18-годишен помете патрулка, напушил се с марихуана

Неговата спътничка е пострадала при инцидента
11 апр 2018 15:15,
21
18-годишен помете патрулка, напушил се с марихуана
Снимка: Архив, Булфото

18-годишен напушен шофьор удари лек автомобил и патрулен автомобил на Районното управление в Полски Тръмбеш, съобщиха от полицията.

Вчера, около 22:00 часа, на главен път І-5, движещият се в посока към Русе лек автомобил "Пежо 307" с търновска регистрация е блъснал последователно спрелите вдясно извън платното за движение аварирал лек автомобил "Волво" и служебен автомобил "Опел Астра" с включен светлинен сигнал.

18-годишно момиче от село Павел, което се возело до шофьора на "Пежо"-то, е с фрактури на костта на дясна ключица и е настанено за лечение в МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов" – Велико Търново.

Проверката за употреба на наркотични вещества на 18-годишния водач от село Раданово отчита употреба на канабис. Образувано е следствено дело.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
''Българите внасят вече ябълки-единственото ,с което бяхме известни в света!''. Ми не бяха/бяхме ли известни с розите, казанлъшките...? Рози поне още не внасяме...ама знае ли се?
19
1
 
4
 
! Отговори
Гражданин преди 6 години
Кво става,бе? Хитрите селяни скриха топката на шопите! Всичкото селянин се кефи по шосетата дрогирани и пияни колкото си искат! Кога ще почнат да копат зеленчуци и да сеят жито? Българите внасят вече ябълки-единственото ,с което бяхме известни в света!
18
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
какъв терорист те гони теб бе перко намери къд
17
8
 
2
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 6 години
До кога бе другарки и другари? Ако в САЩ дрогиран блъсне патрулка на полицията, сигурно ще го застрелят на място. Такова действие би се изтълкувало като терористичен акт. Ами ако около този аварирал автомобил имаше хора? Ако полицаите бяха ударени от този терорист? И сега какво? Ще прекара 24 часа в Районното и след това по живо, по здраво. Не може повече така. Трябва непрекъснати протести пред съда и парламента. Но на никой не му пука. До като не бъде лично потърпевш.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми...продукт на семейство,училище,общество,нищо чудно няма като липсва това между ушите...
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нещата са прости - или приемаме някакъв вид шериат у нас с 100% забрана на алкохол и наркотици, или се правим на толерантни западняци и позволяваме всичко, както тях. едните вървят с тероризъм, другите с *** :). и честно да ви кажа, мен повече ме вълнуват сериозните престъпления - ако ще се 'източняци', да *** ръце на крадци, ако ще сме 'западняци', да се носи лично оръжие. НО ако продължаваме да стоим така разкрачени между Изток и Запад, постоянно ще ни го втъкват и от двете страни. Факт
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бъдещето на нацията :((
13
2
 
8
 
! Отговори
rushi.gonamushi преди 6 години
В урановите мини да го пратят
12
5
 
9
 
! Отговори
младен преди 6 години
СТАТИСТИЧЕСКИ е доказано също че напушените не са АГРЕСИВНИ. Случаите на напушен с агресия са един на 10 000. Ама *** е *** като гадулка - вярва в конспирации, магии, чародейства и хомеопатия, все неща които науката доказва че са миже да те лаже, т.е. не на науката ами на себе си, на изсмуканото му от простият мозък.
11
0
 
10
 
! Отговори
до 9 преди 6 години
абсолютно съм съгласен, така е. всякакви опиати, че даже и многото кафета, говоренето по телефон и понякога гледането в пепелника докато пушиш, са риск и не особено умно поведение на пътя. доколкото виждам от тези и предни коментари, проблемът е в явно несправедливото третиране на едното и другото нарушение - алкохол и наркотици. даже не казвам дали говорим за твърди/леки наркотици и алкохол. просто за едното има минимум, а за другото няма и би следвало да се уеднаквят правилата.
10
3
 
8
 
! Отговори
младен преди 6 години
Трябва да си пълен ***, кон с капаци и тотално неосведомен за да сложиш коката на една линия с марихуаната. Едното, коката, дава криле и се друсаният се мисли за безсмъртен, голямата работа и прави изпълнения като в бързи и яростни, а второто, марихуаната, те отпуска и е научно доказано, че и със статистики, че напушените карат доста по-бавно от нормалното и ги гони лека параноя "дали не карам много бързо".
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Независимо от спорната полза/вреда от марихуаната, тя също оказва влияние при шофиране и е безразсъдство да се кара кола под нейно влияние.
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за първи път чувам за някой, който бил пушил и карал през колите на улицата. возил съм се при напушен шофьор (без да знам, че е пушил) и си спомням, че побеснявах защо кара толкова бавно и лениво, а тогава бързах. този симпатяга май е дръпнал някоя друга линия бело или е папкал хапчета, неслучайно мутрагените стават големи герои след употреба на техните им 'стимуланти'.
7
17
 
10
 
! Отговори
Мери Джейн преди 6 години
До Додо: Абе ***, да не е по-добре да се напиеш като кирка с някоя шльокавица? Тревата е безвредна и срещу нея са само глупавите ***, както и дилърите, които правят пари от незаконна продажба! Марихуаната трябва да се легализира и продава свободно, както никотиновите цигари, които са много по вредни
6
12
 
17
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Ауу, какъв добър и миличък наркотик е марихуаната! Всички, които са против марихуаната са селяни, задръстени и с назадничави разбирания! Марихуаната всъщност е лекарство, което изцерява всички болести и улеснява щастието на цялото човечество, давайки ни богатството и привилегията да бъдем сред напушени с трева индивиди..... или поне така ни убеждават гурувците-психоаналитици, които крещят в лицата ни колко прекрасна, здравословна и полезна за индивидуалното и обществено добруване е марихуаната!!
5
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен.......Глупавото в закона е......Не, глупавото беше, че разни нашмъркани бокл..ци в се пистеха навсякъде по улиците и минаваха с административни глоби. Сега, ако отчете дрога се отива директно на условна, без значение какво, колко и кога. Според мен е правилно, наркоман място зад волана няма.
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Намерили са се с ченгетата без да става нужда да го джобят за 1 цигара.
3
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупавото в закона е ,че не е нужно да си под въздействие а да си употребявал в близките 30 часа.Все едно вечерта да пиеш една ракия и на другата вечер да не можеш да си запалиш колата.
2
10
 
46
 
! Отговори
Ех,Демокрацияяяяя преди 6 години
А едно време в лошия соц.,тези 18 годишните метяха плаца до припадък и не мислеха за такива глупости!
1
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тарикат селян-дурин. Не казвам селянин щото от селянин до селян-дурин разликата е огромна.