1000 лв. и свобода за велосипедиста, блъснал дете

Съдът: Престъплението е извършено по непредпазливост!
Обновена: 17 май 2018 14:03 | 17 май 2018 14:00, Анисия Иванова
100
1000 лв. и свобода за велосипедиста, блъснал дете
Снимка: Булфото

Срещу парична гаранция от 1000 лв. 24-годишният Борислав Миланов беше пуснат на свобода. Мъжът е обвинен, че блъсна с колелото си момиченце в Южния парк.

Софийският градски съд прие, че именно Миланов е велосипедистът, който на 9 май мина с колелото си през крачето на малката Тея на алея в Южния парк.

Още по темата

За да го пуснат, съдиите взеха предвид това, че ден след случката той се е предал в полицията и е направил пълни самопризнания.

"Поведението му е укоримо, тъй като не е предоставил контактите си на майката на детето и не е оказал помощ на момиченцето", каза съдия Крънчева, но отчете, че престъплението е извършено по непредпазливост, а не умишлено.

Той изглеждал вдървен, стоял и гледал, без да пита нищо, стана ясно по време на делото.

Пред съда Миланов каза, че иска да излезе на свобода, да работи, за да може да помогне на пострадалото семейство на Тея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека глобата да бъде поне 10 000 лева. на Стависки друснаха глоба 100 000 лева, и после човека си шофираше в Русия, а на този - нищо. един 10 000
14
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какво значи няма престъпление? карал е в лявата лента, а не в дясната, карал е с несъобразена скорост и то когато пред него е имало много хора, ударил е дете а не е спрял да окаже помощ не е докладвал в МВР, че е извършил ПТП - за такива неща се лежи в затвора. това са над 4 престъпление.Трябваше ли да убие детето, за да пролежи години в затвора? какво са 1000 лева - две минимални заплати!
13
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма работа е станала...Важното е да има драма и бг.мамата да се раздава в коментарите
12
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Joe Моля??? Къде ги четете тия измислени правила
11
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да обаче, ако не успеят да съберат доказателства и не го осъдят, ще последва дело срещу държавата ( срещу вас данъкоплатци ) и ще ви осъди. Както обикновено става , когато се действа на обратно. Не може да викаш на някой престъпник , без да е доказано.
10
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Joeв парка няма табела "внимание изкачащи деца"
9
8
 
2
 
! Отговори
да го умият или ново преди 5 години
До Страхилконтактите са мноо важни ако макятъ реши да надуе родилния орган с ново дяти наместо да лекува удареното да си напраи ново
8
16
 
11
 
! Отговори
Joe преди 5 години
До АнонименТой няма право да управлява велосипед в парка ! Дали детето е изскочило внезапно, няма никакво значение.
7
8
 
7
 
! Отговори
Мистър Министър преди 5 години
за счупено краче, вдървено стоене пред съда и за само-появяване в полицията 1000 кинта гаранция...за убито дете, за свободно стоене в държавата и за неявяване в полицията с катастрофиралата шейна... и един лев гаранция за министурационния министър по транспортиране на здрви деца със шейна докато ги убият
6
13
 
7
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Според мен в случая няма въобще престъпление, освен може би, че не е оказал помощ на пострадалия. Иди0тът естествено носи гражданска отговорност за страданията на детето, но не и наказателна отговорност, защото не е бил длъжен да предвиди настъпването на последиците.
5
7
 
11
 
! Отговори
Страхил преди 5 години
" Поведението му е укоримо, тъй като не е предоставил контактите си на майката "=======================================================Какво означава това ? Какви контакти да предоставя ?
4
8
 
21
 
! Отговори
са преди 5 години
Ние нямаме култура на държание и няма как да имаме култура на велосипедисти,на пешеходци,шофьори и т.н.!Общество със селски ценности го чакат само такива неща!!
3
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо се арестува някой при положение, че не са събрани доказателства? Кой каза, че детето не е скочило пред него в последния момент понеже заблееената му майка е гледала телефона си ? Примерно говоря . Неможе да се петни име докато върви разследване.
2
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да помогне ли...Лъже гадът!
1
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***,***,***.Човек,който не изпитва милост и срам заслужава да полежи и да си помисли.