20 заклещени в автобуса на ужасите на "Тракия", жертвите - 6

Рейсът се е преобърнал след удар с лека кола и я е затиснал
Обновена: 13 апр 2018 12:38 | 13 апр 2018 12:28, Камелия Цветанова
97

Снимка: Facebook

Автобусът, който се преобърна на магистрала "Тракия", се е ударил в лека кола, а след това я е затиснал. Рейсът е на "Юнион Ивкони".

Общо 14 са линейките, които сме изпратили натам, катастрофата е станала на 27-ми км. на АМ "Тракия" след Траянови врата, съобщи Катя Сунгарска, говорител на Центъра за спешна помощ.

Още по темата

Тя допълни, че има и починали в пътния ад, тепърва ще се установява състоянието на пострадалите, които ще бъдат транспортирани в болница "Света Анна" и в "Пирогов". 

Жертвите към момента са пет.

Линейки са тръгнали още от Ихтиман и Елин Пелин. Сигналът за инцидента е бил подаден на телефон 112 в 11:27 ч.

"Става въпрос за катастрофа между автобус и лек автомобил. Екипите са на място. Има много пострадали. Опитваме се да освободим от автобуса хората, които са затиснати и да ги транспортираме към близките болници в София. Спряно е насрещното движение по магистрала "Тракия", за да могат да стигнат линейките. По първоначална информация има около 20 пострадали", заяви  главният секретар на МВР Младен Маринов.

На мястото на инцидента е предприета организация от Пътна полиция за осигуряване на трасе за спешните екипи.

Движението в посока София временно е спряно, съобщиха от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
24
 
! Отговори
Вал преди 6 години
Юнион Ивкони е собственост на мафиота-депутат Рамадан Аталай,близак приятел на Дон Ахмет Доган. Те подкупват всеки и всичко,не плащат заплати на шофьорите и там са събрани от кол и въже.Ето го резултата.Мафиотска, робска България.
48
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако държавата функционираше нормално' тези автобусни компании щяха да работят само за междуселските линии а пътниците да ползват влакове!
47
3
 
4
 
! Отговори
E па той преди 6 години
Циникот откъде да знае за скотското, той си цъка в S-Bahna с тумбите черни субекти със смъкнати *** и бутилка в ръка и си гледа кефа. Боли го шпаргела него за катастрофите в дивашката ни страна.
46
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАКВОТО ЩЕ ДА СЕ ПИШЕ ЗА МЕН ВИНАТА Е НА ШОФЕРА!!!ДОРИ ОНАЯ ДА СЕ БУТНАЛА В РЕЙКА ТОЙ Е БИЛ ДЛЪЖЕН ДА ЗАДЪРЖИ ВОЛАНА!!А НАШИЯ КАТО Е УПУСНАЛ ВОЛАНА ПАНИРАЛ СЕ Е И Е СВЪРШИЛ В КАНАВКАТА!
45
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Загиналите са вече 10 - Бог да ги прости.Това е национална трагедия.Трябва незабавно да се закрие Европредседателството.Не може някакви тлътаци да ядат и пият докато българи загиват.
44
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато се купуват книжки лошо ще е време е да настъпи промяна и да изчистим тия до един пътя на никои не прощава това нее шега
43
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо при катастрофи и бедствия, откарват пострадалите в лошите държавни болници а не в прекрасните частни болници ?
42
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДупкиВикам на кой километър от магистрала Тракия е тази "дупка"?
41
0
 
9
 
! Отговори
Замисляме се преди 6 години
именно, замислихме се защо взе да става така редовно, каква е причината, кое е скотсктото в това????????????? Или да си замълчим, до следващата седмица и следващата петица загинали??????? Кое е скотското??????????
40
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да прости загиналите колко още трябва да умрат че тия автобусни шофиори да гледат там се купуват книжки на умиране докога
39
0
 
1
 
! Отговори
Дупки преди 6 години
метри е, още не е станала километър
38
2
 
39
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Вместо всеки да се замисли за миг...че става въпрос за нечии родители...деца...братя и сестри....сайта се пълни с мерзки коментари - като този на "дежурния капОт с бананите и тоалетната хартия' Верно българите са крайно оскотели!
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДупкиНа кой километър е?
36
0
 
35
 
! Отговори
Дивия изток преди 6 години
Гробница-Тракия ... Ако засаждаха по едно дърво за всеки загинал по тази развалина наречена път, сега щеше да е гъста гора. Мир на праха им. Без вина са си загинали хората.
35
0
 
35
 
! Отговори
ДА преди 6 години
ЗабелезАл съм,че щом се мине тунела "Траянови врата"-се започва едно юркане към София,все едно иде края на света!А от там започват едни наклони и леки виражи и който не може да кара добре е хубаво да кара по-бавно.Защото направо те изхвърля,ако си с по-висока скорост.За дупки и кръпки-няма да говорим-по принцип -това не е магистрала,а срам!Може колата да е виновна,но може и автобуса да е карал доста бързо и да я е забърсал.Както казах-виражите са опасни и трябва много да се внимава!
34
0
 
10
 
! Отговори
RIP преди 6 години
10 са вече жертвите (:
33
2
 
11
 
! Отговори
гербераз-патрЕот преди 6 години
Май някой пак се опитва да клати стабилността и европеЦедателството
32
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слава за Русия!
31
3
 
30
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Петък 13!Моите искрени съболезнования на роднините на починалите!Без превземки - истинска трагедия!
30
0
 
22
 
! Отговори
Eх невинната държава преди 6 години
ми то стават такива катастрофи по няколко пъти в седмицата вече бе кауъф, нещо да ти светка това? В Швейцария дали е така? Или тя а по-равнинна от нас и нямат такива проблеми? Иначе ти си карай следващия път в аварийната щот си гъзар с 15-годишен мерцедес