До мъжа, който ме ограби тази нощ: Благодаря ти, че ни остави живи!

Млада жена остави съобщение до крадеца на апартамента й
22 юли 2018 15:03,
132

Млада жена от София, която е станала поредна жертва на взлом, благодари на крадеца, че я е оставил жива. Заради това, че не е наранил нея и домашните й любимци, жената написа послание в профила си във Facebook, което само за часове беше споделено от хиляди потребител, съобщи Bulgaria ON AIR.

В посланието се казва: "До МЪЖА, който ме ОГРАБИ тази нощ: Благодаря ти, че остави мен и котките ми ЖИВИ! Пожелавам ти да носиш със здраве бижутата и очилата с диоптър, а парите да изхарчиш с чиста съвест! Документите ми не са ти нужни! Моля те, хвърли ги на някоя близка полянка! Благодаря!".

От поста става ясно, че момичето е ограбено докато спи, без да чуе, че става жертва на нагъл взлом. Заради документите и личните вещи, тя се обръща и към потребителите на социалните мрежи за помощ.

Още по темата

Младата жена е жертва вероятно на същия крадец, обрал дома на семейството на Мира Добрева. Вчера журналистката разказа за посегателството във социалната мрежа.

Междувременно експертите по сигурност напомнят, че едва 37 процента от битовите кражби се разкриват. В много от случаите домовете се избират неслучайно, а са подбирани по различни критерии. Не е рядкост да се влиза в една и съща къща по няколко пъти.

От отговорите под поста на Емона пък става ясно, че преживелите същото като нея не са малко. Десетки от изразилите съпричастност разкриват, че са ставали жертва на кражба, при това по няколко пъти.

В много от случаите нито охраната, нито камерите са успели да спрат обирджиите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До потърпевшПартизанските синове най-много крадяха и нищо не ги спираше!Същите с по няколко двойки преминаваха в по-горен курс!Вузовете ги приемаха по буква Ж с нисък бал!Завършвайки ВУЗ те ставаха началници на отличниците! Вратите им бяха отворени.....
35
7
 
12
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Като гледа котки така става.Ако гледаше дори и пинчер нямаше да я оберат докато спи.
34
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като го гледам на снимката, не прилича нито на poм, нито на някой бежaнец?Що тъй?
33
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВалентинА как благодаряхте на Партията едно време, въпреки че ви окраде Живота?"Благодарим ти, Партийо любима!"Може би затуй, че все още ни има?
32
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали богаташите се опасват навсякаде със сот ко реват тогава на мвр
31
21
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какво са и тез бижута по красива не ще стане а сега ще се нахрани един беден
30
10
 
24
 
! Отговори
Валентин преди 5 години
Съжалявам, че са я ограбили обаче ми звучи като някоя от онези изнасилените от имигранти западноеропейки дето преди това викаха "рефюджийс уелком". Какво има да му благодари по мрежите на един престъпник? Следващият път да му остави бижутата пред вратата като е толкова благодарна и даже няма да влезе у тях.
29
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доидоха времената бедните да крадът от богаташите време е неможе едни да разполагат с всичко а други да гладуват страхуваите се богаташки чеда
28
2
 
9
 
! Отговори
адета преди 5 години
До ОсманАга,, знам че турците славят смелите и силните като Левски дори и душмани да са!
27
1
 
16
 
! Отговори
туркофил преди 5 години
До ОсманАркадаш, Целия генералитет в турската армия са чужденци, приели исляма!С каквито се събереш-такъв ставаш!Изгледал съм всички сериали на Великолепни и за кражби не чух и не видях!
26
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откъде знае че е бил мъж?
25
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
37 процента е поредната лъжа от МВР
24
2
 
14
 
! Отговори
Ха ха ха преди 5 години
До привет от ГерманияTеб в таз "Германия" за *** ли са те наели? Денонощно висиш тук и тролиш под всяка статия. Не знам как в Германия биха ти плащали да тролиш в български сайт. Пък гледам, че и добре си описал техниката на тролене с тор браузърите. Абе въобще от козяк сте "всестранно развити" полезни изкопаеми
23
7
 
12
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
До АнонименБрачед, не е нужно да си тегля никакъв тор браузър, а просто прекратявам нет връзката и след това се кънектвам и съм с ново ip........................................Аз пък ползвам Тор браузър ! И на мене много пъти са ми трили коментарите , та се е налагало да ги наказвам с веертикален спам ! Сега пак ми изтриха един коментар в който попитах откога думата т.р.и.е.н.е в този сайт е цензурирана дума ?! Чудя се дали да не ги накажа в продължение на 1 час с веертикален спам ?!
22
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
когато ме обраха следователите ми споделиха ,че хващат крадеца но прокурора много рядко повдига обвинение защото съдиите не ги осъждат тя и затова рибата се вмирисва от главата
21
3
 
43
 
! Отговори
потърпевш преди 5 години
Мой съученик - син на партиен секретар открадна от дома ми джобния часовник на татко.Милицията направи всичко възможно мене да набеди за крадец във собствения си дом!В цялата гимназия се носеше слух за мене в какво ме обвиняваха. Майка ми ревеше!Спаси ме една щастлива случайност - крадеца се похвалил на приятелката си, а тя от своя страна споделила с майка си, която веднага ни уведоми и краденото ни се върна тихом-мълком . Оттогава загубих всяка вяра в милицията до ден днешен!!!
20
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до привет от ГерманияБрачед, не е нужно да си тегля никакъв тор браузър, а просто прекратявам нет връзката и след това се кънектвам и съм с ново ip, но това е защото съм с динамичен ip адрес ,а не постоянен. А винаги когато пращам коментар си го копирвам преди това в случай че ми го изтрият..и след това им го пействам на тия смешници пак ...докато накрая ми го осътавят. Има и упорити модератори които 1 час са ме трили за един и същи пост, но накрая се отказват. Муахахахааха...
19
2
 
29
 
! Отговори
цирк мвр преди 5 години
А не така министъра на МВР каза че България е най сигурното място на Балканите,това го каза обграден от охрана влизайки в бронираната си кола,вия сега на кой ще вярвате а?!
18
19
 
8
 
! Отговори
Спи и попръцква преди 5 години
Бааа го в спането,тая се е пренесла в отвъдното бре!
17
1
 
31
 
! Отговори
позор преди 5 години
Няма ли най после някой да накара полицията да работи,дадоха им всичко каквото поискаха/не заслужено/пари,дрехи,бензин,привилегии а те не работят,до кога?