Волейболистите ни отстъпиха с 0:3 на Австралия

Срещата от петия кръг на Лигата на нациите се игра в София
Обновена: 2 юни 2018 22:11 | 2 юни 2018 22:08,
18
Волейболистите ни отстъпиха с 0:3 на Австралия
Снимка: БТА

Австралия победи България с 3:0 (25:23, 25:23, 26:24) в София в среща от петия кръг на Лигата на нациите по волейбол за мъже.

Възпитаниците на Пламен Константинов останаха с 6 точки и заемат десетото място във временното класиране, а австралийците постигнаха първи успех в надпреварата и с първите си 3 точки вече са 13-и.

Константинов даде шанс Илия Петков, Николай и Розалин Пенчеви в стартовия състав, а Тодор Скримов, Светослав Гоцев и Виктор Йосифов останаха резерви.

Гостите дръпнаха с 21:17 в първия гейм, като успяха да запазят достатъчно от аванса си, за да вземат частта. Вторият гейм беше много оспорван. Българите имаха преднина от 17:15, но след 23:23 съперникът взе две поредни разигравания, с което удвои преднината си.

Най-драматичен беше третият гейм. В него при 7:6 точки основният разпределител на домакините Георги Братоев получи травма на десния глезен, след като при приземяването след опит за блокада той стъпи върху крака на австралиец.

Как протече мача - вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
11
 
! Отговори
ист преди 5 години
Пламен беше добър волейболист, но е много слаб треньор. Без Соколов и отборът ни е слаб.
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес Австралия, утре Тонга ...... и те така.*** е веуик.
8
2
 
15
 
! Отговори
Калъфчо преди 5 години
Между другото, днес и Русия падна! Утре ще са като разярени срещу нашите, докато на нас ще са ни потънали гимиите. Ако излезем живи от мача, пак добре...
7
10
 
9
 
! Отговори
Калъфчо преди 5 години
Разбира се, онези толупи от Федерацията няма и дума да обелят! Комунист и отговорност са като вода и олио - взаимно несъвместими са. Както винаги Пламен и момчетата ще оберат пишкира...
6
6
 
10
 
! Отговори
Калъфчо преди 5 години
Балъшки мач! Всички геймове на по -2 точки загубени. Във втория гейм В. Братоев беше диагонал. Следващия пък другият близнак се контузи нелепо. Учиков му личеше, че е изморен. Не ми ясно не можеше ли да заменят Боян с Чернокожев, след като Боян го мъчи нещо... Изобщо много въпросителни на лице, а отговори - неясно къде. Само Скримов и блокадата от време на време бяха на ниво! За полупразната зала да не говорим. Ясно е, че 25 лв. на мач от лигата е малко множко!
5
6
 
14
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Рибата се вмирисва откъм главата. Най-развалено стана 2012 година, оттогава все си смърди и все повече ще гние. За който не схваща намека - данчо лазаров и любо ганев - вън!
4
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когото и да махнат , материалът като не става , все тая.Що се отнася за Любо , по - полека.При неговото поколение имахме много повече поводи за гордост, отколкото сегашните чалгаджии.
3
3
 
11
 
! Отговори
niki преди 5 години
palni ahmaci
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам питане - защо момчетата в края на третия гейм се надпреварваха да захвърлят топката в аут.
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И гимнастичките,като волйболистите !Само думи ,думи,думи ...!