Макрон към Тръмп и Мей: Отлична координация!

Съветът за сигурност трябва да вземе инициативата, смята той
Обновена: 15 апр 2018 07:21 | 14 апр 2018 22:30,
108
Макрон към Тръмп и Мей: Отлична координация!
Снимка: Reuters

Френският президент Еманюел Макрон се е чул по телефона с американския си колега Доналд Тръмп и с британския премиер Тереза Мей. Това предаде Франс прес, като се позова на комюнике на Елисейския дворец, съобщи БТА.

Макрон "приветства отличната координация" със Съединените щати и Великобритания при нанасянето на удари по цели в Сирия в отговор на предполагаемата химическа атака преди седмица.

Още по темата

"Сега (Съветът за сигурност на ООН) трябва да вземе отново инициативата (за Сирия) в политически, химически и хуманитарен план", призова той.

По-рано френският постоянен представител в ООН Франсоа Дьолатр съобщи, че страната му скоро ще внесе заедно с американските и британските си партньори проект за резолюция на Съвета за сигурност за излизане от "сирийската задънена улица".

Според френски дипломатически източник текстът предвижда създаване на механизъм за разследване на химически атаки, благоприятстване на неограничен хуманитарен достъп и придаване на нова динамика на мирния процес в Женева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес предположих, че комшията не ме харесва, утре с подкрепата на двама приятели ще му лепнем стотина шамара (бомбички)... Това е. И който не ни харесва ще има проблем. Това е чисто бандитско поведение!
73
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 6 години
Макрон е ''гео-политически мазньо'' на Ротшилд и световната банка... Никак не съм учуден че точно той се присъедини към потъпкването на междунар. право и механизми на действие - ПЪРВО солидни доказателства от ООН комисии и специалисти, ТОГАВА гласуване не съвета за сигурност на ООН.. След това - вътрешни, публични и парламентарни гласувания и дебати, и ТОГАВА , евент. провеждане не легитимни интервенции... !!! Не в обратен ред...!!!
72
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
....Макрон към Тръмп и Мей: Отлична координация!....___Точно поради това мъгливия Албион ще потъне,Йелоустоун ще заличи САЩ от картата на земята,а от Париж и камък няма да остане.Писано и ще бъде.Чакаме,земята да се отърси от извратеняците.
71
2
 
0
 
! Отговори
РК55 преди 6 години
Болшевиките се пънат и отричат..Битият бит... е...е..
70
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Микрон конченый мудак
69
0
 
0
 
! Отговори
макаронаджията преди 6 години
бабо терезке, отлична координация. тая вечер ко ши праиш. искаш ли да дожеш у париш заедно с моето бабе да ни дупчат тримата расови подсахарски и сахарски тъпкачи. ше стане мазало. айде мацка ти си на ход.
68
0
 
0
 
! Отговори
Тюр дьо Франс преди 6 години
как мосюто осцилира между зМей и бауля Ягатан
67
0
 
4
 
! Отговори
paris преди 6 години
Правилно ,всички се усрахте заедно.Това е защото е бил войник като другите двама.
66
1
 
13
 
! Отговори
Шефа преди 6 години
Макрон , Макрон , каква отлична координация бре франсе скапано?Пълен провал !На всичко отгоре ти се отцепи от ЕС и го изложи като участник в брутално организирана агресия , която позорно беше провалена от сирийската ПВО!Нищо не става от тоя спящ с баби!
65
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На франсетата още от едно време им е заложено да са извратеняци...ядяли са до пръсване от богати трапези с вкусни ястия техните графове и херцози, бъркат си в гърлото да повърнат- да освободят място за да продължат да ядат вкусната храна. Не са се къпели, а вместо това се обливат с парюми за да не вонят. Дворците им всъщност са били бардаци и нищо повече. Всичко им е извратено като бит на тези. Какво да очакваш от тези? Не случайно Хитлер ги мразеше толкова и ги превзе за 2 седмици.
64
1
 
11
 
! Отговори
Макрон е мижитурка преди 6 години
Видяла жабата, че подковават вола и тя си вдигнала крака...този, който подковава е Путин
63
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Макрон го оприличавам на френското порно...гнусно и извратено. Що така не се научихте да правите хубаво порно, бе Макроне? Е как да правят франсетата хубаво порно, като той целият им манталитет е извратен за да си изберат тоя геронтофил на снимката.
62
0
 
12
 
! Отговори
Ала_Бала преди 6 години
Макрончо, защо не си гледаш бабата, ами си тръгнал да война да правиш. Величието на Франция отдавна е привършило.
61
0
 
12
 
! Отговори
На Макрон бабата преди 6 години
Бабоебецът се натиска в отбора на класните еб.чи...само дето онези Тръмп и Путин имат вкъс за жени, не като Макрон
60
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поне една ракета да бяха изстреляли . Нещастници .
59
0
 
16
 
! Отговори
zg преди 6 години
Признавам, че го харесвах преди време Макрон. Вече не. Нареди се заедно с абсолютната посредственост Мей и мегаидиота Тръмп. Все за едно и също. Да си вдигне малко, ако може, позавехналия рейтинг. Сравнително млад човек е, действа като чели сме в епоха от преди 50 години. Сега информацията е на няколко клика разстояние. На всичко им стана ясно кого всъщност защитавате в Сирия. Вманиачени религиозни психопати-канибали.
58
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Относно фактът,че френски самолети не са засичани около Сирия,някакъв техен генерал каза,че те имали най-модерни ракети дето ги изстрелвали от много далече,та затова не сме видели нищо.За зрителите имаше специални кадри на едни красиви светкащи с разноцветни лампички самолети излитащи в тъмното и една ръка с бяла ръкавица връткаща една копче.Една ракета излиташе и отлиташе някъде там дето са лошите.
57
0
 
8
 
! Отговори
безпартиен преди 6 години
Произведеното оръжие трябва да се използва!След това нови заеми за ново оръжие.Пари от частни банки.Та една война на каго пълни джобовете където и да се води?
56
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбира се че отлична,изпълнили сте 100% указанията на Путин,а те бяха:Ако пострада нещо друго освен изоставен гълъбарник на 30 километра от Дамаск ша ви таковам мамата смешници
55
0
 
18
 
! Отговори
Донката Трумп преди 6 години
Тръмп за Сирия: Перфектно осъществен удар! На сирийската ПВО по нашите умни ракетки. 71 бройки свалени, от 103! Ще пратя нашите генерали на обучение в Сирия!