Убийство от ревност на нивата: Живко пробол 7 пъти красивата Боянка!

Жената издъхнала в ръцете на 7-годишния си син
3 май 2018 22:00,
73
Убийство от ревност на нивата:  Живко пробол 7 пъти красивата Боянка!
Снимка: Pixabay

7 пъти с нож пробол ревнивецът Живко бившата си приятелка Боянка. Накрая 27-годишната красива ромка издъхнала в ръцете на 7-годишния си син. Както Dnes.bg писа кървавата драма се разиграла вчера по обяд в полето край село Браница, където младата жена работела.

Собственикът на имота чул кавга и последвали женски писъци, малко след като на полето се появил бившият любовник на Боянка Живко Костов, пише "Монитор".

Над окървавения труп на жертвата ридаело 7-годишно момченце, син на Боянка от друг мъж.

Младата жена и Живко се залюбили преди година. Тя изоставила бащата на детето си и отишла да живее при новия си любим. Преди няколко седмици обаче решила да сложи край и на връзката си с Живко и се върнала при родителите си. Обмисляла и дали да не се върне при  бащата на детето си.

Още по темата

Раздялата обаче се отразила тежко на 33-годишния Живко. Той започнал да преследва любимата си и да я увещава да се върне при него. Боянка обаче била непреклонна, а това още повече ожесточило Живко. Той станал агресивен, пропил се и започнал да заплашва доскорошната си жена, детето й и дори жителите на селото.

Вчера Боянка отишла да работи полска работа, а полуделият от ревност Живко я намерил на нивата и отново поискал тя да се върне. Жената отново му отказала и двамата се скарали. Тогава извадил голям кухненски нож, а Боянка започнала да пищи и хукнала да бяга. Младата жена обаче не успяла да се изплъзне и ревнивецът я застигнал и пробол цели 7 пъти.

През това време от писъците на майката било привлечено детето й, което си играело наблизо.

Първи до убитата се озовали малчугана, собственикът на нивата и тракторист. Механизаторът видял от кабината на трактора как Боянка бяга, а Живко я гони с ножа и застига.

Зверски прободената майка издъхнала в ръцете на момченцето. Мъжете извели детенцето на далеч от трупа и извикали баща му да го прибере. Обадили се и на полицията, която веднага влязла в дирите на убиеца. При издирването и залавянето му са използвани и следови полицейски кучета.

Живко първо минал през дома си. Там се поизмил от кръвта на жертвата и нахлузил чисти дрехи върху окървавените. След това се скрил в близка къща. Собствениците я ползвали като вила и идвали рядко в Браница.

Когато видял полицаите да идват към тях Живко се уплашил и напуснал скривалището си. Перскачал огради и през дворовете се опитал да напусне района. Полицията обаче вече успяла да заварди селото и го заловила.

Ревнивецът по принцип бил кротък човек, досега не е имал криминални прояви. По време на бягството си той успял да скрие някъде ножа. Полицията все още издирва острието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В 90% от разводите и убийствата са от ревност. Правете си сметката жени. Ревнив ли е живота ви е свършил. Ще ви провали всичко, ще ви ограничи, ще ви накара да му се подчини те в един момент. Ако ли не ще стигне до това. Ако се усетите навреме бихте му шута, оставете го дори при една забележка от негова страна"защо погледна този".., "защо се усмихваш". Нали се сещаш че иска да изтрие усмивката ти и излъчването от вас. Иска да ви унищожи, като жена да ви изтръгне душата и сърцето. Не че ви обича!
31
5
 
16
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Интересна новина! Супер Интересна!!! До къде я докарахме.. Елементарен битов *** сюжет с печален край пълни пространството .. Луда .работа...
30
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе не знам турска ли, сиггансса ли, зинзибарска ли, ама те такива са ни цепили гащите от бой и "любов" цели пет века, дали не са ни променили генетично.Че гледам, не сме и ние от най-белите.
29
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ревнивецът бил кротък човек досега не е имал подобни деяния това му е сефте
28
3
 
38
 
! Отговори
Димов преди 5 години
Отново прекрасно написана статия,г-да пишещи! Полицията продължава да издирва острието! А дръжката намерили ли са я вече?!?
27
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука гледам много примитивни съждения. Прелюбодейка била. То ако прелюбодейките се броят на пръсти, здраве му кажи. Ако ще се тепат прелюбодейки, то трябва жена да не остане по това кълбо.
26
5
 
18
 
! Отговори
Киро шарнира преди 5 години
Културни особености на етноса...
25
0
 
22
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Това, журналистите, си играете на счупен телефон ! По инфо на TV "ON AIR" детето е на 8 год и е момиченце, а Вие пишете 7 год и е момченце. Не, че има значение, и не знам кой бърка, но не гледайте написаното Ви на "размазан фокус", пазете си останалия авторитет !
24
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така правят жените днес. Идват правят се на влюбени , говорят сладко ...И един ден ами аз теъгвам. Поставят те в клопката на това състояние и бягат.
23
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да се набляга на произхода им , масово се коментира случката.Дали е нарочно се чудя....Тракороми, какво има да се коментира произхода?
22
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
докато ги наричате роми - така ще е !защо само в България ги наричаме роми? В италия как ги наричат - romans or gy.psies ?
21
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това че те ревнува не означава че те обича
20
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като го види ревнив хич не и трябва всичко ще е проблем
19
14
 
7
 
! Отговори
ivchobarovcheto преди 5 години
Определено предпочитам мъжете пред жените! Мъжката любов е най-свещена!
18
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разделих ме се. . Сега е с нова и я бие и обижда. А пред хората са много щастливи. Той бияч, а тя алкохоличка. Страхотна симбиоза. Аз щях да пукна там. Или щеше да ме бие, или щях да откача. . *** много , така щче жени хубаво си отваряхте очите. Има и добри мъже, недейте да търпите насилници и психично болни. Товс не е любов, а тормоз.
17
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горката жена. Млада си отишла и то по такъв жесток начин.Може да е всякаква бяла, черна, но е човек.Имаш бивш , който беше агресивен . Заяждаше се с мен за най дребното защо нямало салфетки, например, викаше , крещеше ми, а аз стоях в ъгъла не смеех да мръдна. След работа първото нещо , което правех е да започна да чистя, пера, треперех от страх да не се заяде за един паднал косъм. Не ме е удрял, но аз стоях като паметник и не му отвръщах на крясъците , защото знаех какво ще последва.
16
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виждал съм направо като изрисувани арабки, толкова красиви. Но като ги видя понякога какви изр0дчета водят за ръка, черни и космати, направо се погнусявм от себе си че ми е харесала арабката, а пък от нея излязло такова нещо.Таа и тая е била красива сигаанка, но сега чааавето, кой знае какво ще се пръкне от него.
15
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквато и да е жената, това ли заслужава бе коментатори, и детенцето.... Ами и те сред нас живеят , това дете след 12-13 години ще е млад мъж с абсолютно повредена психика. Този Сандокан по бързата процедура да го метнат в някой трафопост.
14
6
 
15
 
! Отговори
Трак преди 5 години
Интересното е , че от начина на представяне на тази драма и коментарите са съвсем различни.Вместо да се набляга на произхода им , масово се коментира случката.Дали е нарочно се чудя.
13
7
 
29
 
! Отговори
ИНТЕРЕСНО преди 5 години
Питам каква е религията и ме трият-ЗАЩО ЛИ?????