Убиецът от Лозенец - агресивен и в момента

Нападнатите от него полицаи са добре
Обновена: 11 юли 2018 18:42 | 11 юли 2018 18:15, Красимир Ангелов
8

Мъжът, който уби собственият си баща с нож в столичния квартал "Лозенец", е изключително агресивен и в момента. Той е настанен в Център за психично здраве, където е под охрана, обяви главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов в Пловдив.

Още по темата
Той потвърди, че мъжът е с психични проблеми и е нападнал полицейските служители, които са го извели от дома му.

Маринов допълни, че сигналът е подаден от майката на извършителя, която сама се е явила в полицията и е заявява, че синът й е извършвал насилие спрямо тях и че мъжът й е останал вътре в жилището при сина. Полицията е действала незабавно и е изпратила екипи на място, както и психолог, съобщава "Фокус".

При пристигането на униформените обаче мъжът е направил опит да нападне и служителите на полицията, но те са били подготвени и са го неутрализирали.

"За съжаление, намерихме бащата мъртъв вътре", каза Маринов. Той посочи, че и в момента поведението на убиеца е изключително агресивно и той се опитва да нарани и хората от центъра и да избяга.

Същевременно МВР шефът Валентин Радев уточни, че състоянието на нападнатите полицейски служители е добро и те нямат наранявания. Радев заяви, че такива хора не трябва да се разхождат свободно.

"Трябва да ги задържим и да ги охраняваме, а преди това променено законодателството. Докато са все още в психиатрия те приемат лекарства и са добре, но често връщайки се вкъщи те спират да приемат лекарства и стават много опасни. Трябва да открием начин, за да опазим обществото", подчерта вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
hristova преди 5 години
Nyama da pomogneta na nikogo s tova, che zalichavate neudobnite za sistemata komentari.
4
2
 
11
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
До месец ще е пуснат да убие още някого,всеки трети блок у нас има по един такъв обитател,от когото другите треперят ежедневно ,но нали всеки има права в наше време ,та нормалните да не могат да живеят на спокойствие ;) !!!!
3
1
 
13
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Пълно е всеки ден виждм такива индивиди. Жалко не се знае ,кога лудоста ще те подпука :/
2
0
 
6
 
! Отговори
Колев преди 5 години
Сигурно, поне прилича на такъв:)Прокуратурата да се самосезира.
1
6
 
11
 
! Отговори
:) преди 5 години
На снимката убиеца ли е?