Ни вест от Цветелина! МВР издирва 43-годишната жена

Напуснала дома си на 15 юни и оттогава е в неизвестност
29 юни 2018 10:45,
34
Ни вест от Цветелина! МВР издирва 43-годишната жена
Издирваната Цветелина Георгиева. Снимка: МВР

Столичното Седмо РПУ продължава издирването на 43-годишната Цветелина Радославова Георгиева.

43-годишната жена напуснала дома си на 15 юни и оттогава е в неизвестност.

Жената е от Омуртаг, с последен адрес в жк. "Младост 1".

Цветелина Георгиева е висока около 170 см, с дълга, руса коса и кафяви очи. Била е облечена в сини дънки, червена тениска, светлосиньо дънково яке и обута с еспадрили.

Умоляват се всички, който имат информация за издирваната, да се обадят на тел.112, 02/9828760, 02/9828731 или в най близкото районно управление на МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво спите хъркате! Не виждате ли какво се случва. Всеки ден някоя жена, момиче, момче е следено. И три четири дни няма я! Къде онова недоносче и поддръжници да каже "няма значение". Какво има значение за теб да гледаш кой каква заплата взима и да си вре носа ти и твойте шпонки в чуждите начинания.
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Незабавно трябва д се въведат най-строги мерки за следене. До живот без право на замяна. Да изгният шпонки мръсни.
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната жертва къде отива, с кой защо и как? Трябва да не работиш или някой ти плаща достатъчно за да правиш, това! Твоят интерес го разбрахме парите материалното. А кой е паралията, който ти плаща за това!? И ако един ден въпросния мъж/ жена изчезнат, как ще спиш с толкова много пари изкарани от тях!? Когато си готов и душата на дявола да си продадеш нищо друго явно "няма значение".Има значение в този живот всичко, зависи с кое полукълбо осмисляш утрешния си ден.!!!
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако коментара под мен има 90% истина излиза, че за да се извършват подобни дръзки действия, спрямо личността жената. Някой получава солидна сума за това. Просто тя е поредната жертва на господин/госпожа Х, и те живеят на неин гръб, като получават девиденти и материални блага, влияние и прочие. Има нов бизнес явно на лесни пари и придобиване на материални блага. Я виж ти, а ние не знаехме, каква била работата.
21
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много жени с следени, поради непонятни причини! Не говорят за това! Едни са поръчани от неизвестни лица или някъде в основата някой мъж. Но, за да нараниш един човек по този нелеп начин със следене, психически тормоз, физически. Трябва да имаш много основателна причина за това. Освен, ако не си изтърван от психиатрията с тежка диагноза, шизофрения, циклофренията, социопат, садист. Но, колкото и основателна да е причината ти..., тя не може да изчезне просто така, без човешка намеса.
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Към 90% коментиращитеЯсно е че сте русофили или русофоби за пари.Но защо не вземете да станете преди всичко друго и ХОРА, вместо да се държите като животни.А ако тази жена е дъщеря ви или жена ви, какво ще правите.Жената е изчезнала ТОЧКАКаква е вас не ви е работа, вашата работа е да съдействат за да я намерим.Всеки мислещ различно не го броя за ЧОВЕК, а за ЧЕРВЕЙ умрял от глад.Да ви е честита мизерията, сами си я викате!
19
2
 
22
 
! Отговори
Мария преди 5 години
Отчайващо луд народ има сред коментиращите, как ви хрумва да пишете подобни идиотизми, без да познавате човек. Толкова сте жалки! Цеци има семейство, каквото не зная, обаче, вие жалки душички дали имате. Аз се надявам и силно вярвам, че е жива и здрава! А вие продължавайте да плюете и да бълвате помия, дано поне малко осмислите живота си с това!
18
1
 
40
 
! Отговори
Пламена преди 5 години
Грозно и безкрайно неуважително към семейството е, да се коментират неща, без да се знаят подробности! Вихренето на фантазии за скандали вкъщи и всичко гнусно, което изчетох надолу, със сигурност няма място под подобна публикация! Апелът е да се споделя информацията, за да се помогне, а не да се чешат езици!!!Интересно дали коментарите щяха да са същите, ако се касаеше за ваша близка...
17
10
 
9
 
! Отговори
marquise преди 5 години
Информацията се заплаща, нали?
16
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТО И ОТ ЕДНА ДРУГА ЦВЕТЕЛИНА ОТДАВНА НЯМА ВЕСТ.
15
5
 
7
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Авторчето,По-крет/енско заглавие не успя ли да измислиш ?Явно не си успял.
14
38
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като и начешат охлюва и засъхне мъзгата ще се върне.
13
31
 
16
 
! Отговори
Таню преди 5 години
Личи и, че е бесна мaстийкa... Върти гюбеци (и други работи) на слънчака сигур...
12
33
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Няма вест! А кост има ли?
11
35
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
43годишна няма да се прибере толкоз скоро. "Огънят" който ги гори 40+ е много по-труден за гасене. Не се гаси за уикенд, два...
10
41
 
9
 
! Отговори
... преди 5 години
Някъде из България е. На 43 е, така че се изключва вероятността да е замъкната към Белгия или Холандия. Там искат младо, не са бабоeби...Кой знае, сигурно се е скарала с мъжа си и е духнала нанякъде и после като се върне, ще каже че била объркана... като се върне само я питайте - мазен ли охлюва? Да видим какво ще отговори. Ако да - значи е била объркана и няколко дни не може да вземе решение - да слезе ли от *** или не. И те така те.
9
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отива на работа скарва се с колега, колежка, ограбват я и оттам не знаеш какво и се е случило.
8
24
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джипчийка ли ще става?
7
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Таксиметровия шофьор явно има какво да каже по въпроса.
6
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да се върне не го иска този къде я търси. Всъщност тя се крие от него. Не го понася.