Модрич, Ракитич, Манджукич... Не, хърватският кабинет!

Министерският съвет на Хърватия заседава с екипи на националния отбор
12 юли 2018 19:11, Красимир Ангелов
80

Снимка: Twitter

Хърватското правителство проведе днес свое заседание, на което всички министри бяха облечени в червено-бели фланелки на квадратчета, като екипите на националния отбор по футбол.

Още по темата
По този начин те отбелязаха историческата победа на страната на полуфинала на световното първенство по футбол, което превърна Хърватия в първия отбор от Балканите, стигнал до финал на Световно първенство по футбол.

Хърватия победи Англия с 2:1 след продължение в Москва и стигна до финал за пръв път в историята, а в неделя ще се изправи срещу Франция.

"Това, което се случи вчера в Москва, е най-добрата реклама за страната на глобално ниво. Това е успех за една малка страна с голямо сърце", заяви премиерът Андрей Пленкович в началото на правителственото заседание.

Вътрешният министър на страната Давор Божинович пък се появи с екип на националния отбор на срещата на министрите на вътрешните работи на страните от ЕС, която се провежда в Инсбрук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до Василев, вярно е...бахххти пусито е тоя!Ходеше после с 10 човека персонална охрана по улиците...руснаците искаха да го линчуват!
31
3
 
2
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Вярно ли е , че футболиста на Хърватия -Домагой Вида е казал Слава Украина и да го духат руснаците!!!Б.ати и пича!!!Агент Дейвид Джеймс!ЦРУ!!!
30
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хърватите са ни комшии и ще държа на тях, а не за някакви афрофранцузи въпреки изхода на мача!
29
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 29Аааа...взе да омекваш. Така че един съвет от мен: не бъди припрян и да окачествяваш хората, които даже не познаваш- като мен.
28
1
 
3
 
! Отговори
до 27 преди 5 години
Аз много добре помня какво беше след мача с Нигерия, Начко Михайлов обяви, че това ще е поредният провал на световно. За разлика от тези клоуни на снимките, трябва винаги да подкрепяш националия си отбор, без значение дали е минал квалификациите или е на финал!
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 25 Ей, ***, твоята природа е най-отвратителната- да не ме познаваш, но да ме определяш като характер. *** Ганьовски!
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 25 Коя е моята природа, бе смешен? Аз на 17-ти ноември като се класирахме в Париж за световното 1993-та изпаднах в екстаз. И на световното с Никгерия ме заболя сърцето след полунощ да ги гледам нашите...но си казах, че това е лош късмет в този мач и че мача с Гърция ще си го вземем и правим равен с Аржентина и излизаме от групите. Говоря ти за ония журналисти които оплюха националите ни преди да тръгнат за САЩ. Толкова помммия се изля по тях от такива иддиоти. След това мишкуваха...
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"до 18 Сега е лесно, да..както беше лесно да изпратим Стоичков и компания в САЩ с оплювания, а като станахме 4-ти всички плювачи им се радваха.Това е човешката природа"Това е твоята природа. Аз не съм спрял да подкрепям националния въпреки трагичното ниво, на което се намира! Прекосих България за да стоя цял мач под проливния дъжд и на бенефиса на Стоичков и да викам името му, въпреки негативните мнения за него! Нещо като брака- и в радост и в мъка... ама не очаквам от тебе да го разбереш.
24
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Заглавието е " не, хърватския кабинет", а в статията нито дума? Ето защо Боко Борисоф няма да допусне възраждане на българския футбол.
23
0
 
8
 
! Отговори
Соня преди 5 години
Браво на Харватите!!Бяха изморени но се справиха отлично.Напълниха ми душата, каква воля показаха!И вдигнаха рейтинга на Кроейша,но тя е много силно развита държава.Българските депотати да се поучат!Че техните стоки са в Америкаи аз и купувам и са с отлично качество!Възхитих им се !!
22
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дечкоооо, Дечкооо ще си умреш с тези минуси!
21
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти освен да цъкаш минуси друго можеш ли да правиш?)))
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 18 Сега е лесно, да..както беше лесно да изпратим Стоичков и компания в САЩ с оплювания, а като станахме 4-ти всички плювачи им се радваха.Това е човешката природа
19
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 15 Кой смесва футбола с политиката, бе? Това е съпричастност. Ти за пръв път ли виждаш президенти на страни...министри на страни да подкрепят своя отбор на трибуните с национални фланелки облякани? От Марс ли идваш?
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"че ръководителите на държавата ти са на 100% съпричастни с теб с такъв жест- обличане на флаНЕЛКА."След като въпросните хърватски ръководители са били "на 100% съпричстни" с отбора, защо допреди финала не носиха фланелки? Защо не ги облякоха още на старта на световното да покажат подкрепата си? Защото са очаквали техните да се издънят! Сега е лесно да се правят на фенове, като дойде финала!
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДО 14Ми аз пък мисля че най-голямата реклама за България я направи Христо Стоичков навремето. Хората не знаят къде е България даже...а като чуят Стоичков и викат: ООО, Стоичкооов, той е българин и търсят на картата къде е България и ровят в нета да видят що за държава сме. Благодарение на Христо Стоичков, моето дете. А ти не смятай....
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 12 Имаше хвалебствени писма от министри от Желю Желев...пожелаваха им световни шампиони да станат.Това че не са облекли национални фланелки нашите смотттаняци в кабинета тогава викаш ги е спасило нашите от резил? Муахахаха..че то няма по-голяма мотивация да разбереш, че ръководителите на държавата ти са на 100% съпричастни с теб с такъв жест- обличане на флаНЕЛКА. *** ТИ ОТКЪДЕ ДА ЗНАЕШ, НИКОГА НЕ СИ БИЛ СПОРТИСТ ЗА ДА ЗНАЕШ.
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мотото на футбола винаги е бил: Не смесвай футбола с политиката!
14
2
 
4
 
! Отговори
до 11 преди 5 години
"до 10 А не смяташ ли че това е най-големия успех в историята на хърватския спорт?"Не мисля, че успехите на хърватският спорт имат място в политиката и не мисля, че това е най-голямата реклама и постижение на Хърватия като държава.
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снощи полудях от кеф като им го надъниха в продължението втория гол! Изпих една кана бяло вино от адреналина. Дано бият и франсетата гордите хървати. Много въздух има в тия момчета...направо смляха англичаните с бягане...