След забележка... стрелба по певеца Мустафа Чаушев

Инцидентът станал в Турция, куршумът минал до главата му
Обновена: 25 юни 2018 09:54 | 25 юни 2018 09:52, Камелия Цветанова
34
След забележка... стрелба по певеца Мустафа Чаушев
Снимка: Кадър Нова тв

Турски гражданин стреля с пистолет срещу певеца Мустафа Чаушев. Инцидентът е станал в Турция на път за Истанбул. Куршумът е минал на сантиметри от главата му.

С певеца в колата са били съпругата му и дъщеря му.

До стрелбата се стигнало, след като час преди това на българо-турската граница Мустафа Чаушев направил забележка на турски гражданин, че го прережда на опашката на граничния пункт.

"Бяхме заедно със семейството ми в колата и си чакахме реда да си дадем документите на влизане в Турция, един млад човек, около 45-годишен, просто мина пред нас и аз реших да го питам защо предрежда, учтиво го поздравих", разказа Чаушев пред Нова тв.

Според него мъжът,  на когото е направил забележка, е бил нармъщен, започнал да го учи откъде да си вземе документите.

"Приключи спора и влязохме в Турция", разказа певецът.

Семейството минало Лозенград и преди магистралата за Истанбул се чул силен гръм: "Нямах време да се уплаша", допълни Чаушев.

След минути съпругата му казала, че стъклото на колата е счупено. Мустафа Чаушев слязъл и видял следи от куршуми. Повикал полиция.

"Уплаших се и когато осъзнах какво се е случило, изгубих гласа си за 10 дни. Събуждах се сутрин и мислех, че умирам", каза дъщерята Ажда.

"За съжаление нашите власти в Турция, не ни обърнаха много внимание", призна певецът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
Бай иван преди 5 години
Наистина много неща са спестени в статията и не мога да разбера защо. Извършителя е задържан след подаване на сигнал в полицията, но семейството са отказали да го съдят (явно такива са законите там) и е пуснат. Стреляно е от зад и е продупчено задното стъкло, затова и по-късно са разбрали, а куршума е останал в сенника на автомобила. Някой е гледал нещо по телевизията ама разбрал недоразбрал се е опитал да напише статия.
28
1
 
10
 
! Отговори
Saki преди 5 години
То и по турски време у нас е било така. Хванат група турци някой българин по уличките или на полето и го набият лошо,ей тъй за кеф. Той отива при местния турски шериф да се оплаче, а оня върти броеницата, подхилква се и му вика...ще ги намерим и ще ги накажем ,айде прибирай се у вас.
27
0
 
9
 
! Отговори
Тон преди 5 години
Ако чак след минути са видяли, че е счупено стъклото, карайки си по магистралата за Истанбул, как така пък веднага са разбрали, че човека от границата е стрелял по тях. Отдавам го отчасти на факта, че статията е много зле написана.
26
1
 
10
 
! Отговори
до: 21 преди 5 години
Неграмотнико, научи български и тогава ела да се обясняваш!По всички стандарти, човек на 45 е човек на средна възраст! Нито е млад, нито е стар! Ти явно само тези думички знаеш и само тях ползваш. Запомни, че има и хора на средна възраст!Анадънму!П.С. А колкото до случката, наистина много кофти случка е това някой да стреля по теб, когато си със семейството в колата. Добре, че никой не е пострадал! А колкото до турските власти на тях не разчитайте, ако сте чужд гражданин. Отсвирват ви веднага
25
5
 
2
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Шопски ценности
24
5
 
8
 
! Отговори
българин преди 5 години
Това са арогантните и безскрупулни поддръжници на Ердоган !!!!!!! Турците сами се нахакаха и си го избраха , но ще берат горчиви плодове !!! Ние също ще патим , помнете ми думата !!!!! Ще видите как в един момент диктатора ще ритне ,, приятеля " си Бойко и ще предяви претенции към наши територии !!!!!!
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По соца Мустафа беше Демир (а Азис само Васко п***са) и беше от гоуемите естрадни изпълнители, едно време в баба ми съм му превъртал плочите от липса на друга музика.
22
0
 
14
 
! Отговори
това са турците преди 5 години
ердогановите турци , дори и забележка не можеш да им направиш ! Много се радвам ,че гласуваха за Ердоган , та поне той да ги измъчва като роби ,а и на тях им харесва така !
21
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По тошово време се казваше Демир Чаушев.
20
2
 
19
 
! Отговори
Мюмюн преди 5 години
Мирната религия отвръща на удара! Ходете, ходете в пуйкистан, давайте парите си, а те ще ви се отблагодарят както пише в дебелата им книга.
19
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами разбира се че ще е млад човек на 45!И на 50 год все още е млад. Нима трябва да каже "един старец на около 45"? Българите ако питаш, хората още на 35 трябва да излизат в пенсия. Стига с тези селски предразсъдъци и догми !!
18
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко подобие на статия. Поне да бяхте написали цялата история както я сподели дъщеря му че бая важни неща сте спестили.
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Особености на турската демокрация.......... която усилино копираме
16
1
 
14
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
"След минути съпругата му казала, че стъклото на колата е счупено." - след минути??? Представям си как някой стреля по колата ми, но аз продължавам да си карам и след 10-15мин. жена ми казва: -Гойко, каква е тая дупка в стъклото?Как разбраха, че ги е стрелял младежът на 45 с който са си разменили реплики час преди стрелбата?Иначе случката си е кофти.
15
0
 
13
 
! Отговори
Бахуро преди 5 години
Предизборна кампания, явно..
14
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално ежедневие в държава, в която се молят по 5 пъти на ден върху плюшени килимчета...
13
24
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо ни занимавате с турски мелодрами.На кого му пука за хора с имена Мустафа и Ажиде?
12
6
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българи, не ходете в Турция на почивка и по никакъв повод, не си рискувайте здравето и живота!
11
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турската полиция е разпаднала се както и турската армия. Елементарно да открият стрелеца, като изискат записите от камерите около кпп то, обаче Ф Е С толкова акъл има. Мустафа Чаушев е български гражданин, да подаде жалба до нашата полиция и да екстрадират разбеснелия се неоосмановец на 45 години. Това си е опит за убийство, да стреля някой по човек. Нашата прокуратура да се самосезира.
10
23
 
20
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
Къде прочете че е турчин.Мустафа Чаушев едва ли знае турски. Той е българин.