Украинските бойни делфини не се предали пред Русия, загинали

Киев: Те не пожелали да работят с руските специалисти
15 май 2018 09:50, Елка Василева
271
Украинските бойни делфини не се предали пред Русия, загинали
Снимка: архив, Reuters

След влизането на Крим в състава на Русия бойните делфини, които преди принадлежаха на ВМС на Украйна, са започнали да не се подчиняват на руските военни, отказали са да се хранят и са починали, заяви пред изданието "Обозревател" Борис Бабин, постоянен представител на президента на Украйна в Крим.

По думите на Бабин на руснаците било предадено цялото имущество на военната част  в Севастопол, включително специалните свирки за общуване с дресираните делфини.

Животните обаче, твърди Бабин, отказали не само да работят с руските специалисти, но и престанали да се хранят и скоро починали.

"Много е тъжно, че много украински военни, които през 2014 г. бяха дислоцирани в Крим, се отнесоха към въпроса за клетвата и верността към знамето значително по-лошо от тези делфини", заяви Бабин, цитиран от РИА Новости. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Украинците са един от руските народи, заедно с белорусите и русините, наши кръвни братя. Укропитеците са най-калпавата чест от населението на Украiна. Нещо като нашите русофоби. Влизате в Ютуб и четете и гледате нещо на руски, а то - укродермо! Много некачествена ***!Украинците сами ще си ги избесят! Просьонко го чака участта на Мусолини или на Кадафи!Много им е мъчно, че пилотите от украинските ВВС, заварени в Крим, преминаха към руските ВВС. После цялото ОКБ "Антонов" се премести в РФ и КНР.
149
1
 
15
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Изгърбич Задвратян 164Ако се поровиш в данните за ГАЗ и трансфера му през Украйна ще откриешСлед 1990 всяка година РФ е давала ДОПЪЛНИТЕЛНА отстъпка на Украйна която е достигала до 15 милиарда долара за година - това си се скрито финансиране че Украинците не са се възползвали реално е техен проблемОсвен това РФ е плащала за целия трансфер на ГАЗ през Украйна това са още няколко милиарда от Транспортни и трансферни такси
148
0
 
16
 
! Отговори
до169 преди 5 години
ако си мислиш че света се движи от позиция на правото ьначи си поредния наивник. Колкото САЩ Англия и Франция спазиха правните норми и удариха Сирия със 103 ракети ей така щото считат за правилно. Всичко е геополитика и глобални интереси, правото е за такива като теб да философстват и да цъкат с език...
147
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това нещо, Украйна, много хора погрешка го смятат за държава.
146
1
 
16
 
! Отговори
сара преди 5 години
Едните делфини останаха верни на Украйна .
145
2
 
16
 
! Отговори
:):) преди 5 години
а днес откриват автомобилните платна на моста Кримски, а кск злобееха префи три години че вдичко било анимация на Путин. Да тогава беше и таз анимация стана реалност. Така ехидно се изсмяха и за оръжията руски че били анимация, дано не се наложи да го разберем че са реалност....
144
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БобиТрудно мога да отговора на твоите "аргументи" в рамките на този форум, защото са твърде абстрактни, пристрастни и имат субективен характер, пък и не искам. Но да знаеш - от правна страна позицията на Русия е изцяло несъстоятелна, ако не ми вярваш се консултирай с някой юрист. В правото има основни положения, концепции, термини с точно определено приложение, разтягането на локуми е по филмите. Е, понякога някой си мисли че разбира терминологията, щото му звучи познато, но далеч не е така.
143
1
 
