Убийство от ревност на нивата: Живко пробол 7 пъти красивата Боянка!

Жената издъхнала в ръцете на 7-годишния си син
3 май 2018 22:00,
73
Убийство от ревност на нивата:  Живко пробол 7 пъти красивата Боянка!
Снимка: Pixabay

7 пъти с нож пробол ревнивецът Живко бившата си приятелка Боянка. Накрая 27-годишната красива ромка издъхнала в ръцете на 7-годишния си син. Както Dnes.bg писа кървавата драма се разиграла вчера по обяд в полето край село Браница, където младата жена работела.

Собственикът на имота чул кавга и последвали женски писъци, малко след като на полето се появил бившият любовник на Боянка Живко Костов, пише "Монитор".

Над окървавения труп на жертвата ридаело 7-годишно момченце, син на Боянка от друг мъж.

Младата жена и Живко се залюбили преди година. Тя изоставила бащата на детето си и отишла да живее при новия си любим. Преди няколко седмици обаче решила да сложи край и на връзката си с Живко и се върнала при родителите си. Обмисляла и дали да не се върне при  бащата на детето си.

Още по темата

Раздялата обаче се отразила тежко на 33-годишния Живко. Той започнал да преследва любимата си и да я увещава да се върне при него. Боянка обаче била непреклонна, а това още повече ожесточило Живко. Той станал агресивен, пропил се и започнал да заплашва доскорошната си жена, детето й и дори жителите на селото.

Вчера Боянка отишла да работи полска работа, а полуделият от ревност Живко я намерил на нивата и отново поискал тя да се върне. Жената отново му отказала и двамата се скарали. Тогава извадил голям кухненски нож, а Боянка започнала да пищи и хукнала да бяга. Младата жена обаче не успяла да се изплъзне и ревнивецът я застигнал и пробол цели 7 пъти.

През това време от писъците на майката било привлечено детето й, което си играело наблизо.

Първи до убитата се озовали малчугана, собственикът на нивата и тракторист. Механизаторът видял от кабината на трактора как Боянка бяга, а Живко я гони с ножа и застига.

Зверски прободената майка издъхнала в ръцете на момченцето. Мъжете извели детенцето на далеч от трупа и извикали баща му да го прибере. Обадили се и на полицията, която веднага влязла в дирите на убиеца. При издирването и залавянето му са използвани и следови полицейски кучета.

Живко първо минал през дома си. Там се поизмил от кръвта на жертвата и нахлузил чисти дрехи върху окървавените. След това се скрил в близка къща. Собствениците я ползвали като вила и идвали рядко в Браница.

Когато видял полицаите да идват към тях Живко се уплашил и напуснал скривалището си. Перскачал огради и през дворовете се опитал да напусне района. Полицията обаче вече успяла да заварди селото и го заловила.

Ревнивецът по принцип бил кротък човек, досега не е имал криминални прояви. По време на бягството си той успял да скрие някъде ножа. Полицията все още издирва острието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужас!Каквото и да е,да я убие и то пред очите на детето,това е абсолютен психар,колкото и кротък да е бил!!!Съсипал е детската психика за цял живот.Обесване чрез разстрел!!!
11
2
 
11
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Статия ли бе, да я опишеш...Като трилър..
10
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжете трябва да се научат да отбягват развалените жени.
9
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трактористът ако беше мъж на място, би описал случая така. Човек се хвърли пред трактора и беше невъзможно да спра. После чух, че преди това е убил жена си,а и е бивш познайник на полицията.
8
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ревнивецът по принцип бил кротък човек, досега не е имал криминални прояви.Очевидно го е унизилавикала му е ***, ***, нямаш парии са му избили бушонитенякои жени обичат да унижават мъжетебез да си дават сметка, че това не е правилно
7
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Харманли и прилежащите му села много кофти мат'риал се въди по принцип. Един свестен не познавам от този край. Само тупангьози.
6
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това клане като приказка сте го написали. Само сте пропуснали да ни осведомите колко дена сте яли, пили и сте се веселили.
5
25
 
17
 
! Отговори
онбашията преди 5 години
зарязала си мъжа, тръгнала да троши паламарки и изяла ножката, еми квото търсила намерила
4
5
 
28
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Да бе и аз се смаях.Все едно не са се клали наследници на ромлянската империя,ами за принцове и принцеси чаках да чета
3
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Първи до убитата се озовали малчугана, собственикът на нивата и тракторист".По български език среден 3.Подлозите в изречението са: "малчугана",а трябва да е "малчуганът",собственикът/членуван правилно/ и случаен тракторист,или трактористът.
2
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно журналята сте много доволни, че ще си докарате още показвания на банерите, като пускате подобни новини. Забравихте само удивителните в заглавието и възклицанието от типа на "ШОК!!!" Добре, че хората ги сполетяват трагедии, че иначе от какво щяхте да живеете...
1
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно мястото на престъплението им е любимо от векове. Щом се казва cигaнckия гьол. А статията колко нежно е поднесена, току виж предизвика съчувствие.