ... ама ще го разберете все някога, надявам се.
9
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Често пъти не се дава цялата информация, защото тя ще има много лошо влияние върху обществото, коментира още експертът по повод случая в Мюнстер."Превод: Често засегнатите западни държави от ЕС крият самоличността на извършителя, за да не им пречи обществото да интегрират ислямски радикали на територията на съюза. Факт! В момента миграционната политика на Брюксел е равна на геноцид срещу собственото си население. Факт!
8
2
 
32
 
! Отговори
шМеркел преди 6 години
Меркел - троянският кон на терора в Европа.
7
4
 
16
 
! Отговори
PD преди 6 години
Защо въобще дават думата на разни експерти, консултанти и медиатори, за да си разказват филмите?Наличието на подобни тенденции, трябва да е свързано с активна работа на силовите структури, а не с приказки по медиите.И вместо да пишат сценарии, да работят. Всеки един допуснат такъв акт, е слабост на държавата. Но прави впечатление, че в повечето такива актове, извършителите са познати на полицията. Проблема е системен, а не религиозен. За реда в държавата има служби.
6
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чуков каза, че ислямска държава са доброволци от Турция, Пакистан и натовските държави платени да свалят Асад.
5
1
 
30
 
! Отговори
интеграция преди 6 години
Меркел знае защо.
4
2
 
27
 
! Отговори
аС преди 6 години
Елементарно, Уотсън! Защото започнаха да се интегрират!
3
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото Министерството на истната се чуди как да замаже всичко за придошлата ла'няна маса от гз на географията. Заради алчността на разни корпорации Европа стана колониален кенеВ. Не разбрахте ли, че всичко това подбива всякакви цености градени с години.
2
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Край на терористите единаци, почват да се прегрупират. Защо?"Защото Вашингтон им даде нови заповеди.
1
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото съединението прави силата.