11
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Изгърбич ЗадвратянЗнаеш ли умико колко оръжие е доставила Русия в България за да погаси дълга си към България - след това тези оръжия бяха продадени в трети страни(Африкански основно бронетехника)Все още са на въоръжение у нас БМП-1П(последна модернизирана версия на семейството бронемашини по това време) които ни бяха доставени в замяна на дългДоставени бяха Миг-21бис и МиГ-23МЛД и прочие.
142
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оттносно Крим веднъж и завинаги-последният кримски хан от рода Гирей предава доброволно/не под военен натиск/ и с подписан договор Крим под владение на Руската империя по времето на Екатерина Велика като основномясто за това изиграва Потьомкин.Хана в замяна получава в замяна 200! 000 златни рубли издръжка годишно и право да живее в която и да е част на империята та ако иска да живее сред мюсулмани/например Казан/.Друг е въпросът че после той се преселва в Турция където е и отровен!!!Точка!Това е
141
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мда, след анексирането на Крим и птичките спрели да летят, отказали да ядат и умрели, а през това време един мармот завивал шоколада на Порошенко в станиол.
140
0
 
11
 
! Отговори
до155 преди 5 години
Украина се е отказала от ядреното оръжие на територията и щото са я натиснали и руснаци и американци, махни розивите очила и осъзнай че друга опция са нямали....Казахстан да не би да си е оставил ядрени оръжия, дори носители няма, вдичко се прибра в Русия.
139
15
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Бобине. много голяма част от ядреното оръжие на русия остава на територията на украина, която срещу обещания за "безплатен газ доживот" си насича ескадрилите ту-160 и връща ракетите на братята си -славяни, да получат сметка за газ нема и пет години по късно в размер милиарди долари. русия е страната, която периодически ни напомня за задълженията ни към ссср. баланса от СИВ е негативите за сателитите, мазна баница - за русия.
138
0
 
14
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен 155Ано Умни Кажи ми по времето когато КРИМ се отцепва от Украйна има ли ЛЕГИТИМНО ПРАВИТЕЛСТВО И УПРАВЛЕНИЕ В УКРАЙНА? НЕ НАЛИ? ИЛИ ЩЕ МИ КАЖЕШ ЧЕ МАЙДАНА НЕ Е ВЪОРЪЖЕН ПРЕВРАТ И Е ДЕМОКРАТИЧНО ДЕЯНИЕ?На всичкото отгоре точно по това време Янукович легално избрания президент се намира в Крим единствената територия която подкрепя легитимната власт на ЯнуковичПо това време десните какво направиха опитаха се пратят влак на "ДРУЖБАТА" пълен с въоръжени ултраси
137
1
 
29
 
! Отговори
Укрите са клоуни преди 5 години
Долнопробна пропаганда :) По-долнопробна от Работническо дело от 1971 :)Делфините спрели да се хранят, защото Русия си прибрала Крим :) Ще се спукам от смях :)
136
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На изгърбича,мозъчната ***,е гладка,като тепсия!
135
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Изгърбич ЗадвратянНе прави опити за умствена дейност, не ти се удава. Ако си търсиш занимание, виж при докерите, там глава не трябва, може да се справиш.
134
1
 
14
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Изгърбич Задвратян 150Наследник на Руската империя е Съветска Русия,Която МУТИРА в СССРСССР се разпада и при разпада се решава че наследник на СССР Е РФ - Както на Ядреното оръжие както и на голяма част от заемите на СССРРусия изплащаше на България заемите и баланса останали от СССР нали?
133
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Путин вече 10 години му измислят разни болести дано се гътне. Ама все не се гътва.А делфините е лесно да се убият. Нали никой не е отишъл да провери. Къде е Скрипал да даде едно интервю? Така го опазиха, че малце го поубиха. За да не говори.
132
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Изгърбич ЗадвратянКрим е руски, свиквай! С пяна по устата няма да промениш реалността.
131
0
 
10
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен 145Ано умниАко можеш да строиш магистрали, пътища , ЖП линии в ненормално тежките условия в Русия - *** там и стройЗа една година ще станеш ЛЕГАЛЕН МИЛИАРДЕР и ще те титулуват "ЦАР на пътищата"След 1990 когато се разпадна СССР как пък не се намери една компания в ЦЕЛИЯ СВЯТ която да вземе приза аДори Китайците не се навиват, Японци също са ПАСАмериканците с тяхната супер технология за prestressed CONCRETE също