?7500 нужни на Коки. Да му дадем шанс за живот!

Средствата са необходими за вливане на стволови клетки
3 юли 2018 11:45,
18
?7500 нужни на Коки. Да му дадем шанс за живот!
Снимка: Facebook

Кампанията за лечението на малкия Калоян Казаков продължава. 4-годишният Коко страда от вторичен недоимък на лактазата, нецелиакична глутеновата непоносимост и детски аутизъм.

Считано към настоящия момент, здравето и животът на детето се крепи основно на дарения, които правят осъществяването на необходимите терапии възможно.

Семейството на детето постигна известен напредък в последните месеци, като в Италия, при д-р Антонучи, беше осъществено успешно хелиране на тежките метали.

Семейството е получило разрешение за вливане на стволови клетки, след успешния процес на хелиране.

Процедурата ще може да бъде осъществена в края на юли и август. За да се случи това обаче, Коки и родителите му се нуждаят от €7500.

"Разходите са непосилни за нас и единствената ни надежда сте вие! Вие сте хората, които можете да ми върнете Коки такъв, какъвто беше. Благодаря ви за подкрепата!", споделr майката на Коко - Наталия Казакова.

Най-ефективен начин за дарение, е чрез специализираната онлайн платформа на фондация Help Karma.

Можете да дарите и на банкова сметка:

IBAN:BG89PRCB92301049318117

BIC: PRCBBGSF

ПроКредит Банк

Калоян Пейчев Казаков

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
9
 
! Отговори
До 16 ха преди 5 години
Коко има голям напредък от всички терапии , за вас недоказани , за родителите му и него работят ! Аз им се възхищавам на силата и упоритоста !!! Много малко хора на тяхно място биха издържали на всичко това !
16
3
 
5
 
! Отговори
До ха преди 5 години
Коки има страничка и там може да следите информацията за него . Хелирането излиза около 2000? на всеки два месеца . Ще се правят стволови в Киев по препоръка на доктора в Италия които го наблюдава . И в нашата мила родина слагат под път и над път диагнозата аутизъм ! 80% от децата не трябва да са с тази диагноза , а с постваксинални усложнения ! Нашите мили доктори когато не могат да определят дадени симптоми и да различат много неща очебийни опростяват и живота на пациентите си !
15
5
 
5
 
! Отговори
ха преди 5 години
На това дете последно 8000 евро за Турция за стволови клетки ли му трябват?https://***.bg/regioni/shumen/pomosht-za-malkiia-koko-20532011600 евро за Украйна ли?old.bg-mamma/?topic=1043732;topicrefid=19За хелиране 4000 евро ли, 2000 евро ли?!?Всяка година има статии за събиране на пари за това дете за процедури, които нямат доказан ефект върху аутизма. Ефектът е само положителен в джобовете на шарлатаните.
14
0
 
7
 
! Отговори
KOKO преди 5 години
S UDOVOLSTVIE,ZA DETETO,NO KADE E V SLU4AJA DARZAVATA,KOJATO NE LEKUVA PODANNIZITE SI.
13
5
 
6
 
! Отговори
реа преди 5 години
В други медии има изнесени различни суми, различна информация. Нещо ме смущава тази фондация, не за пръв път за това дете се събират пари, смущава ме и това,че аутизмът не е болест, кои го е назначил това лечение...назная, но имам известни съмнения за реалната необходимост от дарителска кампания.
12
0
 
9
 
! Отговори
Я преди 5 години
Държавата да извади 7500 евро,а заплатите на депутатите да се събират чрез дарения.
11
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-лесно е да се проси отколкото да си устоиш правото! Такова просене на запад няма защото има истинска държава. Който има нека даде но това не е оправия завинаги.
10
5
 
11
 
! Отговори
До всички преди 5 години
Хора , да си чешем тук пръстите държавата какво трябва да направи , няма смисъл ! Това и да се случи за много деца ще е късно :( Коки има нужда сега от нас , нека помогнем ! Не мисля , че е проблем да се откажете от 1 кутия цигари днес . Отидете до Еконт и преведете парите по сметката на Коки . Струва стотинки и отнема 1 минута . Така ще има здраве за вас и за него .
9
0
 
10
 
! Отговори
До номер 6 преди 5 години
Коко е на 4 години роден е на 24.02 не пишете глупости . Проверете си информацията първо
8
1
 
18
 
! Отговори
Една луда преди 5 години
7500 евро са нищо за нашата богата държава. То колко пъти по толкова се дадоха само за охрана на гей парада и никой от държавните управници не възрази.
7
0
 
22
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Пак дете в нужда, за което се търсят пари? Къде е държавата? САНИРА !!!ПРАЗНИТЕ АПАРТАМЕНТИ ПО ЦЕННИ ОТ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ !!!
6
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди 1-2 години, Коки беше пак на 4 годинки, ако не греша...
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скоро един колега детето му се наложило да му правят операция казали му една сума тои казал нямам толкова пари в момента ми като намериш тогава ела му казали от болницата
4
1
 
6
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Държавата щяла да фалира ако направила операцията на такива деца ти чуваш ли се какво говориш тогава искам касови бележка от болницата как изчислиха тази сума *** те нарочно пишат че ще е в чужбина щото тука колкото поискат трябва да им даваш иначе мреш и колкото една операция застрашава живота на пациента по скъпа реката плащаш живееш ако не знаете къде
3
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Министерство на здравеопазването: тел.02/ 9301 175,02/ 9301 176Народно събрание: 00359 2 939 39Министър председател (АЗ давам, АЗ строя, АЗ, АЗ, АЗ!!!!!): (+359 2) 940 29 99Успех. За пари за милиционерите няма проблем, предполагам, че и 7500 евро ще се намерят.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНе съвсем. Ако това стане както го предлагаш, болниците ще се възползват, и ще станат като в Щатите - лешояди, живеещи от човешката мизерия."Безплатно ли? Държавата поема? Ами добре, 250,000$, моля." И така докато държавата или частните лица не фалират. Не може всяко заболяване да се поема от държавата. И бас държа, че семейството са скатали от застраховка живот. Аз имам, която покрива дори неродените ми деца. Както всеки отговорен родител би следвало да има, но българите скатават.
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да се приеме закон децата да се лекуват безплатно стига с тия просешки истории какъв лекар трябва да си да върнеш такова дете и да кажеш като намериш пари тогава ела