Вместо с аплаузи: Яйца и камъни по бразилците у дома

Националният отбор се прибра безславно от Мондиал 2018
33

Националният отбор на Бразилия отпадна безславно от Белгия на 1/4-финалите на световното първенство по футбол. "Селесао", които бяха смятани за основен фаворит за голямата купа, в крайна сметка се прибраха у дома с празни ръце.

А завръщането на националния отбор в родината се превърна в истински кошмар. Неймар, Коутиньо и техните колеги бяха посрещнати с яйца и камъни по автобуса им, който ги прибра от летището.

Играчите кацнаха в Рио де Жанейро, а за тяхната сигурност на летището охраната бе солидна. Бесните фенове обаче все пак намериха начин да покажат на любимците си своя гняв.

Вижте повече във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То по тая логика предлагам нашите национали с еднопосочен билет и в дубаи и да се не връщат
28
0
 
5
 
! Отговори
До jj преди 5 години
Веднага УБЕСНЯВАМ скъпа jj. Голфът е спорт в който милионери гледат други такива как играят на 8 бази. Така, че си въртят едни пари дето са си и без това техни. Все едно да се чудиш от къде има пари в конния спорт. При футбола мисля, че за всеки тук е ясно имаш едни бедни момчета(понякога взети буквално от улицата), надъхани да се докажат и на които им е все тая в началото дали взимат хиляди или милиони (и без това парите само минават през тях). А като се вземат на сериозно се появяват по-млади.
27
7
 
5
 
! Отговори
jj преди 5 години
До Анонимен 14Съгласен съм.че парите които вземат футболистите са безумни,но поне влагат много труд и като станат на 55-60 години на голяма част от тях им трябват два бастуна за да ходят с износените си стави...За какво обаче получават огромни пари в голфа не мога да си убесня,там даже и публика няма...Сигурно за да разхождат скъпи пуловери по зелена морава...
26
0
 
7
 
! Отговори
Аржентина и Бразилия преди 5 години
не впечатлиха с нищо и закономерно отпаднаха. А и какво може да се очаква от футболисти, които се лигавят на терена и не играят.
25
3
 
6
 
! Отговори
Учуден преди 5 години
Няма ли да я махнете тазиновина,предвид факта,че е измислена,както правилно отбелязва номер 12?!
24
0
 
0
 
! Отговори
! преди 5 години
До !*автобус
23
0
 
13
 
! Отговори
! преди 5 години
Я проверявайте какво пишете - Неймар си е взел частен самолет и е заминал на почивка, а са се върнали само 4 бразилци от отбора и са си се прибрали с коли. На летището никой и не ги е посрещнал. То няма хора, автобул били напълнили. Хвърлили 5 гамени няколко яйца по някакъв автобус и голяма новина родихте. ХВАЛА на вас!
22
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неймара сегурно е ревнала, и е паднала за дузпа
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"АПЛАУЗИ ?? Каква е тази дума, бе Касимире!"***Ами, нещо като ПАРКИНЗИТЕ на преЦедента Роско П. :)
20
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми кат ни моят играят няма да играят на свитовнуто бе !!!!
19
2
 
12
 
! Отговори
Бразилия от 1982 преди 5 години
Това е най-добрият отбор, който не е печелил титлата. Бразилия 1982 е шампионът в сърцата на хората. Легендарен!Днешните са милионери и капризни лигльовци.
18
2
 
9
 
! Отговори
1 преди 5 години
Що за разсъждения? Те да не са абонирани за " Постоянен Шампион на Света"?
17
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хърватия шампион!
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Вместо с аплаузи: Яйца и камъни по бразилците у дома.---АПЛАУЗИ ?? Каква е тази дума, бе Касимире!Вероятно искаш да кажеш "аплодисменти" (англ. applauds).Не се ли усещаш, че АНГЛИЙСКИЯТ ТИ Е КАТО НА ЕВРОДУПЕТАТА БАРЕКОВ ??Не ви върви с чуждиците в сайта. Спрете да "обогатявате" българския език!
15
16
 
5
 
! Отговори
Форбс преди 5 години
За руснаците е още по-тежко. Не стига че са домакин а отпаднаха на крачка от полуфиналите. Добре се представиха но си намериха майстора.
14
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крайно време е да спрат да им дават такива безумни заплати на тези неграмотници и мангури! Ще взима 300 000 на седмица, колкото един сърдечен хирург на година и ще се въргаля за дузпа или пък ще се хамали над гредата и после съжалявал! Кухи *** са!
13
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още при първият хвърлен камък, Неймар по навик паднал на пода за дузпа.
12
0
 
21
 
! Отговори
Fake News преди 5 години
Няма такова нещо. Кадрите са от месец март т.г. и са от блокада на бразилски агромутри (затова има и трактори) в провинция Парана, които мислели, че автобусът принадлежи на предизборната агитация на кандидата за президент Луис Инасиу Лула да Силва, а всъщност е на компания за междуградски превози.
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Язък им за злорадстването. Поне им остава успокоението, че си заминаха след германците
10
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ФРАНЦИЯ-ШАМПИОН!!!!