Гарелов: Атаката в Сирия цели отслабването на Русия

"Ударите са прецизни, но върху какво са нанесени?"
17 апр 2018 22:40,
62

Журналистът Иван Гарелов е на мнение, че атаката в Сирия от страна на САЩ и техните съюзници е част от отслабването на Русия и кампанията по разбиването на нейния авторитет. 

"Антируската кампания ще продължи и ще достигне някаква точка по време на Световното първенство по футбол", прогнозира гостът в предаването "Денят ON AIR".

Според Гарелов е логично след някаква форма на сблъсък да се отиде на преговори, но по думите му не знаем какво точно се е случило в Сирия, тъй като цифрите не дават точната картина.

"В една война винаги залогът е преди всичко престижът. В случая виждаме противоречиви версии. Не можем да преценим коя от страните излиза с по-високо самочувствие от тази битка. Не влязоха в действие руските противовъздушни комплекси. Ударите са прецизни, но върху какво са нанесени? Виждаме няколко разрушени сгради...", обясни той пред Bulgaria ON AIR.

Иван Гарелов отбеляза още, че за да се състоят преговори не трябва да има някой унизен и с много слаби позиции, тъй като той ще търси реабилитация. Според него ролята на Турция относно ситуацията в Сирия е изключително важна. Гарелов подчерта, че Анкара е подкрепила ударите, но веднага е излязла със становище, че това няма да влоши отношенията ѝ с Русия.

"В българската позиция има няколко нюанса. Слага се ударение върху това, че акцията е еднократна и че трябва да се върви към пътя на политическите преговори", посочи още Гарелов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един путински *** замръзнал в хладилника при боряшника . И след 50 години го размразили в Ню Йорк и пита какво стана със света?Ами щатския долар се срина и...И Колко струва една кока кола 3 рубли Ура да живее РусияКаква русия бе за Беларуска рубла говорим руската рубла още си е 1 цент
23
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ванга продължава да бълва пророчества за "величието" на Русия дори след смъртта си.Ама като гледам ситуацията единственото било, което е достигнала е това на курса на рублата. Вече гони 90 рубл за Евро и 70 за УСД
22
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин е опасен колкото безопасна игла
21
21
 
11
 
! Отговори
Ванга преди 6 години
Москва ще стане пак на блато при владимир
20
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
2059 гПутин дребно страхливо човече глава на несъществувааща днес държава
19
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия ще се ще се разпадне блиските години
18
11
 
33
 
! Отговори
Баба преди 6 години
Всички ***-коментатори да се успокоят ! Русия ще става все по-силна , а те ще се чувстват все по нещастни ! Заради злобните ви коментарчета , все повече хора харесват Русия и Путин !
17
7
 
24
 
! Отговори
Тъп и прост преди 6 години
Тъпигйозите тук още си мерят на кой бутона му бил по голям. Много умно интервю с Иван Гарелов, но кой да слуша. *** си е *** и който си покаже главата над водата *** се опитва да го дръпне пак вътре. Разбрахте ли нещо от това което се каза?
16
26
 
10
 
! Отговори
Уть преди 6 години
Гарелов, пак обслужва чeрвeните боклyци. Безсрaмници.
15
21
 
8
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 6 години
До "-"Така е всичко ще стане точко както си го уписал. Ответната реакция на Путин ще бъде доизправането на бече празните хладилници на обикновените руснаци. Хаистина ще бъде много болезнено. Друга реакция ще бъде вико кръвно когато научи, че са му запорирали банковите сметки в западние банки и офшорните сметки. Мъка ще е.
14
13
 
21
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Първо - инагурацията на Путин през май.Второ - ново правителство (от изключително важно значение за Русия)Трето - Световното по футбол през юни!Тоест, между май и началото на юли (края на световното по футбол) РФ ще бъде най-уязвима, с евентуални провокации организирани от Щатите в Сирия, Украина и разбира се поредните санкции!!!Но след този период, ръцете на Путин ще са развързани и ще последва ответна реакция от страна на РФ, при това много болезнена!
13
23
 
15
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 6 години
До АнонименТя войната почна и свърши за 4 часа при Хишам. Резултата е 250 убити руснаци и нито един американец. Гълтай виаграта и утре плаши бабите в пенсионерския клуб.
12
18
 
14
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 6 години
До Дядо попТе от 20 години го тестват тоз РЕБ и до сега само един ПЪТНИЧЕСКИ самолет свалиха над украйна.
11
20
 
12
 
! Отговори
8===о преди 6 години
До Дядо попЗа мен съмнително ,че с прехваленото си (и доста овехтяло) ПВО руснаците са способни да си улучат и *** , ама щом казваш.
10
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбрахме че когато Сащ кажат огън се стреля а когато руснаците с Уткин на чело кажат огън ще гледаме калпава анимация
9
11
 
7
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
Русия нападна Украйна? Когааа?
8
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че какъв авторитет имат руските хвалипръцковци
7
27
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да има претовори трябва да има две или повече чат пат равностойни страни .Русия не е равностойна че да преговаря с много по силните от нея Сащ дава и се само възмажност до си подвие тихо опашката и да си заваря устата иначе ще и избият зъбите чрез рязане на главата през кръста
6
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви противо речиви версий на клоуните от МОРФ дори заклетите путинофилш не вярвот даже в раша
5
25
 
15
 
! Отговори
Код кафяво преди 6 години
Видяхме един трепереш путин с пълни памперси