Удар: Гард менте обра 500 бона от хипермаркет в Монтана!

Възможно е да е имал вътрешна информация, смятат от МВР
Обновена: 11 май 2018 11:53 | 11 май 2018 11:53,
92
Удар: Гард менте обра 500 бона от хипермаркет в Монтана!
Снимка: Pixabay

Голям обир в Монтана! Неизвестен измамник се представил за охранител, който трябва да вземе седмичния оборот на голям хипермаркет. Така той си тръгнал с 500 000 лева.

Крупната кражба била извършена вчера сутринта. Фалшивият гард влязъл в магазина между 8,50 и 9,05 часа. Той се представил за служител на охранителна фирма, отговаряща за приемането на събрания седмичен оборот. Той успял да заблуди 37-годишна служителка на магазина и тя му предала половин милион лева, пише "24 часа".

На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство за измама.

Според разследващите измамникът вероятно има вътрешни връзки и би трябвало лесно да се тръгне по следите му. По неофициални данни оборотът на хипермаркета за седмица е близо 500 000 лева.

Жената, предала парите, се изплашила до припадък, когато разбрала, че не е предала оборота на истинската инкасо фирма.

Районът около магазина бил отцепен, а авторите на големия удар се издирват.

Служители на МВР проверяват записите на камери в магазина, района и целия град. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
1
 
! Отговори
IVANOV преди 5 години
tiq balha gi uhapala,goliqmi uboroti praviqt apak sobstvenicite praviqt qka pa4ka.
79
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Доброволно предадени пари не е обир Евала
78
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шеф не е наясно, че в магазина му има 500 000 в брой. Какво ви говори, това!? Някой не си е свършил работата. ИЗВОДА ЗА ВАС!!!
77
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навсякъде в големите хранителни вериги подчинените касиерки и персонал нямат допирни точки с шефове. Дори не ги виждат и знаят. На касиерите шеф е главен касиер. Въобще до шефове не стигат и не комуникират. На главен касиер шеф му е управител на магазина. На управител на магазина шеф му е шеф от офис. На шефа от офис шеф му е човека, упоменат като МОЛ в трудовия му договор, който застава с трите си имена егн.., булстат в поверената му фирма.Много са хората по стълбата на йерархията.
76
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навсякъде в големите хранителни вериги подчинените касиерки и персонал нямат допирни точки с шефове. Дори не ги виждат и знаят. На касиерите шеф е главен касиер. Въобще до шефове не стигат и не комуникират. На главен касиер шеф му е управител на магазина. На управител на магазина шеф му е шеф от офис. На шефа от офис шеф му е човека, упоменат като МОЛ в трудовия му договор, който застава с трите си имена егн.., булата и поверената му фирма.
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някои касиерки са ***. А шефовете са още по ***. Каквото шефовете такъв персонала. Персонала защо няма комуникация с шефа!?Лошо! Посредника между касиерите и шефа са в играта. А не касиерите те са изпълнители. Хората между шефа и касиерите. Някои ксиери нямат пряк контакт с шефовете си. Ако имаха той щеше да и нареди да му толкова и толкова. А като не я познава и не си говорят как!? Значи посредниците те правят цялата работа.
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 59А под чертата колко е? Чисто. Не взима повече от 800лева.
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 37Чети малко и се просвети.С тяхните технологии са ненадминати.
72
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пробвай се да ограби китайците. За има няма час цял Китай знае и снимката ти е побликувана.
71
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 37И викаш китайците имат система за разпознаване на лицето в обсег много километри в тълпата от много хора. Скинирате ако ще да си с тигрови очи с брада изкуствени цици *** разбираш ли че на мига разбират кой си. И до девети коляно.
70
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 56И аз знам че в Монтана са много бедни хора.
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В някакъв магазин накрая на малко градче 500000 хиляди!? Тези що държат толкова пари при касиерите!? Шефовете са виновни. За 600лева никой не си слага главата в торбата защото шефа не се е сетил да си пребере парите.
68
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 71За 10000 се иска от банката един ден по рано да заявил парите. Иначе в деня няма как да ти се изплатят в брой. А 500000 лева и шефа ти дори не те уведоми, че трябва ги дадеш. Тъ, па си и не си за тази работа.
67
0
 
2
 
! Отговори
правят ни на маймуни преди 5 години
Най голямата крими новина се пише в най долния ъгъл на новините На първо място колоездач блъснал дете Адвокат е казал на продавачката - като дадеш парите най много да те уволнат Но си уреждаш живота
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбра ли толкова какво иска да ти вземе ашклосум. А сега се вайкай. Будала.
65
0
 
3
 
! Отговори
АЛА БАЛА С НАС преди 5 години
Явно продавачката е гадже на крадеца или съучастничка 500 000 НЕ СЕ ДАВАТ ТОКУ ТАКА на всеки
64
1
 
5
 
! Отговори
Еньо преди 5 години
Браво! От международна верига хипермаркети, които пък ни грабят от заплати на служители, калпави скъпи стоки и от здраве също.Дано все повече такива позитивни новини да има!
63
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радвайте се, утре от вас ще си го наваксат. Нали не мислите, че ще останат капо? Ще удрят в кантара, ще пуснат препакетирана стока, и още 100 варианта да си набавят кинтите за 1 ден само.
62
0
 
11
 
! Отговори
Ala_Bala преди 5 години
Вътрешен обир! Самообир!
61
1
 
7
 
! Отговори
КОД ЗЕБРА преди 5 години
ТРЯБВА СПЕЦИАЛНА ЛЕГИТИМАЦИЯ !!КАСИЕРКАТА СЕ ОБАЖДА НА ДИСПЕЧЕРКАТА НА ФИРМАТА ОТ ЛЕГИТИМЕН ТЕЛЕФОН И Я ПИТА КАКВА Е СЕДМИЧНАТА ПАРОЛА!АКО ЛИЦЕТО НЕ ОТГОВОРИ ПРАВИЛНО ПАРИ НЕМА ДА ПОЛУЧИ!!ИМА СИ НАЧИНИ!!--------ВЛИЗАМ АЗ В БАНКАТА И КАЗВАМ ДАЙ МИ ОБОРОТА :DПАРИ СЕ ДАВАТ САМО ПРИ ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЛИЧНА КАРТА НАЙ-МАЛКОТО!!!И СЛУЖИТЕЛКАТА СЕ ОБАЖДА ВЪВ ФИРМАТА И ПИТА ТОВА ЛИЦЕ ВАШЕ ЛИ Е :DВЪТРЕШНА РАБОТА Е ЩОТО СА ВИДЕЛИ , ЧЕ НЕ СПАЗВАТ НИКАКВИ ПРАВИЛА ЗА БЕЗОПАСНОСТ!